Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, July 24, 2010

Blogwalking??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Blogwalking?? Penting ke blogwalking tu?? Perlu ke blogwalking tu?? Korang ingat penting tak blogwalking tu...

Bagi aku penting gak la...Dalam masa blogwalking tu la kita boleh beramah mesra dengan blogger-blogger lain...Bertukar-tukar pendapat...Dan selain itu jugak boleh menaikkan traffik kita...Tapi tu lah kan, kekangan masa yang tak mengizinkan kita kadang-kadang tu masa untuk blogwalking terbatas...Kita ni bukannya blogger sepenuh masa..Tapi tu la, oleh kerana minat untuk berblogging ni, kita akan curi masa jugak untuk mengetuk2 keyboard ini...

Maybe aku jugak adalah seorang yang rajin berblogwalking...Sebab dapat award dari Ustaz Love dan Matdin lagi ha...Thanks la buat Ustaz Love yg "warock" dan Matdin yang baik...:) Sebab bagi award yang comel ini...Tapi tu la, kadang2 rasa tak sempat dah nak berblogwalking...Sebab tengah jatuh cinta dengan someone games ni...hehehe..Games Virtual Villagers versi baru iaitu The Tree of Life..Adehh..Sebab sebelum ni pernah gak la addicted dengan games ni gak tapi versi lain...Aku curious nak tahu apa tindakan games ni selanjutnya...So aku pun tak nak melepaskan peluang ni...huhu...


Eh..Melalut lak..Jom tengok award ini...

.
DIMANAKAH ANDA SELALU BW?

kat rumah dan juga kat lab (kat lab, kurang bw)..banyak kije beb...

KENAPA ANDA SANGAT SUKA MEMBLOGWALKING?

sebab leh kacau orang dan buat bising kat shoutbox orang..hehehe...

APA YANG ANDA DAPAT KALAU BW?

Dapat klik iklan dan senyum2..hehe

MACAM MANA PERASAAN ORANG YANG DIBLOGWALKINGKAN OLEH ANDA ITU?

Dah tentunya gembira sambil melompat-lompat riang...Yelah, boleh bagi 5 sen dan juga senyuman dan juga traffik..hihi

 TAG 5 RAKAN ANDA DISINI

 
Kepada mereka yang sayang adah dan suka lepak blog adah...:) hehehe..


p/s: Rasa nak gelak je tengok rambut terbaru bakal pakar bedah (yeke bakal pakar bedah??) hehehe...Actually rambut yang serabai tu pun ok jugak..lalalalala...Tapi yang latest lagi nampak kemas walaupun nampak gemuk...hihihihi...

21 comments:

amira said...

sgt penting blogwalking ..biar blog sentiasa sihat sebab selalu jln2.. hehe

Post terbaru: Tidur pun jadi Masalah!

fiezah91 said...

hoho..dia dp award..ngeee

sarah shafie said...

men game je..

echah mashuri said...

sonok blogwlkin sbb bleh bc entry bleh gelak2...bleh emo2

M a W a D D a H said...

amira: hehehe..blog kena sihat gak erk..hihihi


fiezah91: hohoho..ngee..jgn jeles sebab adah femes..kekeke


sarah: padahal die pun sama...hehe


echah: heheh..boleh gelak2..tapi leh gak erk emo2...hihi..memang sonok..

ASaDa RyutaRo said...

blogwalking kena komen2 sekali, baru best. hehe..

eh, adah gelak dgn rambut baru ni? cheesecake.. ri tu dia gak yg kata serabai. huh! tapi takpe, tau gak yg skrg ni lebih hensem. hahaha...

♥xaturen♥ said...

Blogwalking rasanya penting sangat, kalu tak jalan-jalan, mana orang nak kenal..

;p tukang tambah!

khairul_bariyyah said...

bila tenet slow,mood nak berblogwalking pon hilang dibawa angin melayang2 (hehehee)

dan akibatnya,traffic trun dan shoutbox pon sunyi...

tp,xpe.. sebab niat masa mula2 dulu mmg skadar suka hati je nak buat blog ni.. hee~ =)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

thanks Adah kerana rajin berblogwalking ke blog I ...
Eh u ada add I kt fb ya? I add u kt account I yg satu lg...u accept tau! Memang semua blogger2 I kumpulkan kt akaun FB yg lg satu.

Chaon Cornerz said...

jalan2 sampai sesat.. hahha.. congrats dapat award..

ain fathihah said...

sejak mula semester, bw dah jadi perkara yang menensikan diri..

sebab

internet slowww!!! waaa

Keyyah said...

all de best 4 ur research..smoga cpt abes mencipta teknologi2 baru dlm virtual villager..waka waka eh eh..

**gelak dalam hati oke tgk gambar org itu**

Hamzah Ian said...

BW mmg perlu..

Azuan said...

blogwalk naek trafik...trafik naik hati pun senang hehe..

Nur -al- Ain said...

bw ni yang buat best nnt dapat tgk byk blog ;) nnt cm terpikir, best gile blog dier.. np la dr dulu tak jumpe.. huhuhh.. gitu ;)

tehr said...

jalan2 keliling kampung ya
macam2 dapat tengok
...dapat skodeng gak

ASaDa RyutaRo said...

cettt.. keyyah sambung gelak kat sini lak.. uhh!

maCy said...

asada bakal pakar bedah? asada ryutaro dlm cte medical dragon tu plg kacak.. lalala~

eh.. btol ke tjuk die..keke

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: best2 bile blogwalking sambil mengomen..lalala..

hehehe...gelak sekejap je..rambut baru memang smart..ada style la...jgn kembang2 hidung k...:p



xaturen: hehehe...tukang tambah nasi tambah..hihi...itu la..jln2 bru org kenal..hehe



khairul_bariyyah: kalu tenet slow, memang mood nk blogwalking hilang..betul tu...adah pun suka suki gak..hehe



miss mirror: sama2..:)



chaon: thanks..jln2 jgn sesat..hihi

M a W a D D a H said...

ain fathihah: tenet slow memang tension..huhu



keyyah: hehe..thank u..thank u..hihi..

gelak gak erk keyyah..hihi



Hamzah: ye ye..hihi



azuan: traffik naik, hati senang erk..hihi



nur-al-ain: hehe..gitu ye...xper la kite boleh baiki lagi blog kite biar nmpk lgi best giler..memang bgus la bw ni..hehe

M a W a D D a H said...

tehr: wah..skodeng2..hihi



asada ryutaro: hihihi..sabar ye asada...:p



macy:hehe..xtau la asada yg ni pakar bedah ke x...ntah2 pakar lain kot..hehe..

adah tak tgk la cite tu macy...ngee

Related Posts with Thumbnails