Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, April 13, 2010

Cabutan Bertuah....

Salam 1 Malaysia...

Hari ini ada lagi cabutan bertuah yang menarik perhatian aku..Jom kita join...Jom la..Jom la...Dari blog tAk adE perasaaN

Cabutan bertuah ni berakhir pada 2 Mei 2010. Of course la sempat lagi...Syarat dia senang jer...
1) Bagitau jerk dalam blog korang pasal cabutan bertuah yang menarik ni...
2) Tempek banner kt atas dalam post dan side bar serta linkkan kat ke blog tAk adE perasaaN
3) Lepas tu post dan tinggal link kat blog tAk adE perasaaN...Done...
Pemenang ikut cabutan yg pertama, kedua, ketiga, keempat..Hadiahnye, tunggu...Best....

3 comments:

ice juliette said...

sy x bertuah..
hoho! slaloo mst xdptnye lw cabutan bertuah ni.. ngee~~

M a W a D D a H said...

kena sll join bnyk cabutan bertuah n contest..kalu ade rezeki, ada la tue..hehehe..bace doa dulu kot..heheh

Syuzana said...

salam..singgah tgk peserta cabutan bertuah x de perasaan..good luck!!

Related Posts with Thumbnails