Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, April 1, 2011

April yang bodoh (April Fool)....Yeke?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

April fool...Kesian kat April....Sebab dia fool...Aissshhh...

Orang kata, masa april fool ni adalah masa nak kenakan orang...Bila mangsa yang kena tu, dia tak leh marah...April fool lah katakan...Adakah anda mangsanya atau anda yang buat jahat kat orang?? Haaaa...Kantoi...Korang ni nakal eh...

Ekceli masa sekolah asrama dulu pernah la aku dan beberapa orang kawan jadi ber'tanduk' kejap...Yang pasti bukan menjadi mangsa....hehe..Siap tunggu kul 12.00 1 April tuh...Adoiii...Ntah la, masa tu bukan fikir apa pun...Jahat ker, baik ker benda alah nie...

Buat apa? Kitorang bancuh water kaler dan conteng kat muka diorang yang tido...Yang tak tido memang tak kena la...Ha...Jahat giler...Lebih kurang macam nie lah...



Yang kaler2 tu adalah contengan water kaler...Muka senyum kan...hehehe...Masa duk conteng2 tu rasa kesian gak...Muka suci takde jerawat...Kadang2 ada yang tergaru-garu sebab maybe gatal kot...Masa tu aku ada gak rasa bersalah...

Bangun pagi, diorang sedar terus basuh muka...Fuh..Diorang tak marah...Teruk kan aura 1 April...Aiyyaaa...

Pastuh dah tak buat dah....Ngeeeee...

Korang pernah terkena ker atau korang yang kenakan?? Haaaa....Takde la teruk sangat kan...Kalau yang april fool cakap orang tu dah mati tu, lagi dasat..Pernah ada satu ketika dulu stesen radio buat or kata camtu...Kalau ada yang ingat, bagus lah...Tetiba aku teringat....

Bagi korang, april fool ni bodoh ker?? Oppss..Sedikit kasar di situ...Atau sekadar joke...Hurrmmm...




p/s: Contest santai akan ditutup pada hari ni pukul 11:59 malam...Masih sempat lagi tu pada sape2 yang nak join...:) Klik SINI....

13 comments:

aniz said...

setakat ni tak pernah diperbodohkan on 1st april..huhu

krole said...

wuahhh hehehe~krole penah kena dulu...waktu camping...kaki krole kena ikat pada tiang khemah adus...kalo igt2 lawak jgk waktu tu heee~

Ellen said...

Ellen dah pernah kena...benci ngan april fool...huhu

padin said...

kalau nak kenakan orang, takde hari yg khusus keh3 xperlu tunggu april pon dah boleh kenakan orang..

tapi dari segi moral, tak perlu la nak kenakan orang, hehee

KUREKURE COMEL said...

mina selalu kena...dan pernah kenakan jgk...hehehe...


masa tu perangai mina hodoh..hihihi...


smpai kena denda dgn cikgu pun ada...huahuahua...

Mr iz said...

he he he.... biasa dengar.... je tak pernah nak buat pun ...he he he

Prince Halilintar said...

dulu mase kecik2 dulu byk gak la mber kenekan..saje je wat sakit ati kan..tapi prince ni kesian lak nak kene2 kan org ni..hehe..lagipun amalan april fool tu xbaik utk kite amalkan..

Cik Ezy said...

prnh kenekn org mase skolah dulu..
pastu prnh t'kene mase mule2 keje..
haha

aNiS aNiSa said...

bodoh dan diperbodohkan hehe

xpernah kena lagi setakat ni =)

entry baru : Kisah Secawan Kopi~

tehr said...

april fool adalah bodoh dan jahat

harap2 remaja kita tidak berseronok dengannya

ia memang sangat jahat!

Rina Rossoneri said...

hahaha kelakar bila kamu ckp 'kesian april'..haha..

kita plg xsuka org ckp 'april fool' pastu gelak, rasa mcm nak lempang je dia tuh..hahahah..tiba2 teringat muka kwn kita yg annoying tuh..

oh ye,kita ada baca psl waktu april fool ni,ketika itu org Islam dibunuh secara beramai ramai..
http://www.prettylikerazi.info/2011/03/activity-for-1st-april.html

Cheritera Chenta said...

hehe..dulu2 time skolah pena laa..skang da insap.hikhik

ïêmå å¢klê§ said...

kalau ikutkan islam april fool ni xbaek....

iema xpernah lak kena yang melampau2 setakat bese jek ad la..

Related Posts with Thumbnails