Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, February 6, 2011

Kembali ke sini....

Sudah 4 hari....

Sudah 4 hari tak updated blog...Bermakna berada di kampung sana...Hanya sempat update sekali jer...Sekarang berada di sini....Di bumi bertuah...Perjalanan yang selama 7 jam bertambah 1 jam lebih sebab jem dan slow jer perjalanan...Sebab semua nak kembali bekerja seperti biasa...Cuti dah habis....huhu...

Tak sempat melawat kawan-kawan...Sori sesangat....

So...


Rutin seperti biasa akan bermula.....

14 comments:

Cik Ezy said...

selamat kembali bekeje..
=)

echah mashuri said...

hee.jum berblog lari.hehe

Abang Jonni said...

selamat kembali..... kopok aku mana...

huhuhu...

aniz said...

rutin biasa ku jua akan bermula...tidak berapa suka berbanding bersuka ria di kampung bersama keluarga (T_______T) waaAAaaAaaaa

Hairil Rizal said...

Jom blog jogging lagi! :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Selamat kembali bertugas dgn tenang & gembira Adah.

Prince Halilintar said...

prince pun same gak..balik semalam jem teruk..tambah 1 jam jugak baru sampai umah prince di shah alam dengan panas teriknya..hehe

little_teddy said...

arrggghhhhh!!!!nak kopok juge....huuu

syarifah radiah ibrahim said...

selamat kembali ke melaka
dan sy dah ke penang semula
isk~

M a W a D D a H said...

cik ezy: selamat..selamat...hehe


echah: jum..jum...tapi sekarang dah kurang dah..xberlari cume berjalan je...hehe



abang jonni: nak kopok datang la sini...lambat, habis...

M a W a D D a H said...

aniz: tau xpe...di kg memang bersuka ria...tapi di sni..waaaaa...



hairil rizal: nak berblog jalan je...hehe



miss mirror: nak starting tu yang seksa...adehhh

M a W a D D a H said...

prince halilintar: itu la...orang nak balik dari bercuti semua...jem..jem...hehe



little_teddy: meh la sini teddy...:)



syarifah: dah bilanya nak jumpa..bila org sampai sini, dia ke sana lak...keke

Raji berkata said...

owh kampung kt mana?
alhamdulillah selamat sampai ;D

M a W a D D a H said...

raji: kg kat trg...hehe...alhamdulillah..:)

Related Posts with Thumbnails