Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, July 13, 2010

Jom Shopping!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Itulah tema nama blog aku yang satu lagi...Blog yang dibuat khas untuk aku mempamerkan barang2 yang aku nak jual..Seperti baju ke, kain pasang ke, beg ke atau pape je lah...Aku baru je buat blog ni...Iaitu http://cintakasihshop.blogspot.com...Tapi blog ni masih dalam pembinaan jugak...Ha..Korang, jom lah terjah tengok stuff apa yang menarik kat blog aku ni...Dan my first stuff is...


Baju Blouse dan Baju Kemeja yang dah dipakai hanya sekali dua je di pakai..Lepas tu dah tak pakai dah..Tapi bukan baju aku but baju kakak aku...Aku letak harga pun tak sampai pun RM20...Kalu tak percaya, jom la tengok dan klik SINI...


p/s: kain pasang sutera creepe dan biasa akan menyusul...tunggu...

10 comments:

iqbalsyarie said...

ooooo..baju kemeja pommuan ek ni?
Latest post:Bahan Mentah 2

M a W a D D a H said...

ak ah...yang pompuan je..yang laki xde kat sini...hehehe

ASaDa RyutaRo said...

pehh.. dah jadi bisneswoman gak adah ni.. congrats! gambatte.. hehe =)

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: wahaha..gambate..gambate...:p

qellissa said...

wah Adah da jd bissneswoman lah..syabas..=)

NaNaJoe said...

wah2!!!
good job dear~ :)

Syikin said...

permulaan yg baik..

maCy said...

wohooo...promoter suda ;p

echah mashuri said...

huhuh.....smpt lg promote bju

M a W a D D a H said...

qellissa: hehehe...dalam percubaan..belum cuba, belum tau...:p


nanajoe: :) thanks dear..good kan..hehe


syikin: semestinya baik..hihi


macy: ok tak adah jadi promoter...hehe


echah: semestinya sempat...hehe..kirenya ada benda la nak update..hihi

Related Posts with Thumbnails