Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, March 13, 2011

Update Peserta-Peserta Contest Santai!!!

Salam semua....Salam bercuti....Dan salam berkenduri....

Hari ni aku nak update peserta2 contest santai....Kalau ada aku tertinggal nama, bagitahu ea...Dan nanti aku akan update peserta2 contest santai kat pages yang dah aku asingkan yang kat bawah header....Ni adalah nama2 yang sudah join...

1) Krole

2) AJ

3) Mina isteri Mat

4) Echah Mashuri

5) Che'pi Firdaus

6) Abang Jonni

7) Intan Suraya

8) Bunga

9) Intan Abidin

10) Prince Halilintar

11) Wadud

12) Cik Jelly Chan 

Setakat ni semua citer2 kat atas ni kelakar2...Aduhhh...Walaupun 12 orang dah join, pening gak rupanya nak decide mane2 yang kelakar habis....kekekeke...Oleh itu aku kategorikan kepada beberapa bahagian selain kelakar nie....Rahsia...Tak boleh bagitau sekarang...Nanti bocor rahsia...Wahahaha...

Kalau ada sape yang nak join, boleh lagi nak join...Tamat sehingga 1 April 2011...Kalau nak join, klik SINI...



p/s: Mungkin hadiah akan ditambah....Tengok pada masa dan kerajinan...:)

14 comments:

KUREKURE COMEL said...

adah.....napa tak kata mina comel...
kihkihkih.....



hadiah wajib up tau...hahahaha...

wadud@duad said...

ngeee... hadiah bertambah.. heheheh..
selamat maju jaya kepada semua peserta.. =) hehehe..

ala adah, bagi je semua peserta hadiah,, heheheheh

bunga said...

betul2 mmg pening lau bunga..cz bunga ada bc entri diorang yang lawak tu mmg ada yang ketawa xhenti2..haha..lawak2..pe pom cayokkkk..

echah mashuri said...

huuhuh..kalau xmng xnak kwn adah lagikk!;p


xde la gurau je.heheheheh

Keyyah said...

dah baca semua...ada yg buat keyyah gelak sampai mengalirkan air mata..gile kelakar..apa2 pun all the best semua

tehr said...

nampak dah ramai yang join tu, adah

diana said...

akak suka cerita echah..
nak dia menang..
hahahhh...

Prince Halilintar said...

adah jgn stress sgt nak pilih tue..hbt2 semua yg join tu..rileks n cool serta santai...haha..

intan suraya said...

hikhik.. nak intan tolong jd hakim??haha

Mr iz said...

alamaksemen...he he he... ceta pendekar ada laa..... he he he he... good luck la semua ye...hu hu hu hu

aniz said...

adah!!!!! hehehe post kt blog aniz aritu sebenarnya kat draft, x siap ngarang lagi..aritu ngantuk sgt mgkn terclick publish..aiyark!!! nnt akan post semula yer..[pas siap mengarang]..=D

♥ Che NamNam ♥ said...

hadoii jeuh nak decide saper yang menang nehh..nak carik yang betul-betul lawak susah gak sebab n3 lawak semuanyer..peninglahh penganjur pasni..jangan kener migrain pulak yer..hahaha..

Gud Luck untuk semua peserta..bestla hadiah ditambah lagik..:)

si para para said...

harap masih ada masa...

ïêmå å¢klê§ said...

waa ad wt contest....
chayok2 sume yang join...

Related Posts with Thumbnails