Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, July 18, 2010

Nice kah aku?? Great kah blog aku??

Assalamualaikum dan salam semua...

Di hari yang mendung dan sejuk-sejuk ni, aku rasa sedikit lemau-lemau je...Duk rumah je terkurung..Bukan boleh kuar pun time-time hujan cenggini...Nak kuar date? huh, jauh sekali...huhuhu...Tapi sebenarnya ada perancangan jugak nak kuar date sebenarnya..huhu..Tapi ngan cik Keyyah je la...Cian cik Keyyah, xleh kuar ngan aku..Hahaha...Bukan apa, kan dah cakap dah, hujan2 dan mendung2..Jadi xleh nak kuar..Sabar ye cik Keyyah, nati kita makan mihun sup utara lain kali erk...hihihihi...Kamu mengidam membuatkan aku mengidam jugak...hehehe...Lain kali la kita rempit di kala cuaca yang sangat ok...:)

Ehh...lari lak tajuk aku ngan apa yang aku nak sampaikan...Terkeluar dari hati yang suci murni...Ahaks...Actually, aku terfikir....Eh nice kah aku?? Bagus sangatkah aku...Aku rasa blog aku ni banyak merapu...kan...kan...Aku menulis dan menekan-nekan keyboard ni pun mengikut gerak hati aku jugak...huhuhu...Tapi tak semua kan merapu...Eh..ntah la...Kadang-kadang aku rasa nak sampaikan ilmu..Tak semua ilmu yang kita ada, orang lain juga ada...Dan juga tak semua ilmu orang ada kita ada kan...So dalam berblogging ni la boleh kita boleh berkongsi ilmu...Sharing is caring, right...Dan boleh memupuk kita satu budaya yang amat disarankan iaitu "Budaya Membaca". Secara tak langsung, sebenarnya kita rajin membaca sebenarnya..hehehe...Bukan malas, tapi rajin...Rajinnya...hehehe...

Sinonim dengan cerita aku dan tajuk aku, actually aku nak bagitau yang aku dapat award sebenarnya..Hehehe...Dari Fiezah91...


Sebab tu lah tajuk entry tu macam tu..So, sesuai la kan aku dapat award ni...Ahakss...memang sangat sesuai...Eeee..Tak malu...

Mestilah ada soalan2 yang best2 gitu...:) Jom baca...

1. Suka tak dapat award ini? bagi ucapan sikit ^_^

Eh...Mestilah suka...Aku siap lompat2 lagi...Ahakss..Bukan lompat katak k...:p Wahh..macam YB pulak kena bagi2 ucapan...hahaha..Ok, saya YB adah, nak bagitahu yang saya suka award itu..Kaler pink jugak nampak cute2 gitu..Sungguh kreatif orang yang buat award itu...Saya juga nak ucap terima kasih pada pemberi award...;) Aku ditukar kepada saya sebab tengah bagi ucapan...hihihi...

2. Bintang tu cantik tak dimata kamu? suka bintang?

Bintang mestilah cantik...Kalau waktu malam yang dipenuhi bintang2 yang banyak, lagi la suka...Pernah jugak terfikir nak buat bilik yang transparent pada atap...Sebelum tido, leh la tengok bintang2 yang cantik2...;)

3. Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya..

Ada la blog yang jadi pilihan...Yang aku terjah, komen2, kadang2 tak tinggal komen, yang suka terjah blog aku, yang bla bla bla...

4. Bagi award ni kepada empat blogger yang lain ya.. jangan lupa tau..



p/s: Apsal mood asyik nak tengok tv je ni...huhuhu 

15 comments:

EDDY DY said...

suka tengok blog ni..kaler hijau x berapa nak terang, tenang jer..pastu ada bunga2 terbang...tapi laju gak loading blog ni..x macam sesetengah blog aku jumpa kalau banyak sangat widget berat jadinya...tahniah....

fiezah91 said...

huuu..cpt jea siap ek.. ngeh..
nak wat bilik yg atap transparent?? bahaya wooo, kena skodeng nnt masa tdo..huhu :)

azuan said...

sila la pergi tgk tb..hihii

tahniah dpt award..

