Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, February 15, 2011

Contest Kucing Paling Comel....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Sebelum tue aku nak ucap salam maulidur rasul pada semua umat islam...Semoga kita selalu mengingati baginda rasululllah s.a.w dengan mengikut sunnah nya dan berdoa agar kita berjumpa dengannya suatu hari nanti...Aminnn...

Oleh kerana aku telah di tag oleh Q, aku nak join lah...Kebetulan kucing rumah aku tue pun cute jugak, nak join gak la...hehehe...Balik baru ni kucing aku, Si Cina buat muka merajuk plak...Adehhh...

Ni bukan Si Cina...Ni banner wajib letak...Hehehe...Kalau nak join klik SINI...


Nie lah Si Cina....Cute kan...


Nak amek gambo dier, terus je buat camtu...Pandai posing tue...Posing maut lagi tue....Cekci...Cekci...Kekekeke....

Nak mengetag...

Bie

Edy

Kurekurecomel

Hope sudi join...Tak paksa...:) Tarikh tutup: 30 April 2011...



p/s: Bie...Aku nak join yang mu tag tu, alih2 dah tarikh tutup...Tak sempat nak meng'join'kan diri...Hehehe

16 comments:

apisv2 said...

terima kasih sbb join contest nie;)
goodluck=)

KUREKURE COMEL said...

adah..mina mne ada kucing...huhuhu..
arnab je...cmno tu...

naqiah said...

hehehe.. comelnye kucing 2 uat manja2..

Cik Ezy said...

comelnye kucen..
gud luck!!

aniz said...

gud luck adah...=D

E.d.Y said...

alamak kene tag la..kene amek gambar kucing lawa2 ni..hehe

Abang Jonni said...

rumah aku pun ada kucing.... tapi semua kurus kering...
harharhar....

qellissa said...

gudluck adah!comel lah kuceng tu..suker tgk aksi kucing ni..

Keyyah said...

cekcinya cina...hehee...
gudluck adah

XIX Dragunov said...

woah~ rase nak letak pulak si nurb tu masuk contest ni~ hahaha~

Sabihah said...

kene tag laa plak..mane nak cr gmbo kucing nihhh..hehehe

alaaa adah..tomey nye kucing tu...gud luck ye...^_^

echah mashuri said...

olololo..omeyyyy :))

AngahSayang2314 said...

good luck addah...

mie said...

wow!!
comel tu..
ehehee

Prince Halilintar said...

wow..comey mcm tuan die jgk lah..hehe

cantik bulu die..boley jadi model tu..haha

my shaizhar blog contest said...

hi.

jom joint contest aku & kucing di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQVM

Related Posts with Thumbnails