Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, March 10, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa Best Giler!!!

Hikayat Merong Mahawangsa Best Giler!!!
Hikayat Merong Mahawangsa Best Giler!!!
Hikayat Merong Mahawangsa Best Giler!!!

Itu jer lah aku nak cakap....Baru jer balik sebenarnya nie...Walaupun hujan rintik-rintik, ku sanggup tempuhi jua walaupun tanpa atap dan dinding...Senang citer, naik motor...Wakakaka....

Sib baik la lampu traffic light hijau jer sepanjang jalan...Tue yang syok tu...Wahahaha...

Tak perlu lah aku bagi sinopsis...Korang google lah aje kalau nak tahu...Tak yah tahu lah sinopsis tue, baik korang pergi tengok jer....Besttt woooo...Sangat syok bila speaker dalam wayang tu dipasang kuat...Kalau speaker kat rumah nie, huh mesti citer yang sedap jadi tak sedap....

Bestnya kalau citer ni disambung lagi..Macam boleh sambung lagi nie...Pelakon pun hensem dan sasa...Wahaha....



p/s:Agak2 Yusry KRU baca tak ea entry aku....:)

26 comments:

wadud@duad said...

amboi adah puji lebey2 nampak? ehem3..:D

M a W a D D a H said...

wadud: bukan puji tapi terlebih excited plak tadi...kekekeke

echah mashuri said...

wah!mesti bestttttt:))
nak tgkkkkkkkk....

~QoveZ~ said...

hoho nak g tgk juga nanti! mmg tgk triler pun dah kagum gila

Pengumpul Blog said...

nak tengok jugak la.....Pelakon tu ada hensem macam saya tak???

icha fariha said...

nk tgok jugaksss.... tgok iklan pon dh cm beshh. huhuhu

Keyyah said...

beshhh sangat...tenkiu adah :)

Abang Jonni said...

harharhar.. mesti hero dia badan tegap2... sasa2... seksi2.. hensem2.

Mr iz said...

eh ni ceta yang best ke atau pelakon dia yng best tu....he he he he....

Prince Halilintar said...

ni yg wat prince jeles ni adah dah tgk dulu...

kiwi said...

nak tgk jgk..rmai kot org ckp best..

intan suraya said...

uwaaa.. kt ganu nie xde cinema.. plg dkt mesramall adoi.. nk tgk jugak!

Nurul Atika said...

g x ajk ika pn... :(
hee~

si para para said...

nak tengok jgk... :(

wa khairul onggon said...

Hai Mawaddah.. Assalamualaikum.. Cite ni pes-taem tgk iklan dia pun mcm dh tau gempak giler.. best kan kan kan..? Nanti nk tgk jugaklah.. Yusry KRU dia gogel every blog yg dia boleh jumpa utk dpt feedback pasal filem dia kot hehe..

qellissa said...

serius best ke?nk kena tgk ni adah....

mie said...

best ke?
kena gi layan juga ni..
ehehee

nora said...

AKU YUSRY KRU: aku baca entry ko ni

:p


ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

aNiS aNiSa said...

rempit ka adah??hati2 di jalan raya...

hikayat??tajuh dy pn cm mnarik da kan =)

Pencacai Alim said...

kalau hero tu aku lagi best..hakhakhakhak

aniz said...

3 kali best gila??!!!! wwooohaaa mesti tgk gak nih..hehe

fiezah91 said...

wah wah! best sgt ke sampai kata best 3x ni.hahaha

AdlieMusa said...

asal bw je cerita pasal muvie neh.. jeles ouh x tgk lagi =_=

KUREKURE COMEL said...

wahhhhhh...mina ni wayang sebelah rumah je.....



tp....bila nak pegi ni...mat!!!jom..

hehehe...

bunga said...

puji ada maksud ni...haha..

best yek..bila entah baru leh tengok..ahha..

srikandi cinta said...

ni filem melayu terbaik ! ska filem ni!! :)

Related Posts with Thumbnails