Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, April 15, 2011

iPanelonline: Jawab Survey Boleh Dapat Duit...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua....

Sempena hari baik hari ni (Melaka cuti, yeay...hahaha)...Hari ni aku nak share kat korang untuk buat duit dengan mudah dan best dan sangat2 la sesuai buat mereka yang suka berblogging, facebooking (dah agak lama tak layan), blogwalking, duk saje2 king ni untuk join survey nie....hehehe...Ataupun yang dah tak tahu nak update blog pasal apa, boleh la jawab2 survey ni disamping boleh kumpul duit...Nak tunggu BE nuffnang? huhuhu....Takde dah...Dah lama dah ia tak menapak kat blog aku ni...So just ignore jer la....


Ipanelonline...Jawab survey yang dibagi melalui emel, dapat point, kumpul then boleh keluarkan duit...Tak payah traffik tinggi2 pun...Just jawab survey yang dibagi jer....(Ni adalah salah satu eksperimen aku yang ada aku bagitahu dulu kat entry sebelum2 nie)...

Kalau korang nak join,  

1- REGISTER kat SINI
2- Korang register macam biasa. Macam isi borang jer.
3- Selepas register, tunggu emel pengesahan dan klik link pada emel yang diberi.
4- Korang diberi mata 50 point percuma bersamaan dengan RM0.50.


BAGAIMANA IPANELONLINE BERFUNGSI DAN TAMBAHKAN DUIT???

1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab la survey tu dengan baik dan sejujur-jujurnya.
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 300 mata = RM 3.00) Aku baru saje diberi 300 point tadi selepas jawab survey berkenaan dengan komputer riba dan netbook (Survey di hantar melalui emel)...

DUA CARA NAK KUMPUL POINT

1) Jawab survey yang disediakan dan available.
2) Cari referral banyak2 (setiap referral akan dapat 50 point)
Sumber: Cikgu Dahlia.

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu..Cara2 nak buka akaun paypal, aku rujuk kat SINI dan akaun paypal juga boleh transfer ker akaun bank...Aku rujuk SINI
Sumber: http://sayanakhiburan.blogspot.com/

Aku dah cuba dan dah dapat point...

Klik untuk tumbesaran...

Dah lama tengok iPanelonline ni dari blog Cikgu Dahlia...Tapi buat tak layan jer la masa tue...Rugi plak rasa...hehe...

Dan bukti mereka yang dah cash out melalui iPanelonline ni kat SINI



p/s: Aku dah...Korang bila lagi?? hehe..(eh, macam pernah dengar jer kan ayat nih)...:p

20 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

iema pun dah daftar tapi asyk xhabis je jawab survey 2 sebab xmenepati ciri2.. bosan lama2

m y z . z i e m a said...

alaaa. mcm takut je nak buat. hehehhh.

M a W a D D a H said...

iema: adah pun ada gak jumpa survey yg xmenepati ciri2 dan ade jugak survey yg menepati ciri2..bergantung pada ipanelonline gak...



myz ziema: takut apa? hehehe

Prince Halilintar said...

wah..nak join jgk la..saje nk lawan adah..hahaha..

p/s:adah prince xterima lagi hadiah tu..mgkn dlm peti surat lagi kot..nnt prince tgk..hehe

Cik Ezy said...

nak jmpot adah join ni..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

m y z . z i e m a said...

haha .takde lah .kne buat akauan sume. takut. heheheh.

Nasriq said...

ada tak yang boleh dapat duit dalam 10 k terus tanpa tunggu lama2?


huhu..

sayanakhiburan said...

thanks letak ink saya... kepada iema... jgn ler jawab terlampau jujur sangat... Huhuhu...

Cheritera Chenta said...

erm..nk join ke x nih eh?sat. pkir dulu.ngee~

nabilah_2908 said...

mcm best jer nih...boleh join..nnti sy letak kamu sebagai referral yupp.. :)

eh...dok melaka juga yer..mmg org melaka eh..or belajar kt melaka ni..?

M a W a D D a H said...

prince halilintar: ooo nak lawan kita yer...hiyahhh...

jgn xsampai sudah la...huhu




cik ezy: insyaallah..nati adah gi tgk okeh..hehe




myz ziema: xde pape lah...

M a W a D D a H said...

nasriq: ada...bisnes yg best ar...kalau ada modal besar, boleh la kot dpt...hehehe...pastu nanti jgn lupa adah plak...hehehe




sayanakhiburan: sama2...




cheritera chenta: xper2..pk dulu...hehehe

M a W a D D a H said...

nabilah: orait..jom la join..:) bukan org melaka..belajar jer kat sini..nati boleh la nabilah belanja makan ikan bakar kat umbai okeh...sempat lgi...hihi

Mr iz said...

he he he he peluang ni...eden nak torai yo... biaso gak langgar tembok ni...he he he.. tu tak sorik sorik nak moncubo ni...he he he... timo kaseh la yo cik addah yo...he he he

alongxp said...

mmm...cam best je...xpe...sy da bookmark,jap g lpas mandi sy try gak ar...thnx 4 sharing...

mie said...

ye ke..
ada masa gue jawab survey..
hehehee

miszlullaby said...

macam-macam care nak dpt duit sekarang ek.maju betul.^__^

M a W a D D a H said...

mr iz: torai jgn xtorai...hehehe



alongxp: sama..:) sharing is caring...hehe



mie: jawab...syok tue jawab survey...hehehe



miszlullaby: dgn ada nya internet berkuasa kuda, mcm2 ada...hehehe

KUREKURE COMEL said...

adah..best ke masuk tu....
mina ni..pernah gak daftar2...
yg heartbrt tu pun tak lepas2...hihihi

Peqaxlol ;DD said...

huhu dulu memang referral 50point jer, skarang dah 500!! jom masuk..... cari referral byk2 boleh la dpt duit. huhuhu.. dah try benda ni. memang dah sampai ke akaun paypal pun !! :)
luv it...

Related Posts with Thumbnails