Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, April 29, 2010

Award dari mimi....

Selamat pagi...

Hai semua...Hari ini aku nak amek award dari mimi..Ohh..aku orang pertama yang dipilih oleh mimi...Rasa diri ini bertuah dan dihargai...Mekasih mimi...Ini awardnya..Cantik bukan...Kiranya aku ni baru gak la dalam berblog although aku dah wat blog ni tahun 2008...Setahun tak bukak blog aku...Dan sekarang aku dah tahu camne caranya..hehe...dan aku mahu aktifkan my blog dan mahu selalu update jika ada masa lapang...


Di sini mimi mahu aku bagi 7 orang tapi xtau la sapa yang perlu aku bagi sebab tak tau yang mana yang mula berblog atau yang dah jadi otai-otai blogger...Ini adalah nama yang disenarai pendek...
Najmi

12 comments:

Syafrizal said...

bestnya dia dapat anugerah hehe

Ismail Noh said...

Macam best je menang anugerah blog ini..ada syarat kelayakan ke?

farhan asyraf said...

taniah yee.hihi :D

ASaDa RyutaRo said...

congrats dpt anugerah wlupun kamu ni dah lama lagi ber-blog dr sy.. uhh!

sungguh jeles sbb xde dpt award camni..

xpe la.. nama xde dlm senarai. hahaha

M a W a D D a H said...

Syafrizal dan farhan asyraf: terima kasih...:)untuk kamu juga kalau sudi... :)

M a W a D D a H said...

Ismail Noh: hehe..xderk kelayakan la...kalau boleh nak bagi sume blogger-blogger tapi takut terkena otai-otai blog..hihi... untuk kamu juga ismali noh..

M a W a D D a H said...

Asada RyutaRo: hehehe.. mekasih-mekasih...buat blog jerk lama tapi tak tulis pun sebab xtau cara nak berblog..ha..bila dah tau...asyik nak berblog jerk..hihi

ni saya senarai: Asada RyutaRo, sila amik award nie...kalau xamek, siap kamu..hahaha

Shamrin Mat Janih said...

wah..bestnya. Salam singgah kt blog ini.

M a W a D D a H said...

Shamrin: :)

hiro said...

dpt lgggg...

YOURSCOMMENT said...

EMM..

TANPA SEGAN SILU...SAYA BERTANYA...

AWARD UNTUK SAYA XDE KE..??? HEHEHE... ;)

P/S: HAPPY BLOGGING... ;)

Miss Izah Mohamed said...

wah byk award dpt.. hehe

gudnite adah :)

Related Posts with Thumbnails