Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, April 4, 2011

ABPBH 2010 / Soley Soley / Pesanan untuk pemenang contest santai....

"Soley soley...
Ooooo...Soley...Soley..."

Hehehehehehe...

Aku terhibur dengar lagu nie...:) Femes lagu ni pun dari Filem Hantu Mak Limah Balik Rumah...Kalau tak, memang tak tahunya ada lagu kelakar dan kiut nih....hehehehe...

Ni mungkin penyanyi / group asal lagu soley soley...Lagu lama tuh...Kadang2 aku dengar gak la kat radio pun dah putarkan lagu ni...Suka suka...:)

Oh ya...Apa tu maksud soley soley...Aku men'google' la yang maksud soley ni adalah nama lelaki...Kot penyanyi tu panggil nama pakwe dia kot....

By Middle of the road: Soley soley tahun 1972.



Ni lirik lagu dia, jom nyanyi sama2:

Just a little bit lonely
just a little bit sad
I was feeling so empty
until you came back
until you came back
until you came back.

Oh
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Oh
Soley
Soley
Soley
ley
Soley
Soley
Soley
ley
Soley
Soley.

Just a little bit closer
can you lay by my side
can we get it together
lazing in the sand
lazing in the sand
lazing in the sand.

Oh
Soley
Soley...

 
Hehehehe...Intro entry ni siap nyanyi dulu ha....hehehehe...
Aku seronok tengok ABPBH (Anugerah Bintang Popular Berita Harian) 2010 tadi...Kelakar tengok gelagak pengacara2 ABPBH 2010 iaitu Zizan, Kak Engku dan Kak Sharifah Shahirah....Takde la hambar sangat...Nak gi toilet pun tertahan2 takut terlepas....hehehe...Teruk tul...

Tahniah buat pemenang2...Semua yang menang tu best dan mantop...Dan juga Shaheizy Sam (Bintang Paling Popular)....Dapat kereta tuh...Dan barang kemas...Uhukkk...Kategori-kategori yang lain tu boleh klik SINI..
Amek dari blog Ellen...Thanks Ellen...:)




p/s: Pada pemenang contest santai, sila emel nama penuh, alamat dan no telefon...Lambat2 emel, aku pas hadiah kat orang lain...Kejam...Hehehe...Sume dah siap bungkus...Tak sabar nak pos...Boleh plak ea...Kepada Echah, hantar alamat ikut mesej jer...Atau sesape yang nak bagitahu alamat ikut phone, ok je....Memang pakai no tu pun...:)

11 comments:

echah mashuri said...

uhuuh..tp ucoip mmg klkooo!!

tehr said...

soley?
kalau solay aku tau la, adah
filem hindustan ni

M a W a D D a H said...

echah mashuri: klkooool tu apa tu chah...hehehe



tehr: ooo..solay tu filem hindustan..best ker citer tu? heheheh

KUREKURE COMEL said...

sama la adah..klakor mlm td...hehehe..

sampai tido pun blh gelak2...



ehh..jgn lambat antor tau...hahaha

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: hahaha..tau xpe...sepanjang abpbh tu asyik gelok jer...kelako...

hehe...tunggu alamat dr pemenang2 yg lain, bru pos...

bunga said...

hehe..bunga dah emil alamat tapi lupa nak letak nama penuh..heheh..

M a W a D D a H said...

bunga: sila letak nama penuh n no phone...kang pos letak nama "bunga" kang, die bg jer kat bunga2 sekeliling pejabat tuh....hahahaha

Nasriq said...

untuk juri tak ada ke... kui kui kui... gelak shy shy cat...

tehr said...

solay ni filem terbaik gabungan amitabh bachan dengan dharmendra
hehe
filem lama ni adah

aNiS aNiSa said...

adah...

alamat sy xnak ka??ehehe

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

Prince Halilintar said...

klakar kan tgk aksi johan dan usop wat lawak..

eh.eh..dah umum ke??prince nk gi tgk sape pemenangnya ni...xsabar lak rasenya..

Related Posts with Thumbnails