Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, July 6, 2010

Yeay...Aku Menang!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini aku sangat gembira dan teruja...Rasa nak lompat tinggi-tinggi sampai cucur atap...Eh...Kalau kena atap habis la kepala aku...Hehehe...Sebab..Sebab...aku menang contest yang dianjurkan oleh Asada Ryutaro yang hensem..Hahaha...Mentang-mentang dah menang, baru nak puji...hehehe..Bukan apa, kot2 la hadiah misteri yang nak diberi oleh asada tu gempak...Hahaha...Jangan pos 'dhob' dah la asada...hehehe...Ntah2 bagi pasir 10 butir dari Egypt..Hahaha...Misteri la katakan....

Tak caya?? Ok..aku bagi bukti...


Hahaha...Aku termasuk dalam top 10 gitu...Walaupun tak menang hadiah utama, tapi aku amat bersyukur sangat2 sebab menang...Thanks to asada serta juri2 yang berkaliber..Korang mesti hensem dan comel kan...Hehehe...Adakah ia berbentuk bodek atau puji-pujian...Hahaha...

Gambar terbest aku...Yang aku rasa pun memang best...hehehe...

Memori di bot penambang...Sambil2 tunggu bot nak gerak, sambil2 tu snap2 gambor...Kepada sapa2 yang nak naik bot penambang ini, leh la roger2 aku..nanti aku bawak...alaa..bayar rm1 je...Tak mahal pun...Ni nak menyeberang dari kampung seberang takir ke bandar kuala terengganu...di kala jem di jambatan sultan mahmud, baik aku naik bot...lalalala...


p/s: sangat lah gembira dan teringin nak join contest lain plak...hehehe

16 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tahniah Adah.. Memang cantik pun gmbr bot penambang tu.. pandai u snap.. I memang tak pernah menang contest.. alhamdulilah u dah menang kan..

atie said...

memang cantik pun gambar yang awak ambik tu.. memang patut awak disenaraikan dlm top 10.. dan mungkin memenangi hadiah utama tu.. tahniah utk awak! :)

M a W a D D a H said...

miss mirror aka sam: thankss...:) snap2 cam tu je...suka view itu..xpe miss mirror, lum ade rezeki lagi tu..kena bnyak join contest..mane la nak tau kot2 miss mirror menang..:)


atie: hehe..thanks..xleh dah hadiah utama..tu hadiah yg ke 10..hehehe

sarah shafie said...

hoh..apsl aku tk menang??aku tk join pun..

Keyyah said...

congrate adah...
boleh la share2 adiah..lalala

Nurul_njm said...
This comment has been removed by the author.
ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. tQ adah.. n congrats lagi~

adiah misteri bukan pasir. bukan dhob. ngeee :P

Nurul_njm said...

gmbo ni ambik dr bandor ke takir la.. bukan dr takir ke bandor.. berat mung nih....

Syikin said...

tahniah2..pasni join contest len lak..

FarHa said...

wahh tahniah menang...
bot nambang nih dekat je ngan umah sy hehe

PIK Remaja "Al-Hikmah" said...

kerend...
Selamat ya kawan

Jieda said...

tahniah...tumpang gembira je ni he3.apapun...gambar tu memang cantik

wadud@duad said...

wah tahniah adah..hehehehe...
gambo memang smart dan cantek..
sebenar wadud memang teringin la adiah tuh..ekekekeke..
unik..:D

mohd sasuke said...

ala caer x dpat lagi...T___T

M a W a D D a H said...

syikin: thanks..hehe..jom join..ahakss...time rajin, leh r..


farha: thanks..:) ha?? dengan ngan rumah farha?? leh la raya umah farha..hihi..yg mane satu erk...ermmm...


PIK Remaja Al-Hikmah: selamat2...


jieda: thanks jieda..:)


wadud@duad: thanks wadud..;) adah pun xtau lagi apa hadiahnya..misteri la katakan...Xpe2 wadud, cuba lagi k...;)

M a W a D D a H said...

caer: ala caer..xpe2..cube lagi k..

Related Posts with Thumbnails