Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, March 8, 2011

Hoyeah!! Hoyeah!! Hadiah dah sampai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Hoyeahh!!! Hoyeahhh!!! Suka lagi dan lagi...Hehehe...Sebab hadiah yang aku join contest ritu dah sampai...Hadiah dari Mie...Thanks Mie....Jom la berkenalan ngan Mie....Hehehe...

Seharusnya tayang sampul dulu...Wahahaha...

Tadaaaaaa....


Sudu dan garfu...Seperti tak dapat dipisahkan...Ngeeee...Yang kuning cute tu adalah sampul sudu dan garfu tue...Korang ada?? Takde kan...Wahaha...Saje je kasi jeles....:p Tapi tu lar...Aku tak tahu la Mie ni beli kat mana...Hehehe...

Dan aku juga excited yang aku tempah ritu dah sampai...Adehh..Sampai teringat ingat dalam tidur gamaknya....

Jeng..jeng...jeng....


Banyak beli nie...Keychain rings, buttons, pin brooch (nak buat kerongsang)....Nak buat projek...Tak kisah projek apa pasal crochet nie...Untuk contest maybe...Hehehe...Dan untuk diri sendiri jugak....Dah tahu dah nak buat apa nie....Lalala...Dah jadi dah satu kerongsang...Maybe pasal crochet ni aku tak update dah kat sini...Maybe akan selalu update kat blog satu lagi...SINI...Maybe la kan...Hehehehe...Dah sapu2 sawang2 malam tadi...hehehe...Bukan apa, mesti ada yang boringkan kalau aku asyik2 hapdate pasal crochet nie....hehehehe....

Keychain rings, buttons semua ni aku beli kat Buttons4crafts .. Fuh...Sekejap jer sold...Bila dah pilih2 ni, then refresh, tetiba dah sold...Adehh...Sib baik ada bantuan Keyyah...Kalau tak, pengsan aku...:p



p/s: Time2 macam ni la bau ikan kering goreng menusuk hidungku...Boleh dikatakan tiap-tiap hari bau...Tak tahu la jiran aku yang mana yang feveretnya ikan kering...

Nanti i pergi melawat korang okeh...Time free....

25 comments:

mie said...

selamat sampai...
itu barangan korea, ok ke?
ehheheeheh

mR.sYaH said...

wah best betul dpt adiah dari pelaut terlampau.. hehehe.. barangan korea tu..

Cik Jari said...

wow,macam ade projek besau je nih adah...
hehe


all the best..dr minat leh jadi biz kan??

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...nak jgk adah...mina amik garfu jd la...hihihi....







p/s:akak tu nak dua2 tu...sgt berkenan...hihihi...sila bg no maybank ek...msg ek...hihihi...

Prince Halilintar said...

wah..jeles prince nie..klu mina mik garfu,prince amik sudunya lah..adah amik sampul die je okay?hahaha:p

Prince Halilintar said...

wah..jeles prince nie..klu mina mik garfu,prince amik sudunya lah..adah amik sampul die je okay?hahaha:p

Keyyah said...

adah tgk butang hepi..keyyah tgk butang2 yg di beli stresssss..keja bykkkk nk buat...xley main crochet sgt

Cik Ezy said...

comelnye sudu ngn garfu..
=)

Abang Jonni said...

harhar... makan nasi lauk ikan kering memang nikmat... huhuhu...


huiyyooo... byk gila keychain... buttons... huhuhu..

KUREKURE COMEL said...

adah!!!!sgt sokong prince...hahaha..

prince...sila sokong....hahaha...

gigiAriEma said...

buat untuk gigi satu...hehe :P

intan suraya said...

asyik menang kontest je adah nie..hikhik
*jeles*

diana said...

nak keronsang satu..
yang kaler biru ye..
hahah..
suka hati je..kan??

♥xaturen♥ said...

Cantik sudu garpu tu ey... senang le nak makan megi me,..
teringat hadiah saya dapat dulu,..
erm,.. hadiah sapu tangan,..!

Hairil Rizal said...

Oo...dah ada blog special utk crotchet ya? Shantekkk la tu!

wadud@duad said...

wadud datang ni adah.. =)
sihat ke?
congrat ekh..

Keyyah said...

ishh tangan keyyah gataiii nk mkn guna sudu garfu baruuuu...hahahaha baik sembunyi cepat2

bunga said...

hehe..bunga nak hadiah gak..haha..

aniz said...

wahhhh banyaknyaaaa keychain rings...mcm nak buat crochet byk2 jer......[dgn harapan dpt 1] hehehe

aNiS aNiSa said...

bestnya dyy..mest snyum memanjang kan?jeles3 hehe

nora said...

korang de pape ke ni???
jeng jeng jeng

ENTRY HOT : Senyum ^_^

darkbatman said...

tahniahhhhhhhhhhhhhh dpt hadiah.. kehkehkeh.. nk jgk!

skandaLdariLangit said...

jom buat sama

AngahSayang2314 said...

wow banyaknyer....best tueeeeee

si para para said...

err nak satu.hehe

Related Posts with Thumbnails