Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, April 16, 2010

Shopping Time...

Salam malam...

Fuhh..penat hari ni satu hari jalan-jalan...Actually niat first hanya nak makan kat Sushi King je di JJ....Tapi lain jadinya after lepas makan sushi...Picture di bawah gambaran sebelum masuk Sushi King.....
Ha..tengok la tue, siap beratur panjang lagi ha nak masuk Sushi King...Gara-gara hari ni ada promosi..Hari ni last day, sebab tu la ramai gile orang beratur nak masuk Sushi King...So makan la kami dengan kenyangnya...Nak-nak lagi ada orang belanja..Terima kasih dee..Kamu sungguh baik hati... :)

Eerrrmmm...After makan tue jalan-jalan la kat JJ...Teman ser cari selipar...Walk..walk and walk...Alamak..Aku jumpa benda yang menarik perhatian ku...Purse...Potongan 70%...Apa lagi rembat 1, sebab memang dah lama ada dalam list dan inilah hasilnya.....

Hehehe...Tahniah untuk diriku kerana berjaya kuarkan duit...hehehe...Then jalan-jalan lagi...Ha...Nampak la plak 1 lagi barang ni memang aku pun dah lama teringin nak beli....Jeng..Jeng..Jeng....

Jam tangan polo..hehehe...dah lama tak pakai jam tangan..huhuhu..asyik rosak jerk..yelakan asyik pakai jam murah je dan cepat rosak...tapi penah gak la beli jam rm10 tahan lama...Ntah la..tengok nasib gak kan...Takpe la..rembat gak la sebab ada sale gak..potongan 50%...First pakai rasa berat je tangan belah kiri...hehehe...dah lama tak pakai jam.....Rehat jap jalan and makan aiskrim kat mc d....Wahh...makan lagi..xderk kije lain...ari ni betul-betul rileks..macam cuti hari sabtu, ahad plak..adoiii la......bersama budak-budak nie...
Dah takde orang lain dah nak ajak...hehehehe...Ok..jom g parkson lak kata dee...Ntah die, ngidam apa ntah nak jalan banyak-banyak...Takpe la..Jom..best jalan-jalan..kan dah cakap ari ni ibarat hari sabtu dan ahad...hehehe...Ok la di Parkson dee n ser beli kasut n selipar..ada gak la barang diorang nak cari....Tercari-cari gak la tilam zack yang diidam-idamkan..Oh alamak, xder...maybe dah habis dah kot...xper2...jom g Mydin...wahahaha....jalan-jalan lagi....yeehhaaaa....Di mydin, alamak aku rembat lagi...tak ley ar jenjalan ni...memang yang dicari jumpa, so.....
Selipar Crocs...hehehe...sedap pakai dan murah..alahai..rembat jugak....canteq tak...hihihi...Then beli la skit keperluan harian....Z pun dah jumpa tilam hijau tu..Ok beres..hehe...Tu ha tilam z, kaler hijau sebelah selipar tue..Semua nak bagitau...Apa salahnya kan....Ok dah penat..Jom balik....
Memang ari ni aku asyik bershopping jer...Bukan window shopping dah nie..Dah lama tak shopping cenggini...Seronok plak rasanya...Takper laa..bukan selalu...hihihi....

Tips bershopping: beli time sale jerk tau...hehehe....baru puas hati...kalau ade keinginan, hold dulu (bergantung jugak la tapi)..hihi...then beli barang murah tapi nampak mahal...haaaa....best-best....akhir tip dari aku, jangan bawak duit banyak-banyak masa shopping, nanti kan terlebey beli plak...kalu tak cukup duit, pinjam dari kawan dulu baru bayar balik...hehehehe....tu tips aku, kalau tips korang tak tau la plak macam mane kan...hehehehe.....

4 comments:

DALILA MISMAN said...

cun betul minah kiri skali tu...hakhak...pinjam wallet bersama isi2nya bole?

M a W a D D a H said...

memang cun pun....pinjam boley tapi xley amek...wahaha

qellissa said...

wah, g shopping ye adah?cantek jam ngan wallet tu..=)

M a W a D D a H said...

hehe...thanks qell...shopping time...tq...puas belek2 baru beli...hihi

Related Posts with Thumbnails