Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, July 10, 2010

Jawab Survey Dapat Batman???

Assalamualaikum dan salam semua...

Hari ini aku memang rasa bertuah sangat2...bukan apa...sebab aku shopping-shopping...Aik?? Apsal bertuah lak..Padahal lagi mengeluarkan duit ade la....Hehehe...

Bukan ape hari ni aku rasa asyik nak makan jajan je walaupun dah tahu jajan tu memang makanan tak sihat...Adakah aku mengidam?? Aishhh..Patutnya jajan ni tak perlu makan dah kalu nak berdiet..Eh..Aku diet ker?? Hahaha...

Nak tahu tak, hari ni aku dapat batman...Yeehhaaa...Suka2...

Eh apa kah ini??Ok2, kita tengok gambar bawah pulak...



Eh...Beg plastik..Lorr..Bese2 je..Eh..Sabar...Sabar...Jom kita tengok apa yang ada kat dalam....

Errrrmmm..apa tu...

Bekas minuman air

 Pensel case (bekas pensel)

Dan macam-macam lagi (coffee mate ada 2 bungkus, uncang teh boh, dan juga milo dalam tin)

Haaa...Sila jangan jeles...Sebab aku dapat semuanya free tau...Hahaha..Kalu beli tue, ntah2 lebey rm10 dah...Hehehe...Aku dapat pun sebab aku buat survey dari pasaraya Mydin Mall....Haaa...Kalu orang suruh wat tu, jangan la malas-malas...Kan dah dapat habuan tu...Thanks to Mydin Mall...Ahaksss....

Dan juga terima kasih kepada nescafe 3 in 1 ni....



Sebab bagi percuma kitkat dan masa nak g kat penebusan hadiah ni, masa ni lah survey ni di beri....Haa...Korang apa lagi, kalu nak g Mydin Mall tu jangan lah lupa beli dan dapatkan hadiah percuma...Mana lah tahu korang bertuah ke...Tak payah masuk Giveaway...hehehe...Actually tak pernah menang hadiah Giveaway...Hehehe..Suka join je tuk memeriahkan suasana blogging...Hehehhe...Happy berblogging...:)


p/s: sekarang ni musim banci membanci...So harap lah korang di luar sana bekerjasama dengan mereka yang bertugas pada hari itu...mana lah tahu dapat hadiah macam aku...jawab survey pun leh hadiah best jugak tau...jawab banci, dapat hadiah jugak ker?? hehehe....

16 comments:

Hamzah Ian said...

pergh... aku nak masuk jgk la..

PUPUT said...

wahhhh...menariknye hadiah dia...best2...^_^

M a W a D D a H said...

hamzah lan: hehehe..jom masuk dan membeli belah di mydin...hehehe


puput: hehe..memang best..dapat free bertambah-tambah lah bestnya..hehe

sarah shafie said...

hoho.. aku nk mtk coffee mate nnti...

wadud@duad said...

heeee.....
bleh la adah wat nescafe untuk wadud, amboi mintak ais blend ekh... pandai..hahahahha

AJ said...

bestla hehe

zulkbo said...

salam..
jajan pun jajan la
janji dapat free..he he

M a W a D D a H said...

sarah: ok je...;)


wadud@duad: boleh2..hehehe..ice blend xleh sbb blend xde kat sini..hehe


AJ: best kan..hehe


zulkbo: jajan tu beli..yang free tu yang ada dalam beg betmen...hehehe

padin said...

hahaha best le ko ekeke.. tu la, dengar kate adah rajin2 le jawab survet ekekek... mane tau, untung sabut timbul, untung batu tenggelam kan hehe

M a W a D D a H said...

padin: hehe..aku memang best...:p hihih...sila dgr kate aku..bantu membantu amalan mulia...sungguh baik aku menolong mydin mall...haha

padin said...

betoi2 ko memang best Adah.. hehe rezeki terpijak, sape tau kan ekeke

Miss Mirror a.k.a Sam said...

lama dah tak gi Mydin...kt JB ni Mydin jauh sgt dr rumah.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Anway...Adah...tahniah sbb menang!!

DaHLia said...

ingatkan dapat darkbatman tadi..heheheh

M a W a D D a H said...

padin: hehe..rezki yg terpijak..:) best kan kalu hari2 dapat rezeki yg terpijak...:)


miss mirror aka sam: menang..hehe..dapat hadiah bertuah je tu...:)


dahlia: hahahaha..kelakar..kalu dapat darkbatman, kecoh satu malaya..hahaha

qellissa said...

bestnya dpt goodies..tp jarang pg mydin camno nak dpt goodies tu..huhuhu

Related Posts with Thumbnails