Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, April 6, 2011

Takde maknanya nak trade in mahal-mahal....

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Salam malam semua...Hope dalam keadaan baik-baik aje...Ahh...Rasa ngantuk plak...Adehhh...

Tadi ada la kemas sikit-sikit rumah nie...Dengan berhabuknya, dengan tahi cicaknya....Aduuhhh...Lagipun kemas ni pun sebab ingat nak trade in lar monitor dan 2 pc aku yang dah lama terbior tu dengan ....... hehehe...Maybe perlu tambah duit...Biasa lar, barang2 komputer sekarang ni kan dah murah...Nak2 yang dah terpakai, mesti diorang nak amek sikit jer kan...Tapi takper lah daripada asyik duk menyemak jer dalam rumah nie....Dulu-dulu ingat nak baiki, tapi hampeh!! :p

Tapi tu lar...Berjam jam tunggu kat umah ni, tak datang pun...Kata nak datang lewat petang... Hohoho....Lagipun salah aku gak sebab tak call gak diorang...Apalah adah ni... Yer aku paham, diorang sibuk...:)

Whatever....


Ok2...Tadi aku dah pos barang2 untuk pemenang-pemenang contest santai tu...Ingat nak g semalam, tapi hujan plak...So, tertangguh la...Hope sampai lah dengan selamat....




p/s: kenapalah aku bayangkan monitor tu desktop...jauh beza....adehhhh...
p/s: rasa tak berdaya lagi nak teruskan...huhu....

12 comments:

l a l a , S h a h e i l a said...

nak satu..hehe

intan suraya said...

haa... nk trade in ngn ape nie?? ce cite.. ce cite..

KUREKURE COMEL said...

wahhh..ada nama mina la...hehehe...

awat adah..mcm ada prob je ni...
hope ok ek....

Cik Ezy said...

nk adiah!
hehe

echah mashuri said...

adah!adah ok ke ni???

Nasriq said...

jeng jeng jeng... nak trade in pe tu? kalau barang baik, nak jea...

Abang Jonni said...

huhuhu... yeyeay... dapat hadiah... huhuhu...

Mr iz said...

he hehe he.... monitor skarang diaorang amik murah le.... he he he he... yea hadiah dah nak sampai...eh aku ada ke...he he he

tehr said...

toak je murah2, adah
dok menyemak kat rumah, buat semak juga kalau tak diguna

Prince Halilintar said...

prince nampak dah..nampak dah..ade nama prince kat dlm gmbr tu..hehe..tqvm adah.. =)

little_teddy said...

ahh adah...gua tak sempat pun masuk contest ko tuh..sapa menang?abg ko ke a.k.a jonni ke?huhuhu.Aku dah rasa bermalas nak berblogging nie..dah takder idea.Yelah..sapa nak baca kisah bear yang tak bekerja dan tak segelemer artis kan.Orang pun muntah baca blog aku kot.Huuuu tolong aku adah,aku nak glemerrrr

HaDi said...

nak jgk hadiah blh?=P
Klo dorg xnak amek,,cube htr,,mane tahu leh up trade in...hehe

Related Posts with Thumbnails