Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, April 14, 2011

Pening or sakit kepala? Adakah sebab eksperimen?

Assalamualaikum dan salam semua....

Selamat pagi semua...Semoga ceria2 selalu....Yang dirundung pilu jangan terus bersedih...Tinggalkan kesedihan itu dan bangkitlah untuk terus senyum selalu...Senyum lah...Senyum lah...Ahaiii...Cek mek molek...:p

Pagi ni rasa berat sikit badan...Ntahlah...Mungkin sebab banyak lemak yang terkumpul nie...Dah la malam tadi mimpi macam2....Siap mimpi kena masuk olahraga ha peringkat U...Adooiii...Macam perli aku jer suh gi joging...Wahaha...Rasa dah lama giler tinggalkan alam joging nie...Dan lama giler tak menhirup udara nyaman lagi bersih...huhu...Oh ya...Aku siap mimpi Abang Jonni berkepala botak ha...Tu la, dia citer dalam blog dia yang dia baru lepas potong rambut kesayangannya...Sampai aku termimpi2....Apa daaaa...Hahahaha...(Nak tergelak aku)...Nak baca cerita dia kat SINI...

Malam tadi aku memang tidur awal...Sebab aku sakit kepala...Ker pening kepala...Macam sakit kepala...Belah kanan...Agak2 kenapa yer...Mungkin la selalu asyik mengadap pc ni ha....Baca situ, baca sini...Eksplore situ, eksplore sini...Kira2 dalam 9 jam aku tidur malam tadi...Humang aih...Lama bebenor...Macam baby yang tiada masalah plak tidur lama macam tue....hehe...Hope hari ni takde la sakit kepala...

Aku ekplore macam2...Kalau korang tengok blog aku nie macam lain macam jer...Macam banyak iklan kan...hehehe...Sebab aku sedang melakukan eksperimen ke atas blog aku....Ngeee...Dan dengan eksperimen ini, didapati bahawa GLITTERATI nuffnang aku dah hilang menjadi Ordinary...huhu...Mungkin dia dah kesan aku sedang memadukan dia....Alang2 dah hilang, semua benda aku eksplore ha dalam dua hari nie...Dan aku sedang mencari sesuatu yang baru, best dan masyuk....Nanti lah aku citer kat korang selepas aku tengok operasi yang lain macam mana....Heartbeat pun macam tak jalan jer...Sebab heartbeat ni kena selalu buat promosi...huhuhu...

Dah lama aku tengok orang lama dalam blogging ni dah kesan menda2 nie...Aku baca jer sebelum nie...Renung...Fikir2 kan....Mungkin sekarang baru nak bertindak....Ngeeee....



p/s: jom betulkan urat pinggang, senam2 sikit kepala tu, regang2kan, jom sama2 lompat bintang...Hiyaahhh!! hehehe...

20 comments:

Nasriq said...

huhu... dah buat dulu dah eksperimen ni... dan menjadi semakin malas bile tengok result...

M a W a D D a H said...

nasriq: da buat da erk eksperimen nih...aku jer la yg terlambat nih...huhu

ïêmå å¢klê§ said...

HB iema pun xjalan2 sebab xde orng klik,...
xkan la nak paksa orang klik pulak iklan kita..
so iema biar jela guna nuff.. atleast klau dpt BE ad gak msk 1rgt 2...

M a W a D D a H said...

iema: adah lama giler xdpt BE..huhu..

Prince Halilintar said...

prince xamik berat pun pasal tu..suke2 je..hehe

adah..lompat tinggi sikit..tingi lagi..lagi..hahaha

M a W a D D a H said...

prince halilintar: yer tahu...prince amek ringan jer...haha

Cik Ezy said...

dh ptos asa ngn Hb mahupon nuff..
haha.,

pening pale ngn saket pale tu laen ek?

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun dah tak fikir sgt psl Nuff ni.. Janji dpt tulis entry wat happy2.

M a W a D D a H said...

cik ezy: haha...lain kot maksud die...kalau pening tu ibarat pening2 lalat kot...kalau sakit, ya ampun...hehe...eh, yeker...:p



miss mirror: itu lah...tulis entry pun dh rasa hepi...eksperimen2 tuh, saje nk try n error...kekeke

intan suraya said...

hihi.. intan pn da mls nk amik tau psl nuff nie.. yg heart beat pn smpai ari nie x letak lg kt blog pdhl dh lame sign up..

アヌム ちゃん~~ said...

thanks singgah my blog.nice blog :)

l a l a , S h a h e i l a said...

Nuff...sy pun dah mls ambik taw, still guna tp dah lama tak bukak nuff tgk pkembangan..

KUREKURE COMEL said...

mina pun sama...tp mina jarang tgk dlm nuff tu...


kalau iklan lain..enggak fasih..hehehe

MR. SYAH said...

hahah.. curang dgn nuffnang yerk.. heheh.. heartbeat tu mcm xhidup jer.. heheh..

Cheritera Chenta said...

Adah.jom kite g jog sesame.chenta pon lama dah xjog nih.hikhik

blog chenta simple je..juz ada shout mix ja.hihi

emieysandra said...

lawak tol mimpi cmtu..mmg kne perlu dah tu..huhu, yup..heartbeat cm susah je..emiey lg r, xsmpat wt promosi pun sb sibuk sgt..

qellissa said...

ada kesan ye Adah kalau kita menduakan nuffnang? nt da xde geli2 susah lah nk dapat BE..hihihi

M a W a D D a H said...

intan suraya: kalau dah mls nak kate ape dah...hehehe



bahasa jepun: blog u pun nice gak...:)



lala shaheila: itu la...kadang2 camtu gak tapi kadang2 gatai tgn nak klik web tu...hehe

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: tak berapa fasih gak...tue saje nk mencuba tue...hehe



mr syah: curang sikit2 jer...tapi masih syg nuff...uhukkk..itu la..mcm xhidup jer..huhu



cheritera chenta: jom la gi jog sama2...hehehe...

M a W a D D a H said...

emieysandra: perlu apa tu...wahaha..itu la..tp ada yg review heartbeat tu ok...huhu..mungkin kena perlu lebih promosi kot...huhu



qellissa: ak ah...tpi tgk jenis pengiklan la jugak...yg ada persaingan ngan nuff tu, memang gelihati tu dah bertukar status lar...huhu

Related Posts with Thumbnails