Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, March 14, 2011

Senang nak bagi budak nakal jadi tak nakal....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Semalam aku pulang dengan kekecewaan sebab nak beli tiket balik kampung dah habis...What?? Sekejap giler dah habis...Ke KL pun dah habis...Jadi tak dapat la aku pergi kenduri kawen kawan aku....Adushhh....Dua kenduri lak tue...huhuhuhu...Padam ngan muka aku gak sebab beli 'last minute'...huhuhuhu...

Berbalik pada tajuk entry....
Senang je nak bagi budak yang nakal ni jadi tak nakal....Nakal means berlari ke situ, berjalan ke situ...Yer lah budak baru nak kenal jalan, baru nak pandai berlari....Mestilah excited kan....hehehe....Tapi senang tu takde la senang sangat kan...

Bila nakal, buat keluar henset, then sebut..."Cenyum...Cenyum...."

Arrggghhh....Gigi saya kuatkan....Harharhar....Gigit Kangggg....

Saya memang suka senyum....Chaakkkk

Nama budak ni Afiq....Afiq berkata...."Nak tengok saya naik kuda dan naik Taming Sari??"....
Tungggguuuu....Hikhikhikhik....



p/s: Lalalalala....

18 comments:

Prince Halilintar said...

anak adah ke tue..haha..

klu die xmo jgk klu dak tu nakal jgk camne adah?ade care laen ke??hehe

M a W a D D a H said...

prince halilintar: anak buah la prince...dah tahu lagi mahu tanya kan...:p

kalau nakal jugak, biar kan jer la...tapi kena selalu awasi...hehehe...

KUREKURE COMEL said...

alolo....comel gile....

mcm anak cina la....
budak2 mmg suka kalau diambil pic nye....hehehe...




cian adah tak blh blik kg...
pegi la balik kg mina tu....hehehe...
kg jgk kan...hihihi...

wadud@duad said...

chumel..
hahahahaha....tarik pp cikit..
baru naik kembang lagi pp tuh.. :D

emieysandra said...

afiq!!
ololo comelnyer..cenyum cenyum!

alongxp said...

tu klu budak jenis nk bergambar cam anak nombor 2 sy,klu cam anak sulong sy? die bukan mudah nk dipujuk camtu..tp klu ank sulong sy tu lak cam bapak die,suke sgt amek gamba, pnh skali tu menggigil sy bile die bwk slr sy...huhu...

Abang Jonni said...

comel ah... huhuhu....

Mr iz said...

he he he he.... tips bole pkai ni...he he he... senyum jgn gelak tau..he he he he.....

~QoveZ~ said...

hehe..pandai bergambar :)

Prince Halilintar said...

adah, klu xnakal bukan laki la...hahahaha:P

aniz said...

alolooooo tomeynyerrr......

pstttt...dtg KL roger2 la yer..leh p jenjalan tgk ikan bilis idup..hehehe

aisah/azman said...

hati-hati kang dirampasnya henpon dan di hempasnya ke lantai.. harubiru

skandaLdariLangit said...

aii afiq. hik2

bunga said...

alaihai omelnya..budak2 mmg cam tu..geram nak cubit2..hakahka..

ïêmå å¢klê§ said...

tomeynya budak....
kecik2 dah pndai posing erk..

intan suraya said...

comeinya..hehe
arfan kalo tgh nangis pn blh berenti bila tgk org nk amik gmbr dia..hehe

Zala Wajik said...

pada pendapat saya lah kan, budak nakal2 ni biarkan diorang nakal.

Sebab otak diorang akan berkembang. huhu

farhan asyraf said...

ahahaha comell jerrr :D
biar jaa dorang nakal. tapi kalau nakal sangat,baru la kita bertindah :)

Related Posts with Thumbnails