Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, March 3, 2011

Mencari yang bertuah: Contest di Blog Santai...:)

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Jahat kan aku asyik tunjuk gambar2 crochet jer....wakakaka...Rileks...Rileks...hehehehe...

Yer  la...yerla...Aku nak bagi ni kepada sesiapa yang bertuah...Dah..dah..Jangan gaduh2...Ingat nak bagi semua orang yang bertandang kat blog aku nie..Tapi....Alahai...Pengsan aku selama setahun...Ngeeee....


Wahhh..Colourful betul banner aku tuh..Wahahaha...
Korang nak tak ni? Nak tak ni? hahaha (gelak besar)...Kalau nak, jom la join contest aku buat nih...Mencari yang betul2 nak dan bertuah jer dan juga.....Ok2, ni syarat2 dia...

1)Buat entry pasal contest nie...Title: "Contest Santai: Cerita Kelakar Anda"...
2)Letak gambar yang kat atas tu dalam entry atau sidebar blog korang...Link kan kat url nie....
3)Leh la jadi follower aku kalau sudi...Atau bloglist aku...Nati aku update pasal contests nie, senang korang nak tengok...
4)Tag?? Terpulang nak tag ke tak...Tak kisah...
4)The important thing ialah: Buat lah cerita kelakar anda...Cerita kelakar masa kat U ker, sekolah ke, sekolah tadika ke, masa kat rumah ke, kat tempat kerja ke...Asalkan kelakar dan boleh buatkan aku gelak besar...Nak buat dalam bentuk apa pun tak kisah...Cerita pendek, pantun, puisi...Ikut kreativiti....Buat ayat kasi aku gelak tau....Wahahaha...Yang paling penting adalah Original daripada anda...Kiranya pengalaman anda sendiri la....

Hadiahnya adalah lebih kurang seperti dalam gambar kat atas...Atau design korang nak macam mana...Kaler apa....Tapi yang mampu aku buat la...Hehehe...

Mencari 3 pemenang yang bertuah!!!!

Tarikh tutup: 1 April 2011...Aku menjemput smua yang datang blog aku...Sempat lagi korang nak mengarang nie...hehehe...



p/s: ada ke yang nak join?? hehe

44 comments:

KUREKURE COMEL said...

kalo masuk dpt semua ke?hehehehe

M a W a D D a H said...

pengsan adah...wahahaha..salah satu..:p

Mr iz said...

eham...he he he

najihah sahami said...

wah.....adah wat kontes!hehe..kalau ade idea mish join ea. mish bab mengarang ni kelaot sikit....gudlak tau adah sayam!!

mR.sYaH said...

menarik nih.. tp susah nk buat adah gelak besar.. tgklh klu ada idea..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nak klip rambut yg last tu.. ;).... tp I takde koleksi crita klakar la pulak.

Abang Jonni said...

yessss... aku akan menjoinkan diriu... harharhar...

tehr said...

mana ada citer kelakar, adah
citer sedih ada le
huhu

hahaha

M a W a D D a H said...

mr iz: eham?? hehehehe



mish: yang ke laot tu la seronok...ngeeee...adah sepatutnya ucap gud luck kat mish...kekekeke



mr syah: ngeeeee...adah ni kalau org silap eja pun leh tergelak apa lagi silap cakap...:p

M a W a D D a H said...

miss mirror: mane lah tahu kot2 ade ke...haaa...



abang jonni: :) join la...kalu xjoin, siap...haha



tehr: alaaa....mesti ada punya...:)

aniz said...

nak join!!!!!!!! malam ni jugak stat mengarang..hehehe

AngahSayang2314 said...

wahhh adah buat contenst....

Cik Ezy said...

kalo adah pengsan..
saye lak jdk giler tgok adiah super cute tu..
haha

mie said...

fuh!!
menarik hadiah semua ni..
eheheeee

LyNn'Azlina said...

bab nk buat contest ni ar yang lemah sikit..hihi...

