Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, July 10, 2010

Blog aku??

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari itu aku dapat tag dan maybe boleh dikatakan award jugak dari Wadud@Duad dan Matdin@Kiki
2 orang blogger yang suka datang blog aku ni..Thanks la ye..Adah amek and buat ni..Kang merajuk panjang lak korang susah la plak kang nak pujuk..Dah la jauh...hehehehe....Dan ini awardnya...Tapi rasa2 nya dah penah amek award ni..Tapi xper la...Adah kan baik hati lagi penyayang...hehehe

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?

nama blog aku ialah santai...hehe..kenapa aku pilih santai?? sebab first buat blog aku tak tau nak wat tema apa...oleh kerana aku yang hepi2 dan santai2 dan suka akan pantai maybe kena lah kot dengan aku serta tema itu...eh..yela kan..hihi...


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

nama url blog aku ialah http://mwdah.blogspot.com..kenapa mwdah?? emel yahoo aku nama mwdah..camne nama emel ni mwdah? sebab masa kat matriks dulu biasa la nak wat nama emel...macam2 nama letak, tapi id yang aku letak semua dah ada...Tapi id tu yang xder orang pakai lagi masa tu...So...i got it...hehe..Simple kan...

3. apa method dlm penulisan anda?

penulisan aku?? ermm..aku rasa banyak merapu je..hehe..tapi ada gak yang berguna tau...hehe..suka berkongsi cerita dan berkongsi ilmu...anda baca, anda tau lah jawapannya...(tapi banyak gak join contest..kikikiki)


4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

setakat ni tak pernah rasa lagi nak hapuskan blog...so xde sebab musababnye...


5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

memang ada...adik aku and anak buah...diorang pun ada blog gak...hehe


6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?

cuba baiki, baiki lagi dan baiki lagi serta buat yang terbaik..kalu ada orang kata buruk jugak, aku akan kata..."wehh, ni blog aku la..suka hati aku la"..Wahh..kasarnya jawapan...hihihi...


7. bila blog anda diberanakkan?


tahun 2008..hari tu saje la test ngan keyyah..kate orang, "try and error"..Tinggal selama setahun dan 2010 baru bukak balik...mungkin baru teringat kot yang aku ada blog rupenya...hehehe


8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?

Keyyah..testing dan belajar bersama2 keyyah juga...peace...saling tanya menanya...


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

adah tak sekolah...hehehe..mesti yang buat soalan ni budak sekolah...


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag. ( hehehehe.. )

Keyyah Ser Syikin Dalila

Tak yah la erk banyak2...hehehe

5 comments:

wadud@duad said...

buat jugak adah ekh?
hahahahha.. time kasih... jawapan no 6 wadud suka..hehehehehe.. :p

echah mashuri said...

aduh2....uhuhu,...

iqbalsyarie said...

owh...2008?saya tak ingat la..rasanya saya pun 2008 gak kot..hehe
Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

M a W a D D a H said...

wadud@duad: ha la...adah mesti wat..hehe..sama2..suka ye..;p


echah mashuri: hehehe


iqbalsyarie: hehehe..sama la kite...

Josh said...

Hi, hope it's OK to drop you a line here. I'm with a new giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com) and would like to offer you to have your blog included. Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Jill

Related Posts with Thumbnails