Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, July 5, 2010

Pantun aku untuk someone...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Actually dah lama dah Si Caer ni suh amek award dia..Dan dah banyak kali dia pesan suh amek...Aku degil tak nak amek lagi...Eh, bukan degil cuma tak berkesempatan nak mengarang pantun dia...hehehe...Maaf ye Caer sebab aku lambat amek award ini....Dan ini lah dia award dari Caer.

Comel kan award Caer...Warna warni gitu...Suka tengok award yang comel ini...Mungkin melambangkan si Caer yang happy dan penuh ceria....hehehe...

Sebelum ambil award ni ada syarat :

1) Buat pantun tentang caer...kih3 ( tak kisah camne korang jawab janji ada kaitan dengan caer )


2) Buat entri ye...
3) Siap dan boleh ambil award

Semoga ikatan persahabatan dalam dunia maya ni akan berkekalan...insyaAllah...

Ok..Ok..tu baru contoh dari Caer..hehehe...Ni pantun aku untuk si Caer...

Sapa tak kenal si Caer pemalu...
Eh, adakah dia macam tu...
Kalau korang nak tahu...
Apa lagi, singgah lah blog Caer tanpa segan dan silu....

Buat entry sudah, buat pantun pun sudah...
Buat yang best lagi gempak gitu....
Ha Caer, apa lagi jangan lah termengah-mengah...
Adah nak hadiah yang best gitu....

Hahahaha...Terer tak aku....:p


p/s: mencuba untuk mengasah bakat...hehehe

18 comments:

sarah shafie said...

bgus tul pntun adah..

NaNaJoe said...

wah2!!!
berpantun adah ye? :)

Matjoe said...

bleh saing eyriqazz ni

maCy said...

pergh.. sis. pmntaan.. naun nk pantun dedicate kt maCy! haha ;p

p/s : xkua shoutbox again n again~ huk..

iqbalsyarie said...

mantap la pantun!haha...
Latest post:Masalah wanita dan Facebook

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. ape ni pantun camni? sape ajar pantun panjang2 camni?? heee.. kena pergi blog seri bahasa la adah ni. hihi =P

pantun utk adah..

dua tiga kucing pak lamat,
lompat-lompat tangkap siakap,
aku nak cakap tapi tak ingat,
lain kali la aku cakap.

**dalam misi

M a W a D D a H said...

sarah: haha..bagus kan ser..:p


nanajoe: haha..best x pantun adah...


matjoe: alamak..sapekah eyriqazz itu??


macy: haha..macy nk pantun camne..nati adah cuba..wahaha


iqbalsyarie: haha..mekaceh..mekaceh...

Keyyah said...

uik adah berpantun..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: hahaha...asada jeles adah reka pantun camnie...hihi...nati bile nak masuk pertandingan pantun, baru leh berguru dgn seri...hehehe

ok, adah balas pantun asada ye...

asada bermain ngan kucing pak lamat,
sambil asada tergagap-gagap,
ape ni nak cakap pun tak ingat,
lain kali ingat dulu baru cakap.

hahahahaha....

M a W a D D a H said...

keyyah: hahaha..skali skale berpantun..hihi

ASaDa RyutaRo said...

apa punya pantun tak selari patah perkataan ni.. tak leh guna ni.. ahahahaha

M a W a D D a H said...

asada ryutaro:hahaha...

jom..jom..naik kuda beroda,
naik dgn asada dan macy,
apa..x selari asada,
penat aku wat, x hargai...

buweekkk..hahaha

fiezah91 said...

ehem2..berpantun la dia..huuu

khairul_bariyyah said...

adah..nak pantun jugak..boley laa.. *sambil kenyit2 mata* =P

M a W a D D a H said...

fiezah91: ehem2...try2 utk berpantun..baru perasan ada bakat..hahaha


khairul_bariyyah: eh..sila la berpantun wahai dak comot yang bersopan santun..hehehe..opss, pantun 2 rangkap la plaks...hihi

khairul_bariyyah said...

xmo2..nak adah kasi pantun kat dakcomot.. sb 2 kenyit2 mata.. hehehe

M a W a D D a H said...

khairul_bariyyah: hahhaha..tue kena wat entry lain ah...hahaha...popular gak pantun adah ni...ahakss...

ASaDa RyutaRo said...

budak-budak main guli,
guli terjatuh dalam perigi,
cmna pantun nak d hargai,
pantun adah tak cukup inci.

hehehe =P

**dalam misi lagi

Related Posts with Thumbnails