Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, April 20, 2011

Ipanelonline: Patut lar....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Sekarang ni asyik hujan je kan...Seronok...Seronok tido...hahaha....

Tadi aku dah jawab 3 survey kat Ipanelonline...Seronok...hehehe...Dah boleh da la ni nak tukar ke $$$...Sikit jer...Itu pun nak cakap...Kehkehkeh...Tengah eksplore lagi dan lagi...Hehehe...

Tapi apa yang aku sedih sebab aku silap bagi link referrer tue...Kiranya yang daftar bawah aku bukan link aku sebelum ni tapi link orang lain...Tak habis copy link ritu...Sedih...Ntah link sapa lar tu...Patutlah tak masyuk yang referrer tuh...Silap link rupanya...Aduhhh...hehe...

Siapa yang berminat, boleh join kat SINI.

Sapa nak tahu apa tu Ipanelonline, boleh lah usya Ipanelonline: Jawab Survey Boleh Dapat Duit!!


p/s: Goyang2 badan macam Shin Chan...Jom!! lalalala

15 comments:

Prince Halilintar said...

byk ke dapat adah?ape lagi blnje prince cepat! haha..

kat sini pun ujan lbat..

M a W a D D a H said...

prince halilintar: dlm 690 points...boleh la dpt rm6..hehehe...tunggu lar dpt rm1000 dulu..kehkehkeh...

qellissa said...

wah masyuk Adah..leh lah banje mkn..hik hikhik

M a W a D D a H said...

qellissa: boleh la belanja eskrem mc d...wahaha...

KUREKURE COMEL said...

ehhh...cepat betul dpt duitnyee...
kalah nuff.....ada ganggu dgn nuff tak?huhuhu...

MiSs TOrA said...

duit adah byk dh ek...belanja mcD hehe..bestnyer ujan cni panas sgt

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: xtukar lg..masih dlm points...hehe...tunggu up sikit lg bru tukar..hehe...yang survey ni tak ganggu nuff sebab ni jwb survey je bukan syrkat pengiklanan...



miss tora: miss tora lar belanja...hehe

Nasriq said...

oooo... masyuk bangat seyhhh...

Abang Jonni said...

huhuhuhu.... best tu bley buat duit...

Cheritera Chenta said...

XmOo la...

ilmu xcukup g nk join..huhu~

tehr said...

macam2 cara nak dapat duit ni
asal rain je kan?

Mr iz said...

he he he tak pe ... janji masyukk ye tak he he he..... sapa nak bagi ...he he he...meh blanja choki choki...he he he

CIK TOM said...

adah..pe syarat nak masuk?ciktom ada bc blog lin dia ckp kena ada paypal..betul ker?cik tom nak join tp xde paypal..cne ek?

M a W a D D a H said...

nasriq, abang jonni: jom la join...hehe



cheritera chenta: ilmu? hehe...ni survey biasa2 je...



tehr: ak ah..kena la rajin...hihi

M a W a D D a H said...

mr iz: kalau bab choki2 tu, mina je boleh belanja...hehe



cik tom: xde syarat2 pape pun cik tom...ak ah..kena register paypal...senang banget..lagipun paypal boleh dipercayai cik tom..:)

Related Posts with Thumbnails