M a W a D D a H said...

aniz: hehehe..orait..karang jangan tak karang...hehe



angahsayang: hehe..skali skale..:p



cik ezy: ala...jangan la giler..hihi

M a W a D D a H said...

mie: jom la join...



lyn azlina: jangan lah lemah...hehehe

nora said...

cerita lawak ek..

ok dah babai aku blah dulu
aku nak focus nk wat cite lawak ni, babai dulu tau =p

ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

Prince Halilintar said...

comey la ladybird gan kure2 tu..kene join contest nie!! nanti prince kasi cite lawak prince..hidup prince mmg penuh dgn lawak je..haha

thanks ye adah bgtaw info top 20 tu kat prince..hehe

Anonymous said...

adahhh!!xde cite lawak.cite meyayat hati banyak lee.hehehe..cehh..xboleh jadik neh.abg joni nak join.ecah pun nak gakkk..ermm..kena pikir dulu ape yg lawk sgt.ehheehhe...

echah mashuri

krole said...

salam adah..krole suke ngan kontest wak ni..lain dari yg lain nice...sangat teruja nak join...

http://www.krolezone.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

::blog anak jawer:: said...

contest yang menarik...cerita kelakar + geli2 sket...hehehe

http://airzone09.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

SheY PuLL said...

agak2...sy nie bertauh x klu join? hehehetp dah tamat kan..:)


JOM jengah blog saya... Ade orang tipu saye!!! (http://sheypull.blogspot.com)

KUREKURE COMEL said...

adah dah siap....heee


http://mamat80.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

Sabihah said...

adah...aku byk cite klakar tp aku takut aku sorg je yang gelak baca cite aku tu...hahahahahaha...

skandaLdariLangit said...

nask semua! huhu

echah mashuri said...

http://dalamnafascinta.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

join adah tayam :)

MofiDhouse said...

aNA DAH JOIN... SILA LA BERI MARKAH SEADANYA... HAHAHAHAH

http://chepifirdaus.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

Cheritera Chenta said...

cam besh je...tp xpernah join mn 2 contest g...

Budak baru kat cnii..chenta follow idah dlu ye..

CIK TOM said...

cik tom rs cam nk msk je..nanti cr idea dl ek adah...kl ade insyaAllah masuk...huhu..

Mohamadazhan hjDesa said...

adah,,comel sgt headband dgn klip rmbut tu huhu...nk psan boley??huuu -HANISAH HARUN-

aNiS aNiSa said...

nanak!!huhu...comel sgt...nk tmpah bley x adah??=)

*meh sggah umah sy n mhon tnjuk ajar utk bloger bru cm sy =)

M a W a D D a H said...

anis anisa: boleh...emel adah okeh...:)

intan suraya said...

nk join jugak.. yeay!yeay!
http://intan7-sempoi.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

bunga said...

bunga join..

http://salsalbilah.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

Prince Halilintar said...

prince dah join adah..

http://marilalulalang.blogspot.com/2011/03/cerita-kelakarku.html

[sutera kasih] said...

mcm best jerr kontes ni hehe

wadud@duad said...

hehe nk join gak..:p tpi nnti dah wat bru gi link ea..

wadud@duad said...

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

dah ciap tengok la lau ada yang salah port gtau eh.. hehe.. jangan gelak banyak2, nanti nanges..=)

cik jelly chan said...

saya join

http://cikjellychan.blogspot.com/2011/03/contestcerita-kelakar-anda.html

Rina Rossoneri said...

Ok dah join :D
http://rosmilanista.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda.html

~ira~ said...

Ira nak join juge hehe :D
my link :
http://myworldmyownlife.blogspot.com/2011/03/contest-santai-cerita-kelakar-anda-d.html

si para para said...

mungkin penyertaan yang terakhir.

http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/04/contest-santai-kisah-aku-dan-jarum.html

mizz azreen said...

sy join

http://mizzazreen.blogspot.com/2011/04/contest-santai-cerita-kelakar-anda_01.html

Related Posts with Thumbnails