Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, July 3, 2010

Rezeki Orang...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yeay...hari ini hari minggu...Semua orang pasti gembira dengan hari sabtu...Yelah kan, leh kuar jalan2 ngan teman2 dan pasangan masing2...Shopping...Makan-makan best...Tapi aku...Aku mahu pergi ke lab...Ade diskusi dengan my supervisor yang baru je baik dari chicken pox..Kesian dia...Moga-moga supervisorku sihat dan ceria2 selalu...Eh, dia baca ke blog aku ni...hehe

Errmmm...pada yang setia membaca blog ni, mesti tertanya-tanya mengenai entry yang sebelum ni...Pasal konflik yang berlaku...EErrmm...Tak payah tahu la kan...Nak tahu?? Yela..yela...bukan apa...konflik dapat rezeki pada pertama kalinya tapi tak kesampaian...Mungkin rezeki orang lain...Rezeki aku mesti ada kat tempat lain...So kena lah rajin berusaha mencari rezeki itu...Tak pe lah, tu semua konflik dalaman yang perlu di kawal dan perlu tahu cara nak mengatasi...

Dan...di kala ini macam teringin je nak balik kampung...huhu..adakah rezeki ku berada di kampung??? Errmmm...mungkin ya...think positive k....

 Jom kita senyum2 selalu...Dengan senyum dan bergelak ketawa...Pasti hidup kembali ceria....

10 comments:

NaNaJoe said...

nana pon plan nak balik kampg..
nak mkn buah2an kat sane~ :)
adah jgn sedey2 k!~
keep it up..
rezki ade di mana2..
yg penting usaha k my dear~ :)

Nurul_njm said...

jom balik kampung..
tolong jaga chalet ni. dpt jgk rezeki.
nnt aku masuk keje susoh doh aku nok jaga...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Adah ~kat kg mmg best....lg2 kalau ada sungai, air terjun..kenduri kendara.. best kan..

khairul_bariyyah said...

adah,xmo sdey2 dah ka.. happy je,senyum sokmo.. =)

weekend? happy? dak comot sdey,cuti ada lagi 6 hari je.. huhuhuh

wadud@duad said...

patot la sekarang adah x komen blog wadud dah.. busy rupenyer..
hehehehe.. ok ape2 pwon gud luck la ekh.. :)
jangan terburu2 buat keputusan tau adah..:p

Syikin said...

hikmahnye..nk suh mung hbs study dlu..mungkin lagi besar yg diperolehi lepas nie..

M a W a D D a H said...

nanajoe: wahh..kampung nana ade buah-buahan...bestnya..mesti ada buah durian kan...huhuhu...ye..rezki ade mane2...thanks nana...:)


nurul: bile mu masuk kije?


miss mirror aka sam: kat kg memang best...suka kg...lalala


khairul_barriyyah: ye..adah xmo sedey2 dah wpun ade gak rasa sedey ni..huhu...weekend la hepi buat mereka yang ada plan best...alaa...dak comot jgn la sedey...dak comot kena senyum gak...


wadud@duad: adah komen la blog wadud..ter miss satu entry je xkomen...hehehe...jgn merajuk k...hihihi...thanks wadud atas nasihat kamu...


syikin: ermm..yela kot..apa yg berlaku pasti ada hikmahnya...thanks dear...:)

ASaDa RyutaRo said...

rezeki org? cmna nk tau tu rezeki org bukan rezeki kita? hurmm..

cmna klu org tu yg sedaya upaya nak ambik rezeki kita? emm..

ASaDa RyutaRo said...

hye adah.. lalala~

**hampir kalah ngn macy, so kena berusaha lebih. lalala~

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: ye..adah dah tau tu rezeki orang..huhu

asada kene berusaha lebih..hehehe

Related Posts with Thumbnails