Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, April 8, 2010

Lagi-lagi Award

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.... :)

Burrppp..Kenyang baru lepas makan tgh hari...Alhamdulillah rezeki bertambah-tambah..Dapat lagi award...'Interesting Blog Award'...Interesting kah blog aku??...hihihi...Think positive, of course la kot..Bukan senang orang nak bagi award ni..Hihihi...Tepuk-tepuk tangan untuk aku...Ni dia:

Baik betul pemberi award ni iaitu Naddy  dan Fadzihani 
Dapat dua skali gus..So sweet...hehe..Muaahh..Muahh untuk korang berdua...Soalan-soalan yang menarik:

1. apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
    Berdoa agar orang tu cepat-cepat bertaubat ... Kesian gak kat dia..Moga-moga dia insaf walaupun dalam  
    hati ni hanya tuhan saja yang tahu..

2. 6 org di hati anda ?
   My parent, family, saudara-mara, kawan-kawan rapat, kawan yang tak makan kawan, blogger-blogger     yang memberi  info yang menyentuh tangkai hati :p

3. anda rasa anda comel ?
  Comel kot (perasan) ...haha

4. single or taken ?
   Single mingle and available..haha

5. blog yang anda suka ?
   Semua sebab kebanyakan blog-blog banyak yang bagi info, pasal diri, harian, semua lah...

6. adakah bilik anda kemas setiap hari ?
   Kemas apabila lipat selimut dan susun bantal...Kemas barang-barang atas dan dalam almari tak kemas..ikut mood jugak...Peace...

7. lagu terakhir yang anda dengar ?
    Lupa la..tadi dengar kat mydin...

8. last text message ?
   Dari keyyah: Uik soping bj 2..hehe..Ok2 aku tggu...

9. last phone call ?
   Dari adikku, Nurul Najmi..

10. hari terakhir anda menangis ?
   Tak menangis, tapi sedey masa pemergian Din Beramboi...

11. list lima faberet colour anda .
   Gold, pink, hijau, merah, hitam... (ada lagi sebenarnya)

12. orang terakhir anda ber"ym" ?
   Kalau tak silap dengan Maisarah binti Mohd Shafie..

13. game yang anda paling suka ?
   Dolu-dolu suka main Farmville..

14. adakah anda peminat MCR ?
   MCR?? apa tu...hehe

15. apa perasaan anda semasa jawab tag ni ?
   Excited...

16. anda rasa tag ni best ?
   Bole la...

17. tag lagi 10 orang .
   D, Z, Ser, Wan Hazel, Tora, Juan, Nafira, qellissa, qamarguyz, nurul najmi..

8 comments:

qellissa said...

uit tag lg??hmm thank u..thank u ...sebab tag qellissa..nt qellissa jwb ea..=)

MiSs TOrA said...

demam award x bes ag rupanye hehe..nti tora wat ye..tq bg awr kt tora ;-)

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. mekasih yer..:)

puteri cahaya. said...

Haiiii adah, contest and giveaway dah update ya!.. bole joint skrg till 30th april 2010.

NichKhun said...

wahh dapat award.. congrats.. hihihi

juan said...

tanx bg award ye :)

Chaon Cornerz said...

dapat award tue.. congrats..

AKU said...

tahniah2...dapat gak award...hehe...aku...aper pon xdak...

Related Posts with Thumbnails