Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, July 26, 2010

Sakit Kepala...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pagi ni bangun seriusly sakit kepala sangat2...Adeh..nak wat kije ni rasa macam blur2 je...Dah la bangun pagi2 tadi dapat call dari supervisor yang aku kena wat slide presentation untuk esok...On the spot lak tu..Lagi la bertambah sakit kepala aku...Tu la...Main games tak ingat dunia...Buat research kat games tu..Alangkah seronoknya kalu wat research kat progress stadi aku ni dengan jayanya...Adehh..sakit kepala...

Aku juga dalam dilemma..Sebab dah la esok ada temuduga terbuka...Badget ingat nak pegi..Yelakan..nak rasa gak pengalaman di interview..aku tak pernah lagi ada pengalaman interview ni...Mana lah tau kot2 dapat kije kat syarikat diorang..Tapi apakan daya...Esok aku kena g Shah Alam untuk bagi talk depan orang ramai...Wahh...Takut aku nak bagi talk...Sebelum ni present kat conference pun dalam bilik kecik je...Ni dalam dewan besar...Adehh..sakit kepala lagi nak prepare...huhu...

Malam tadi mimpi kena kejar harimau...2 hari sebelum tu kena kejar di ular....Apakah petanda itu...Baik kah atau buruk kah...huhuhu...


p/s: Maaflah sebab tak sempat nak tinggal jejak dan blogwalking kat blog korang apatah lagi nak mengomen...Komen pun tak sempat nak balas...Sorry sangat2...Nanti bila free, akan ku terjah...Sabar erk...

20 comments:

Keyyah said...

chaiyok2 ada..keyyah tau adah mesti boleh buat yg terbaik..

all the best ye...hehe

echah mashuri said...

mimpi kna kjr ulr?nk kawin kott...tettt

AngahSayang2314 said...

kalau kena kejar ular tak pasti la.. tapi entah la.. tak tahu la maksud nyer..

Chaon Cornerz said...

banyak2 sabar.. make sure rehat cukup.. =) mimpi tue cuma mainan tidur je

gades ain said...

wahhhh! bg talk dalam dewan yg besar? huuu~ all da best kak. hihi! take ur time :P :P

khairul_bariyyah said...

gudluck ye adah... xmo tensi.. before berucap 2,selawat banyak2 dulu kay? =)

Mario said...

harimau apa?keh3

Masquerade Q said...

Salam..saya pun sakit kapla...keja byk.. uhuk uhuk..nak coti tak bleh..

cheximm said...

rehat yg secukupnya adah~

iqbalsyarie said...

Mantap!!org kata kalau kena kejar ngn ular,takpew lagi...jgn kena kejar ngn jantan miang..hahaha..gurau~
apapun,gudluck ea!!
Entry terpendek PondokCinta?

maCy said...

saket kpala pulak maen kejar2 ngn harimau n ular ea.. hurm.. saba ea~

Affan Ruslan said...

Salam.

huhu.
research game?
cmne tuu? hehe

tu lah main game smpai lagho spe suroh

♥xaturen♥ said...

mimpi kena kejar ular tu... jaga sikit. agaknya dah ada orang dok berkenan la tu... he he he..

ASaDa RyutaRo said...

sian adah.. demam la plak ea.. macy tu pun demam gak.. mmg musim demam ke skrg ni?? isk2..

chaiyok adah.. mesti best punya adah bagi talk ni. huhu..

ASaDa RyutaRo said...

mimpi ular??? ada org nak masuk meminang ke? hihi =P

M a W a D D a H said...

keyyah: chaiyyok3x!! hehehe...boleh punye...:)



echah: nk kawin?? tett..tett..tetttttt..hihi



angahsayang2314:ntah lah..mainan tdo kot..hihi...



chaon: baik chaon..kena bnyk bersabar n bnyk rehat..sabar itu pasti ada kemanisannye...:) mainan itu kot..hehe...



gades ain: wahhh..hehe..jgn tak percaya..ngeee...

M a W a D D a H said...

khairul_bariyyah: hehe..baik dak comot..thanks dear..kena bnyk selawat dan bertenang..hehe



mario: harimau belang..hihihi



masquerade Q: salam..hehe..cian die sakit kepala...mitak ngan bos k kalu nak cuti..hihi



cheximm: baik cheximm..ngeee..



iqbalsyarie: hahahaha..bahaya gak tu kalau kena kejar ngan jantan miang..lg menakutkan..hahaha...thanks..;)

M a W a D D a H said...

macy: haha..sakit kepala sebab lain..main kejar2 ngan ular dan harimau dalam mimpi...kekeke..mainan tdo..



affan ruslan: salam..research game yg lagho..betul ni..memang lagho..baik bw..hihi..



xaturen: hahaha..sape la yg berkenan tu..kekeke



asada ryutaro: adah tak demam..cuma xsihat sikit je...hihi...haha...adah bg talk yg merapu, confirm boleh...lalala

xde maknanya org nak masuk meminang...mainan tdo je tu asada...ngeee...

Asyi@alasyr said...

salam adah.. slmt bercuti la ya?? jgb bz ngat tau.. len la wadud nyepi je.. tpi sepi wadud ade mkna la adah jgn mrh ekh hehe..
raya nnt jemput la dtg umah akk.. kt kelate.. cik siti wan kembang.. menelah tau kot2 adah dpt award dari akk lak hahah.. so jgn lupe dtg umah akk ya... ekekeke

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: salam...:) bagusla wadud menyepi sebab ade makna...:) adah xmarah..hihi..wah..cik siti wan kembang..kalu ade org bwkkan, leh la g..hihi...award?? menarik tue..hehe

Related Posts with Thumbnails