Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, April 17, 2011

Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Aduhh..Selesai sudah basuh baju yang berbaldi baldi tu...Basuh baju secara traditional...Biasa lar...Nak exercise lar kate kan...Hahaha...padahal takde mesin basuh... Duk asyik menjemur baju tadi, terlihatlah aku sebuah kereta...Oh...Diorang nih nak jadi neighbour aku...Hope la ada yang terselit sorang dua yang hensem lagi macho...Hahahaha...Pape je la adah....:p

Before berlaku perkara2 di atas, baru tadi selesai buat Giveaway...Sekarang Lucky Draw pulak...Di tag oleh budak baru lepasan Asasi UiTM...kehkehkeh...Pergilah berkenalan ngan dia...Tengah bersemangat tuh berblogging...Sampai tak tidur malam...Hahahaha...Perkenalkan Myz Ziema!!! Yeahhh...


Kalau nak join, klik banner comel kat atas nie...

Tengok coklat2 nih bestkan..Nak2 kalau dapat free...Waaaa...Nak coklat free...hehehehe...

Nak tag: Mina | Cik Ezy | Bunga

Tutup pada 29 April 2011...



p/s: Mahu concentrate untuk contest si kurekurecomel lak....Harap mina tak tutup lagi contest tu....huhu

11 comments:

Nasriq said...

Ni tengah ada mood nak masuk semua contest ke? huhu...

M a W a D D a H said...

nasriq: hahaha...xder la semua...sebahagian jer...:p

Cik Ezy said...

adah sayang..
mekaseh bg kate2 smngat utk cik ezy..
mekaseh jgk tag.. tp cik ezy dh join ni..
sori dear..
huhuu

Mr iz said...

he he he ada la yang terselit dan tersepit budak handsome tu...he he he... lepas ni addah tanagn mesti berketak pasal banyak menenyeh baju...he he

najihah sahami said...

waa..rajin adah sayam join GA..gudlak ye adah!!
:)

Prince Halilintar said...

cepat buat adah contest mina...prince nk tunggu adah ni..haha..

m y z . z i e m a said...

cehhhhhh. hahahahahhhh :PP

KUREKURE COMEL said...

alamak....hehehe....

aniz said...

adah..kalau dpt coklat nak minta 2 boleh...nk bg anak buah sebab makciknya x mkn...hehehe

MiSzy DiaN said...

Hi,
thanks for joining
'Dayana Az dan Miszy Dian LUCKY DRAW!'

Good Luck :)

Abang Jonni said...

gudluck... huhuhuu..

Related Posts with Thumbnails