Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, April 3, 2011

Keputusan Pemenang Contest Santai!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Akhirnya...Aku dah ada keputusan muktamad....Wahhh...Susah sebenarnya nak memilih pemenang2 nih....Adooiii...Rasa nak pecah gak la kepala dan perut ni sebab semua cerita kelakar2 giler...Hadooiii...Nak buat kontest memang senang, tapi nak pilih...Wahhh..Baru ku tahu kesusahannya...hehehe

Thanks kepada peserta2 yang join contest santai ni...Aku amat terharu sebab sudi gak join contest aku yang tak seberapa ni...Expected yang joined dalam 10 orang jer...Tapi 18 orang peserta yang join...Terharu...Terharu...Sob...Sobsss....hehehe

Bila adah nak umum ni...Intro punyalah panjang berjela jela...Hehehe...Warming up dulu kata orang....Hehehehe...

Ok2...Sebelum aku umum nie...Aku nak cerita dulu macam mana aku memilih pemenang yang bertuah nie...Mula mula contest santai ni berunsurkan kelakar giler dan buat aku pecah perut..Tapi semuanya yang kelakar giler, pening aku nak pilih...So aku kategorikan dalam 5 kategori....Ni adalah kategori2 nya....

1) Kelakar / Pecah perut / lucu (dalam banyak plot)
2) Usaha (nampak ada usaha)
3) Kreatif (contoh: gambar/video/syair dll)
4) Menarik perhatian untuk terus membaca
5) Penghayatan dalam cerita

Markah (1 - 10)...Markah tertinggi adalah pemenangnya....


Dan pemenang2nya adalah:





Pemenang Pertama:  
Cerita Kelakar Prince Halilintar klik SINI 



Pemenang Kedua
Cerita Kelakar Mina klik SINI 



Pemenang Ketiga:  
Cerita Kelakar Echah Mashuri klik SINI





Pemenang Saguhati: 
Wadud (Cerita kelakar klik SINI) dan 
Abang Jonni (Cerita Kelakar klik SINI).



Dan ada tambahan lagi sebab markah diorang dekat2 sama....Ada dalam 6 orang tapi aku pilih 2 orang jer yang bertuah...Cara aku pilih? Mestilah main lambung-lambung kertas....Hahahaha...

6 orang tu adalah: Bunga, Syair Si Para Para, Krole, Cik Jelly Chan, Mizz Azreen dan Aniz...



Dan yang bertuahnya adalah: Bunga dan Aniz....Dapat hadiah misteri...:p


Tahniah untuk pemenang2....Hadiah-hadiahnya telah diupdate di SINI dulu....Yang tak menang dan tak bertuah tu jangan bersedih hati ea...Chill...

Bagi yang menang, sila tinggalkan nama penuh, alamat (dalam malaysia je), no telefon di emel aku mawaddah84@gmail.com untuk penghantaran hadiah...



p/s: thanks to juri Tukang Karut kerana membantu menjadi juri dan Keyyah yang pernah decide dulu yang mana yang kelakar....:) Sampai juling2 ha mata Tukang Karut nak decide...hahaha...
p/s: hadiah saguhati macam ada kena tukar jer...hehehe

21 comments:

KUREKURE COMEL said...

hahaha...uuu tau kan alamat rumah aaiii...kihkihkih....


nak hadiah spesel dari adah....
huahuahua...


cite prince mmg senak perut...hehehe..

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: yer..yer..i tau alamat u...:) mina dikecualikan...

hadiah adah sume spesel2...:)


mina tu, bila ntah nak bagi choki2...penat tunggu...

MR. SYAH said...

wah tahniah kepada semua pemenang.. terutama echah.. hahah..

bunga said...

Alhamdulillah..inilah kali pertama contest yang bunga join leh dapat hadiah..terharu k..tq cym..

mizz azreen said...

almak nama dah ad dlm list..tp xde rzeki la..anyway congrates pd yg meng :)

tehr said...

tahniah kepada semua pemenang
dan kepada semua peserta

juga kepada yang hanya membaca
[yg ni termasuk aku]

Cik Ezy said...

tahiah2~
name cik ezy xde laaaa
hahakk

aNiS aNiSa said...

tahniah kepada pemenang...

tringin nk jd pmenang jugak nnt...

ada contest lg x adah??hehe

latest entry : Best View~

echah mashuri said...

yeayyy!menang.nak hadih omey tuh.adah.ecah msg adah k.pakai no dulu ag kan?nanti ecah msg alamt kt situ.sbb ecah jrg online skrg.heeee....

Abang Jonni said...

yahoooooo..... hhuhuhuhu... nama aku ada...

aik? cite aku pon bley kira kelakar ek? huuhu..


thanks adah.... huhuhu..

wadud@duad said...

hek2.. ada ea nama wadud..:D
hehehe..
amboi ada jugak (dalam malaysia) tau la wadud kat aceh.. :D

Nasriq said...

huhu.. tersasar sikit pulok tekaan juri...

mina: i vote u tinggi tau...

Cheritera Chenta said...

wah..tahniah kpd para pemenang...

intan suraya said...

tahniah sume~~

M a W a D D a H said...

mr syah: hehehe...peminat echah ea..:)



bunga: sama2...:) leh la bg alamat...:)



mizz azreen: xpe..nati2, kalau de masa leh la wat contest lagi...:) tq join...

M a W a D D a H said...

tehr: hehehehe...tahniah..:) membaca tu dah kira bagus la tu...hihihi




cik ezy: dah xjoin, cmner nk ade...:p




anis anisa: mungkin anis leh menang utk contest org lain...mana la tahukan...:) contest lagi? belum ada perancangan lagi...hehehe

M a W a D D a H said...

echah mashuri: dah noted..:)




abang jonni: xnak aku pas kat org lain...hahaha (gelak jahat)...btw, tahniah...




wadud: haha..tau xpe...wadud duk aceh, jauh tu...takut xsampai lak...:p

M a W a D D a H said...

nasriq: hehehe...hadiah no 1 ke no 2 ke sama jerk...:p



cheritera chenta: :)



intan suraya: :)

aniz said...

yahooooo!!!!...thanks adah....lambung kertas pun lambung lah...hehe alhamdulillah dapat gak benda chumel itu....=D

p/s: lambat respon sbb lama tak masuk blog..sorry...=((

si para para said...

nak sedih jugak

hehe cerita prince,mina dan ecah memang lawak. sakit perut den..hehe

eh lupa..nak sedih
:(

Prince Halilintar said...

sambil gosok2 mate betul ke prince yg menang ni????

no1 lak tu...wah..betul la...tuah balik dari langkawi ni..kikiki

nanti prince emel butir2 peribadi..no surat beranak nak tak??kikiki

Related Posts with Thumbnails