Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, February 14, 2011

Events February 2011: Pesta Air, Pesta Sukan serta Bengkel dan Pertandingan Fotografi....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Hari tu kawan aku ada emel pasal nih....Menarik pada mereka yang tercari-cari events untuk bulan February 2011 ni...Yer la...Pada mereka yang nak berhari minggu bersama famili tercinta atau geng-geng yang sekepala, boleh la bergembira kan....Sekurang2nya ada gak aktiviti yang syok pada bulan Februari nih...Ngeee...


Kawan aku gtau pasal Pesta Air...

Pesta Air Sempena Sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2011,
19 February 2011,
Kompleks Sukan Air, Presint 6 Putrajaya...

Gambar ni tiada kena mengena ngan pesta air...Gambar nie masa aku tengah lepak2 sambil tengok orang main kayak...


Tapi aku terjumpa events lain lagi...Yang menarik perhatian aku la...
Jeng...Jeng...Jeng...


Pesta Sukan Sempena Sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2011,
20 Februari 2011,
Kompleks Sukan Taman Pancarona, Presint 18 Putrajaya.

Dan


Bengkel & Pertandingan Fotografi,
19 & 20 Februari 2011,
Taman Wetland & Pusat Rekreasi Air, Presint 13, Putrajaya.


Untuk keterangan lanjut, boleh la tengok kat web ni...SINI 


Manalah tahu kan korang terlepas pandang events yang best nih...Kan rugi tue...Ahaksss...Kalau korang tanya, "Eh, adah...Pergi ker?"...Jawapannya....


"Belanja aku gi sana, leh tak?"...Kekekekeke...





p/s:Bestnya kalau dapat berseronok bersama famili dan geng2 sekepala...:)

21 comments:

Cik Jari said...

wah,,bestnye main air.







p/s: CJ suke jugak enjoy dgn kwn2 yg sekepala...tapi dengan famili lagi best....:)

qellissa said...

bestnya..jom pegi Adah!

M a W a D D a H said...

cik jari: sama lar...seronok bila buat aktiviti yang best di hujung minggu..xder la kan asyik nak duk terperap je dalam bilik...(adah la tu..huhu)



qellissa: adduuhh..qellissa ajak...sedikit teruja...belanja!! :)

faiz said...

best gak dapat main air..lama tak berkayak...thanks for the visit..

Prince Halilintar said...

mcm2 xtvt ade ni..boley la gi klu free..minat gak amik gmbr ni..hehe

M a W a D D a H said...

faiz: best..gi la sana..:)



prince halilintar: prince..pergi la...oh ya, kalau menang pertandingan amek gambar tue, hadiah tue kongsi2 ea...:)

Ina said...

mawaddah..menarik...terima kasih
http://inanazir.blogspot.com

Prince Halilintar said...

alamak adah..ptdgn fotgraphy tu semalam la last die..tak dapat nk kongsi hadiah gan adah..ehehe..xpe2 insyaAllah kalau free nk msuk prtdgn memancing pulak..1st prize rm5000 tu..nanti klu mng prince bagi hadiah ikan tu..haha

M a W a D D a H said...

prince halilintar: prince silap tengok la...yang tu memang dah lepas...ada satu lagi...yang kat bawah pada prince tengok tuh...try tengok skali lagi...kalau pertandingan mancing tu prince menang rm5000, adah nak rm4000...hahaha...

Cikgu Den said...

salam
lama dah tak main kayak.tak ada tempat nak main.
follow balik k

Ipv4 to Ipv6

Cik Ezy said...

jom maen air!!

tehr said...

kalau dekat mahu juga ke pertandingan fotografi tu

adah pergi je la
tak payah tunggu orang belanja

syarifah radiah ibrahim said...

ituuu bukan tasek air keroh ke?
hee~
;D

E.d.Y said...

pesta air dgn fotografi tu macam menarik je

M a W a D D a H said...

ina: sama2..:)



cikgu den: gi je tepi tasik..:)



cik ezy: jom!!!

M a W a D D a H said...

tehr: pergi la...hehe...xmo..nak tunggu org belanja...kehkehkeh..



syarifah radiah: ak ah...pandainya...ngeee...:)



edy: apa lagi, gi la terjah nanti...:)

KUREKURE COMEL said...

adah...jon main air depan rumah sambil siram pokok bunga...hehehe...


jauh la nak pegi....ayooo....
kehkehkeh

iqbalsyarie said...

menarik. semua aktiviti tu, menarik dan nampak cemerlang. tapi mustahil saya mampu terlibat :(

Hairil Rizal said...

PEsta Air tu mcm best...tgklah kalo ada kelapangan boleh la merambu ke sana!

Prince Halilintar said...

ahalah adah..hehe..tqvm

wow..nak rm4000 eh..ok2..tapi lps convert dlm rupiah ye..haha

si para para said...

best la main air kan..hehe
tak pe..kat sni main air dalam bilik mandi jer..hehe

ada tag untuk anda ye :)

Related Posts with Thumbnails