Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, July 15, 2010

Otak Perempuan dan Lelaki...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Apa pendapat anda dengan baju ini...Bukan kita focus pada baju itu..Tapi kita tengok pada otak yang dipunyai oleh lelaki dan perempuan....Sila klik untuk tumbesaran....


Sungguh berbezakan pemikiran perempuan dan lelaki...Hehehe...Lelaki ingat dan fikir seks setiap masa aka 24 jam?? Dan perempuan fikirkan shopping, baju2, salon2, handbag2, perfume, dates, kasut2 baru, facial setiap masa?? Adakah benar?? Adakah tidak?? Hanya anda mempunyai jawapan itu...

Tapi kalau anda adalah gay atau lesbian, camne plak?? Jauhkanlah diri dari menjadi seperti spesies ini....



p/s: kredit to member aku amek gambar ni...amek gambar masa jalan2 di Jonker Walk...Oppss..belum mitak permission lagi ngan diorang..Kecik, Syah, Pobe, aku amek gambor ni...Coz so nice picture nie...;) Nati aku wat entry yang best...Stay tune ya...:p

18 comments:

ELIS said...

kreatifnyer...tp sama besar ke?hehe...

wadud@duad said...

betapa kreatifnya Allah.. :)
tuh baru sikit jer manusia dapat info.. :)

maCy said...

hanya iman dapat bndung.. :)

iqbalsyarie said...

Betul la tu...imam ghazali kata,lelaki akal 9,nafsu 1...manakala pompuan akal 1 nafsu 9.

Tapi lelaki mmg lebih kpd seks...fitrahnya mmg begitu.Bak kata maCy,hanya lelaki beriman dpt menundukkan pandangan menjaga diri

Latest post:Aku malu!!

sarah shafie said...

huhu..hehe..

hiro said...

laki lebih bnyk otak...tp xgne sgt.

si[jari] telunjuk said...

yup..sesungguhnya memang berbeza otak laki n perempuan..sebab tuh la wujudnya ungkapan pompuan punyai 9nafsu n 1 akal...n laki lak vise versa...((correct me if i'm wrong))


~~~~~~senyum kat sini~~~~~~~~

AkuChumel said...

hahaha mmg betullll la tuh...hahah.. nseb baik master gland die x seks. hahaha

Syikin said...

patut la mcm prnah nmpak je gmbr nie..rupe2nya dalam fb shah..

NaNaJoe said...

lelaki pnoh ngan sex..
pmpn dgn shopping mmg sinonim~ hehe~ :)

khairul_bariyyah said...

nape dlm otak sy xde pk sgt pon pasal 2? prempuan betol kah sy? hahaha

fitria said...

bab lelaki penuh dengan sex tu xleh nak komen tp kalau pempuan penuh dgn bende2 mcm shoping..perfume..facial.. tu sokong sgt2.. ~~~ hehe.. =)

M a W a D D a H said...

Elis: hehe...sama besar kot...:p


wadud@duad: :) itula..ilmu Allah amatlah luas...


macy: :) ya..u r right..


iqbalsyarie: maknanya itu semua nafsu la tu kan...tapi lelaki walaupun 9 akal, ramai yang xguna akal dengan sebaiknya...tapi xsemua...


sarah: :)

M a W a D D a H said...

hiro: eh, laki ada satu otak je..tapi akal yang banyak..hehe..betul la kate kamu, bnyk yg xguna akal dengan sebaiknya...kamu lelaki mesti tahukan...eh?? :p


si jari telunjuk: ya..u r right..adah pun rasa macam tu...adah pun senyum2 gak sini..hehe


akuchumel: hahahaha...


syikin: hehe...mcm pernah nmpk ea...


nanajoe: memang sangat sinonim...dah nafsu pompuan suka shopping, so laki kena paham...hihi


khairul_bariyyah: ape??xde pk? hehehe..cuba check betul x kamu pompuan..hihi..kamu memang pandai kawal nafsu kamu...:p


fitria: xleh nak komen ea..hihi..perempuan memang bnyk nafsu..hihi

A S Y R A F U L said...

haha hilarious....

pompuan pon pnoh dgn nafsu gak :)

M a W a D D a H said...

asyraful: pompuan rileks je ngan nafsu2 itu..:p tapi bnyk kuar duit..sadis2x...:p

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. yang camni otak tak ingat tuhan..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro:otak mana yang tak ingat tuhan?? mesti ko kate otak laki kan...lalalala

hihihi

Related Posts with Thumbnails