Keyyah said...

YB Adah..waka waka eh eh..

mood tgk tv, sama lah adah...mcm seminggu xjumpa tv je..semua cerita nak tgk...

ngidammmmmmmmmmm..hahah

romantiknya tgk2 bintang sblm tdo...tp bahaya gak la

echah mashuri said...

ucpn yb xbrape pnjg la yb..up sikit la..xpuas rkyat nk dgr..hhhuhu

Najmu said...

eerrkk!! bagi award ni kt saya?? ngeh3

maCy said...

bintang. terbaik..

iqbalsyarie said...

ya..blog ni mmg nice pun.saya suka dtg sini.Pasal berkongsi ilmu,jgn risau...kalau tah 1 ayat pun kongsi kanlah,even benda yg dah tahu pun...tak salah utk dikongsi juga kan?Pondok Cinta pun tak banyak pun benda yg boleh dikongsi,banyak yg diulang-ulang aje..hehehe
Post baru:Ini membuatkan kita berfikir?

khairul_bariyyah said...

adah mmg baik~~ =) buat atap transparent ea adah? nampak bintang mmg chantek.. kalo nampak menda kaler puteh,ade darah.. gigi taring,mata merah camne? worst nightmare la kan.. ;p

Sendra said...

tahniah lah dapat award ni..kadang2 orang kata dapat award ni kadang2 orang bagi sekadar dia nak mencukupkan requirement tag tu lalu dia masukkan blog kita..tapi bila think positif,sebenarnya kita bertuah lah kan sebab orang ingat juga kewujudan blog kita..

Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

-Sendra.

M a W a D D a H said...

EDDY DY: hehehe..thanks ;) hijau yang x berapa terang lagi tenang...:p risau gak sbnrnya kot2 la blog ni berat...huhu


fiezah91: hehe..eh, mesti la cepat lagi tepat gitu..ahakss...mcm ni, mcm ni..atap transparent tu ada lapisan atap lain, kalu xmo tengok bintang, atap lain tutup ah balik...pakai sensor..chewah, berangan..ahakss...


azuan: thanks...tengok tb r smbil2 tgk blog...:p


keyyah: holla..holla...hihi...boleh kah aku menjadi YB?? :p

hehehe..itula..asyik tgk cite je kan..maybe cite hari ahad best kot...huhu...cian z ngidam..nati kite g k...memang romantik..tapi aku dah cipta cmne nk wat..sila bace balasan komen fiezah91...:p


echah mashuri: hahaha...tu baru intro...yg isi2 die, xkuar lagi tu...:p

M a W a D D a H said...

najmu: erkk..bg kat awak la...:p


macy: hehe..memang terbaik...;)


iqbalsyarie: yeay...iqbal suka dtg sini...lalala...:)(senyum2 sampai ke telinga)... walaupun satu ayat, kita patut berkongsi ilmu kan...blog iqbal syarie lagi best...banyak nasihat2 yg berguna dan pandangan yg amat bernas dr blog tu..jom kawan2 singgh blog iqbal...:)


khairul_bariyyah: yeay..adah memang baik...:) iskkhhh..kamu ni..berfikiran jauh...adehh...xmo la nampak2 mende2 tu...takut2...huhuhu..nak nampak bintang2 je...weeee


sendra: terima kasih..terima kasih...:) haa..kita memang bertuah..hihi..bukan senang orang nak ingat blog kita...nampak sgt blog kite best..ahakss..masuk bakul, angkat sendiri...lalalala...blog kueh tart memang best...rasa mcm kueh tart la...feveret adah tu..xsbr nk mkn kueh tart..lalala...

peaNut said...

wah...congrats dpt award...huhu


they are all from sabah...huhu

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. YB adah dapat award.. dpt gelaran datin seri tak ea? err..

M a W a D D a H said...

peanut: thanks peanut..;)


asada ryutaro: hahahaha...adah xmo datin seri...adah nak pangkat dato'...:p

Related Posts with Thumbnails