Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, July 28, 2010

Yeay...Dapat Surat Cinta...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yeay..Aku dapat surat cinta...hihihi...Eh..Tak...Dapat hadiah dari someone spesel...lalalala...Waahh..Someone spesel tu..Eh, takdela...Someone yang baik hati yang perasan hensem..ngeh ngeh ngeh...Besday dia hari ni, tapi aku lak dapat hadiah...lalalala...Fair tak macam tue...kekeke...Hepi besday to penganjur..Semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki...Lain kali bagi hadiah lagi....hihihi..Uiskkhh jauh tu hadiah ni..Dari Egypt ok..Sila sila la jeles..kuikuikui...

Alaa...Korang jangan la jeles..kalu nak hadiah ni, kena la selalu join contest k..Hihihi..Dengar kata dia nak buat lagi contest tu..Nati korang sila2 la ye join contest dia..Mana la tau kot2 anda lah pemenang bertuah itu...hihihi..

Tak dapat piramid tu xpela..Asalkan dapat hadiah misteri yang best gitu..lalalala..Sambil wat entry,sambil tersenyum senyum...hihihi...Jom tengok ape hadiah dia...

Dan inilah hadiah yang misteri itu..Lagenda kucing dari Egypt..Ingatkan dari Kuching...Ngeh ngeh ngeh...

Dan surat cinta..hahaha...

Terima kasih to penganjur aka Asada Ryutaro.. Nati, kalu nak wat contest, sila2 la jemput aku lagi untuk join..hihi..Hadiah seharusnya lah gempak2...Bagi tiket g balik ke Egypt ke..Confirm gempak...lalalala...


p/s: sudah tahu nama sebenar kamu...:)

26 comments:

peaNut said...

wahhh..menang contest ye..tahniahhhh!!~

amira said...

that's cool..huhu..tahniah!

M a W a D D a H said...

peanut: hehehe...thank you..thank you..ngee..



amira: so cool..thanks..;)

maCy said...

pergh.. buruk gila tulisan.. muahahahaha~

maCy said...

err.. asada! memaen je act tulisan maCy plg buruk dlm klas :)

maCy said...

eh, lpe, sis adah, cgrate!

maC da agk da kapal tu mng sbb ade pntai..huhu


jgn lpe jmpe blakang kedai runcit, maCy nk adiah tu. bawak, ini ugutan! ;p

echah mashuri said...

comel sgt!contest tu bile ag?echah ase cm nk tgk jer pic tu..entry adah yg mane stu?

NaNaJoe said...

adah!!! nana nak gak kucing tu..huhuhu~~

sop said...

tahniah..
comel kucing tuh

M a W a D D a H said...

macy: wahaha..macy kate kat asada ea..ngeee...

thanks dear ku macy...kena balik kg berterima kasih kat kapal tu..hehehe..

xmo2..hadiah ni spesel tuk adah je..hehehe...

M a W a D D a H said...

echah: comel kan..hehe..nak tengok erk contest yg lepas tu..sila klik link ni

http://mwdah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html



nanajoe: nana!!!hehe..kucing ni ade seekor je..xley kerat..hehe



sop: thanks..kucing tu memang comey..hehe

iqbalsyarie said...

Waahhhh...murah rezeki~tahniah...Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: hehe..harap2 selalu2 la murah rezeki...hehe...thanks..

suzzsuzie said...

waa...comelnya keychain tu

caliph shuriken said...

cntik gift tu ^^

ASaDa RyutaRo said...

adah.. kucing lagenda egypt la.. bukan lagenda kucing egypt.. keke =P

act adiah ni ni pack malam sebelum di bawa terbang ke mesia. huhu.. siap dgn ribbon2 lagi.

macy : tu tulisan nak cepat, act tulisan sebenar 10 kali lebih lawa dari ni. ngeee =P

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. nama sebenar dah tersebar luas kat fb. uhh...

**macy ni nak mengalahkan asada sbg orang paling best kat blog ni gamaknya.. hahaha..

Keyyah said...

ahha..kucing lagenda egypt..santik.. keyyah nk jugak boley..hehe

M a W a D D a H said...

suzzsuzie: comel kan..thanks..:)



caliph: thanks..absolutely sgt cantik..ngeee...



asada: hahaha..oppss..pembetulan dari asada..kucing lagenda egypt..ngeee...ak ah..siap ngan reben comel lagi ha kaler pink gitu..lupe nak snap skali reben yg comel itu...hehehe..hohoho..nama sebenar kamu sgt la nice..hehehe..



keyyah: hehe..keyyah kena mitak ngan asada...hehehe

AngahSayang2314 said...

wah best tue apa2 pun angah ucapkan tahniah yeee

MiSs TOrA said...

waa syoknye..congrats ;p

M a W a D D a H said...

angahsayang2314:thanks angah..:)



miss tora: thanks miss tora..miss u..:)

Fared Isa said...

salam..

hi there..
nice blog u got here...
and nice key chain u got there...hee..

congratz! ;D

suka_haha said...

adah menang hadiah lagi? bestnye hehe...

maCy said...

asada sangat perasan ok! hahaha

PUPUT said...

wahh...dah wat entry dpt adiah..puput pon dah dpt tp xwat2 lg entry pasal hadiah tu..ngeee...ampun ye en asada..nnt sy wat..ngeee...

Related Posts with Thumbnails