Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, February 13, 2011

Crochet: Topi yang berjaya di hasilkan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Sekarang nie asyik panas je kan....Ya ampun...Duk dalam rumah nie rasa tak tenang je....Bahang rasa panas dia...Adakah petanda lapisan ozon makin nipis, hutan sudah dinodai atau.....Fikir2 kan lah....

Tiada apa yang nak dicerita...Cuma saja mahu korang mencuci mata...Hehehe....

Topi kuning putih...I like it...

 Topi bunga merah kuning...

 Gabungan kaler pink + putih + biru...Like jugak...:)

Survey2 kat internet topi2 nie...Alih2, buat ikut citarasa sendiri...Baru puas hatikan...Baru kena ngan soul dan sentimental aku...Hahahaha....
Bila buat menda2 alah ni, mula la ada yang berkata..."Adah macam tak lama dah je nak kawen"...Hahahaha...Cenggitu ea....Niat memang ada...Tapi......Tetttt....Hahaha....


Kalau berminat, boleh la emel di mawaddah84@gmail.com.... :)


p/s: Ok...Sold...Ngeee...

15 comments:

Abang Jonni said...

huiyyyoooooooooo....
kagum... kagum...
cantik ah....


tahniah... huhuhu...

M a W a D D a H said...

anamg jonni: thanks abang jonni...:)

a.samad jaafar said...

MawaDDaH..abg jonni nak satu tu..bagi je la kat die..hihihi..

apa2 pun, tahniah atas kejayaan itu kihkih..cantik !

KUREKURE COMEL said...

adah kagumnya..ajar la..
mina ni dh la tgn seni..kehkehkeh

M a W a D D a H said...

a samad jaafar: tapi tue topi pompuan...abang jonni sesuai ker?? hahahaha...
cuba bayangkan abang jonni pakai...kiut je kan...hahahaha...



kurekurecomel: boleh je ajar...meh datang sini..ngeee

maCy said...

santek! ;D

echah mashuri said...

oloooo..omeyyy..knapa adah sgttt rajinnn?:p

M a W a D D a H said...

macy: thanks macy..;)



echah mashuri: hehehe..ntah la...aura rajin sudah datang kot...weehhuuuu

Hairil Rizal said...

Hoho...topi utk baby ni kan?
Hmm...pandai Adah meng..crochet ni kan?

Bagus...boleh jadi side income tu :)

humbleyat said...

wah, pandainya adah mengait.skill yg jarang dijumpai :-)

najihah sahami said...

adah!!comelnya!!lepas ni boley la mish belajar ngan adah!hehe

M a W a D D a H said...

hairil rizal: ak ah..tuk baby..kanak2 pun boleh...:) thanks..



humbleyat: thanks...ngee..:) xde la pandai sgt pun..lagipun, baru je lagi berkecimpung...hehe

M a W a D D a H said...

mish: mish!!! adah memang comel...haha..perasan lak...boleh je nak belajar..:)

Cik Yana said...

Comelnye. Nasib baik tak de anak lagi. Nasib baik tak kawen lagi. Kalau tak dah order satu :P

Cik Ezy said...

comel..
=)

Related Posts with Thumbnails