Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, March 28, 2011

Geram kat Cimbclicks....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hadooiiii...Geram betul kat cimbclicks yang nak topup mobile reload nie....Berapa kali dah request tag tapi lambat giler sampai kat phone....Bila sampai request tag kat phone, web tu dah successfully logged out dah...Dah 3 kali try...Bukan sekali...Huhhh...

Hadooiii...Kalau lambat, tak yah la wat sistem cam nih....



p/s: Ok..cold down..cold down..cold down...Maybe internet lembab....Sigh!!

9 comments:

kiwi said...

tp klau time ok..ok je..tp wat hal memg problem..huhu

Prince Halilintar said...

lah klu masuk kat akaun prince sekejap je prince topup kan kat adah tadi...okay tipu saje..haha..

rilek adah..cool..chill...hehe

peace!! =)

KUREKURE COMEL said...

adah...sabar2....adah nak topup ye..


meh kite share..hehehe...

Mr iz said...

cool down... slalu kalu top up 10 inggit mesti ada prob... cek kat click trasaction tgk succes ke fail... kekdan ada prob mcm aku ari tu byr bill kata tak success last byr 2 kali tu... he he he.... ada mengong kekadang....

dyea irdina said...

skrng ni mmg musim tenet lembab cam siput vavi pon....time ok elok je pas tu tiba2 slow..mak aikh mengelegak jiwa

Cik Ezy said...

cimb clicks mmg gtu..
menci betol..
huhu..

madammondoq said...

salam..

nice blog..
nak tahu tak Melaka vs Neraka??
Salam singgah ke blog saya..

TQ

qellissa said...

xpenah guna cimbclicks..slalu guna maybank2u..sama je..bila tiba hr lembab dia..mmg lama gak nk dpt tac tu..bengangkan? kita ni guna online banking coz nak menyenangkan kita..bukan nak bikin hati makin panas..=)

Myra Jay said...

Sama la, MJ pun kekadang guna service on9 nie pun sakit ati.. so MJ akan on9 click2 nie bukan waktu puncak, baru ok..

Related Posts with Thumbnails