Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, July 20, 2010

Hitam itu Menawan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yaa...kali aku telah ditagged oleh cik sersire...Untuk join contest Hitam itu menawan...


syarat dan peraturan nye :
  • menjadi follower missyaniabdullah..
  • gambar mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
  • gamba bebas janji hitam putih..
  • buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
  • kena letakkan banner contest di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
  • sila tinggalkan link korang di bawah contest ini..senang nak usha
  • tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
  • contest bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  • hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat

  Dan aku letak gambar ini....



Suka gambar ni sebab...Gambar anak buah aku yang comel gitu...Yang mencium itu pun anak buah aku gak...Hahaha..Dah ramai dah anak buah...So jangan tanya aku bile lagi...:p..Baru je jumpa si comel minggu lepas...Dah berat dah dia...Hari tu bawak g jalan2 Mydin rasa dah lenguh2 dah tangan dukung si comel ni...Tapi sebab dia comel, nak dukung gak...lalalala...Senang je nak suruh dia gelak..Nyanyi je lagu cicak, confirm gelak...Sapa yang dah pernah dengar lagu tu, bagus la...Sebab dah pernah post dah entry pasal budak ni...hehehe...
Tak tahu la sekarang rasa seronok je tengok baby...Teringin la plak rasa nak ada baby...Kadang2 terfikir nak amek baby angkat je..Boleh tak erk...huhu...

Errmmm...Ok la sekarang aku nak tag 5 rakan blogger:

Dalila, Dak comot, Echah, Macy, Asada Ryutaro
Join Contest klik SINI... 


p/s: mood nak balik kampung...sadisnya rasa...huhuhu 

19 comments:

* MissYaniAbdullah * said...

OKE DEAR..
NAMA KAMU DAH DILISTKAN..
TQ YER SEBB JOIN..

UMUAHHH

Miss Mirror a.k.a Sam said...

mmg cumil pun budak itu..

iqbalsyarie said...

hitam mmg menawan pun~hehe
Post baru:Ini baru mukaddimah aje

maCy said...

nama maCy before asada.. yessssss! ;p


err.. puasnya na cri gmbo plak..keke

khairul_bariyyah said...

nama dakcomot before macy...yesss! tetube nak nyebok jugak kan... hehehe

owh,xyah letak gambar kite pon tape ea? hehehe..

maseh tag dakcomot.. =)

n gudluck adah.. =)

M a W a D D a H said...

missyaniabdullah: yeay2 dah ada dlm list...:) muah2x too...:p


miss mirror: mmg cumil...:)


iqbalsyarie: hehehe..memang menawan..lalala


macy: sukanya die nama before asada...:p sila cari gambo2 best...


khairul_bariyyah: adehhh..dak comot lak suka nama before macy..xmo gaduh2 k...hahaha...xpe..gambar bebas kata penganjur..:) sama2 dan sila join dengan hati yang gembira...lalala

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ adah pulak yang meng-tag.. dah 2 orang yg tag join contest ni.. huhu..

masih tgh mencari2 pic yg best utk join.. hehe =)

♥xaturen♥ said...

dah teringin nak ada baby dah..! erm..

p/s. ada kemuskilan? simpan!

Chaon Cornerz said...

gud luck untuk contest nie.. =)

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: so..cepat2 la join asada..:p


xaturen: hahahaha..dah teringin dah...:p kemusykilan??


chaon: thanks...:)

peaNut said...

wahhh..gudluck ye utk contest ni..

echah mashuri said...

tengkiup adah..hihih
kena cri pic neh...hihih

maCy said...

alaaa.. comot ni kaco line laa... ni ase na lempar sambal belacan ni..ki3

fiezah91 said...

budak tu comel wooo... nak culik dia blh?haha.. hud luck yea :)

NaNaJoe said...

rajin adah masuk contest, good luck k dear~ :)

gades ain said...

yezza! itam itu menawannnnn~ lalala :P i loike it! :P

khairul_bariyyah said...

sambal belacan? lempar je la macy.. dakcomot makan je,ngan ikan goreng tambah nasik panas2 pon layan.. jangan dilempar tempoyak,2 sumpah x makan.. heheh

ala,gurau2 manja ye yang~ hehe

eh,adah..pinjam tmpat komen ea.. =)

M a W a D D a H said...

peanut: thanks dear..:)


echah: sila2 la cari dengan cepat..hehe


macy: hehehe...lempar sambal belacan?? larikk..sib baik kena dak comot..hihi


fiezah91: budak tu memang comey tapi xleh xculik sebab terlalu comey...hehe...thanks...:)

M a W a D D a H said...

nanajoe: hehe..tengah rajin, memang la jadi macam ni...hihi..thanks dear..:)


gades ain: hitam itu menawan kan aen..:)


khairul_bariyyah: wahh..kasi green light kat macy lempar sambal belacan? adah nak lempar kulit durian boleh?? hahaha...

pinjam la...xkisah..lalala

Related Posts with Thumbnails