Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, July 6, 2010

Contest TAS TANGANKU DAN AKU..


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni aku nak join lagi contest yang dianjurkan oleh NadiaShafiqa... Errrmm...Contest apa ye...Contest ngan tas tangan...hehehe...Jom baca lagi....


Mari terjah syarat-syaratnya.

1. Korang kenalah jadi FOLLOWER aku.
    Ok...Dah jadi...:)

2. Buatlah 1 ENTRY tentang contest nih. Macam biasa bila dah buat entry, kenalah letak banner di side bar yang terus di link ke blog nih.
    Ok...Dah settle...:)

3. Haa, korang kena letak SATU pic korang dengan handbag korang. Tak kira la handbag ke, clucth ke, sling bag ke. Asal bag tu korang sedang guna.
   Ye..ye..aku letak satu picture je ni...:p

4. Gambar tu pulak, mestilah kamu sorang diri atau lebih spesifik gambar SINGLE. Tak boleh berdua sebab nanti aku tak tahu mana satu korang dan sekeping gambar sahaja.
  Ok..aku menepati apa yang kamu nak...:p

5. Sebelum nak letak gambar tuh, pilih-pilih la gambar yang menarik hati. Yang boleh buat HATI aku GELI. Dramatic betul kan?
   Ha...wahaha...confirm geli hati...adakah?? hehe..aku je kot rasa geli hati...
6. Dah siap semua, korang tinggalkan COMMENT beserta link. Senang aku nak terjah.
    Ok..

Dan aku pertaruhkan gambar ni...

Hahaha..Sila jangan gelak...:p Gambar ini di ambil secara tak sengaja oleh Viki semasa jalan-jalan di Brunei hari tu...Muka poyo pakai spek hitam..Tak pernah-pernah aku pakai spek hitam masa jalan2...Tetiba lak saje2 try spek hitam tu, terus di ambil candid...huhuhu...

Kepada sapa2 yang nak join leh la join sini   

http://bilajarimengetuk.blogspot.com/2010/06/contest-tas-tanganku-dan-aku.html

Tarikh tutup: 7 JULAI 2010. Esok tarikh tutup...Sempat lagi ni...Hehehe...

10 comments:

wadud@duad said...

pergh adah bergaya kaw2 ekh..
hehehehe..
ape2 pown gud luck ekh adah...:)
do da best..:)

Syikin said...

pak pie ade ke mase kite g brunei??? confius aku..

wadud@duad said...

uik sebenarnya wadud dah komen..
tapi asal xder pown my jari kaki?? huhuhu..
wadud x bersalah... maybe x masok kot?? :p

qellissa said...

cun..cun beg tu..hihihi..tp klu pose beg tu ltk kat kaki dlm keadaa bersilang..mesti lg dramatik...lain dr yg lain..hihihi

NaNaJoe said...

macam best jew kontest ni..
hehee..
gud luck ye adah~ :)

NadiaShafiqa said...

goodluck..

adah, tinggalkan link entry ni di sini ya

http://bilajarimengetuk.blogspot.com/2010/06/contest-tas-tanganku-dan-aku.html

Syikin said...

ooo dh tukar dr pak pie ke viki..hehehe..

ASaDa RyutaRo said...

hOOo.. gud luck adah.. slalu dah ea ikut contest... hihi =P

DALILA said...

phewittt..cam artis siot..hehehe..
Lady adah gaga

M a W a D D a H said...

wadud@duad: wahaha..bergaya la sgt..pakai spek tu hanya beberapa minit je...ahakss...thanks wadud..;)

ade problem kat komen tu..huhu


syikin: hahaha..aku tersilap..macam mana la aku leh teringat pak pie masa tu..hehe


qellissa: hahaha..tu la...malu la nak letak yg teramat dramatik..ada sebenarnya...hehehe


nanajoe: contest memang best..tapi kalu adah menang, lagi best..ahakss...


nadiashafiqa: thanks dear..moga menambat hati nadia...:)


asada ryutaro: thanks asada...cuba2 jaya...hihih..menunggu contest lain dari asada plaks..ahakss..


dalila: hahaha..artis poyo...kuikuikui

Related Posts with Thumbnails