Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, February 27, 2011

Syoknya tidur....weehhhaaa...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Selamat berhari ahad...Macam biasa aku duk kat rumah jer la goyang2 kaki sambil buat projek aku tuh...lum siap lagi...hehehehe...

Jom..jom kita tengok cara tidur budak nie...Eh, bukan aku..Pengsan kalau tengok aku tidur yang ntah pape...kekekeke...Ni ha budak ni tidur...Syookkk woo tengok dia tidur...Rasa tenang jer kan...hehe


Ni anak kawan aku....Eshal nama dia...Ekceli kawan aku ni buat contest...Iaitu CONTEST Aksi Si Kecil Syok Tidur anjuran Gugu Gaga....Ngeee...Contest lagi ye adah join...:)

Kawan aku ni jugak jual baju2 baby, busha, diapers dan macam2 la...Boleh gak la korang usha khadeeja wardrobe di facebook...:)

Oh ya...Aku pertaruhkan gambar anak buah aku nie....Memang syok ah dia tidur...:)


Imanina nama dia....Tidur dalam troli...Tu la, ngantuk sangat...Dalam troli pun jadi la...Hehehe...


Ok..Semua syarat aku dah settlekan...hehehe...Jom la join...Klik SINI    banner kat atas tue atau kat sidebar kat bawah....

Tarikh tutup ialah 20/03/2011...Errmmm..Aku nak tag....


Kalau bukan anak sendiri...Anak buah pun boleh rembat...Kekeke...Anak jiran pun boleh...:) Peace....

24 comments:

KUREKURE COMEL said...

adah...kalau letak 2 ekor tu tido blh tak?hehehehe

Zara Hannan said...

wah~ bestnyer.. nak join ley? hehe.

Cik Ezy said...

comel baby tido..
cute je,..
kalo saye tido xcute.. haha
mekaseh tag.. tp xleh join kot..
xde gmbo baby tido..
sobs..
t'lpas peluang..

Cik Ezy said...

adah..
saye tag awk..
ekeke..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/02/meh-selesaikan-hutang.html

Yuni Aisyah said...

cute la..rse nak cium n cubit2 je pp dorng tu..hehe..

wa khairul onggon said...

comel lotey hehehe.. anak sapa la tuuu .. heee..

Edy Zaidi said...

good luck yer

Abang Jonni said...

huhuhu... nyenyak ah dia tido....

intan suraya said...

hikhik.. kalo syoknye mak sedara tdo kira ok tak??haha

a.samad jaafar said...

sekeras mane pun hati kita, bila tengok baby yg sedang lena pasti lembut hati kita..kalau tak lembut jgk..suruh tengok cipan yg tengah tido plk.. lembut ke tak..

mR.sYaH said...

klu letak gmbr sendiri boleh?? sbb baby face.. ahahah....
semoga menang..

Hairil Rizal said...

Takde plak contest gaya org dewasa tido kan?

Hehehehe...takut nnti kategori 18PL plak!

aniz said...

Adah thanks sudi tag aniz...balik keje nnt aniz suruh anak jiran buat aksi2 gewdiks sambil tido..hehehehe

AngahSayang2314 said...

good luckkk

Sabihah said...

alahai..keciannye die...

aku pun kene tag ker?mane nak cr gmbar tido nih..hehehe

Prince Halilintar said...

gamabr anak kucing boley?hahaa

camne la gaye kalau adah tido eh?kuak lentang ke kuak rame2?hahaha:p(jgn marah..)

Farhan Zulhusmi said...

heheh....
anak kucing tido xleh??hehehe
thanz information....menarik nie...........

karipapsayur said...

kerusi keras ni pun lena dia tido!!! perghh

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: try la letak kot2 la bertuah...hehehe



zara hannan: join la..join la...:)



cik ezy: hahaha...manela tau kot2 cik ezy kiut jugak masa tido...hehehe

M a W a D D a H said...

yuni aisyah: kiutkan..tpi kalau yuni cubit bahaya gak..takut diorang menangis...hehe



wa khairul onggon: gambar bawah anak kakak saya...:)



edy zaidi: thanks..:)

M a W a D D a H said...

abang jonni: ak ah...macam abang jonni gak..:)



intan suraya: ok kot...hahahaha



a samad jaafar: hahahaha...best ker tengok cipan tidur?? hahaha..mesti terasa kekerasannya kan...:p

M a W a D D a H said...

mr syah: untuk yang berumur 0-6 tahun jerk...hehehe



hairil rizal: hahahahhaha...apa kata hairil buat contest tu tengok ada tak orang berani join...hehehehe



aniz: hehehe..orait...kalau aniz menang, hadiah kongsi2 okeh...hehe

M a W a D D a H said...

angah sayang: thanks..:)



sabihah: masa eryna tgh tidur, snap la gambor sekeping dua..hehe



prince halilintar: tak boleh...hehehe..tu rahsia dalam bilik...wakakaka

M a W a D D a H said...

farhan zulhusmi: tak leh..hehe..sila la join..:)



karipap sayur: tahu xpe...maybe penat sangat kot...hehe

Related Posts with Thumbnails