Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, February 11, 2011

Aku, dia dan vintage...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Semalam...
Jenjalan...Jenjalan....Aku jumpa satu blog nie buat contest pasal gambar vintage....Siyes..Lama giler rasa tak join contest nie...Tapi aku rasa cam menarik la sebab aku ada gambar macam ala2 vintage tue...


Oppsss...Ni bukan gambar aku...Ni gambar penaja aka penganjur....Wajib letak nie...Hehehehe...

Dan aku nak letak gambar nie....


Aku dan Keyyah di Kincir Angin...Vintage kan....Kekekeke...Ekceli gambar nie memang tak edit pun...Memang gambar original....Kalu nak menghayati dan menilik gambar nie, sila senget2 kan kepala anda k....Yaaaa...Anda memang budak baik...Dengar cakap...hihi....

Kredit to member aku....Yang datang Melaka ritu (dah lama)...Kecik, Po'be dan Shah...:) Wink wink wink....Bila nak datang lagi....Belanja sate lagi...Hahaha.....Korang memang baik kan....


Kalau nak join, klik SINI... Cepat2 join...Tarikh tutup dia adalah 25 Feb 2011...Sempat lagi tuh....



p/s: Rajin plak ye aku update blog....huhu

20 comments:

Cik Ezy said...

gud luck..
gmbo sgt cantek.. tp senget,,
kekeke

XIX Dragunov said...

sakit tengkuk sangetkan pale...hahaha

Abang Jonni said...

tak payah senget2 kan kepala... buat sakit tengkuk je....

sengetkan monitor je cam aku....
kan nampak jelas pic tu.... huhuhu..

E.d.Y said...

good luck yer..:)

Miss Yaty said...

chanteq nye gmbr vintage adah..gudluck tsw... adah de lagi ke klip tu??huhu

cowey tlupe terus pasal klip tu..

Keyyah said...

cantek la org dlm gambar 2...
gudluck adah....

KUREKURE COMEL said...

wahhh adah nmpk vintage la...hehehe

syarifah radiah ibrahim said...

wahhh~
good luck!
;)

tehr said...

nasib baik juga, adah
dah lama dok ngadap lappy, belakang dah senget

bila nengok gambar tu, dah jadi lurus pulak
hahaha

aniz said...

gud luck!!!=D

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
1st time org bet gmbr ori! nice! :)
gudlak ye ^o^

matdin said...

blog adah makin cantikla skrg hehe..

qlah said...

wah... ada bakat ni .. hehe . btw , gud luck !

M a W a D D a H said...

cik ezy: thanks ya cik ezy...:) senget tue maknanya lain dari yang lain...kekeke



XIX dragunov: skali skale sakit tengkuk apa salahnya...:p

M a W a D D a H said...

abang jonni: hehehe...apa salahnya skali skale kan...hihihi.. dasat ar abang joni sengetkan monitor...



edy: thanks..:)

M a W a D D a H said...

miss yaty: thanks miss yaty..:)ade lagi..:)



keyyah: memang cantik pun...hehehe...thanks..hope la kan...hihihih

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: memang dah...:)



syarifah radiah: ngeee..thanks..

M a W a D D a H said...

tehr: bagus gak adah nie kan...bagi luruskan belakang yang dah senget tue...kira aromaterapi la ni kan...hahahaha



aniz: thanks aniz..:)

M a W a D D a H said...

kamarukom: thanks..hope la ade tuah...ngeee...



matdin: thanks matdin...:)

M a W a D D a H said...

qlah: thanks dear...:)

Related Posts with Thumbnails