Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, February 28, 2011

Gabungkan cerita...Yeehhaaa...Oh jap...Macho kah aku??

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

"Tak jawab salam, dosa"...Hehehe...Ayat ni jugak taktik orang ngorat kan...Tul tak?? Tak pun, "adik, dah pukul berapa sekarang..."...Tak pun..."Phewwwiiittt, sorang ke dik??" Hahahaha...Ni orang laki ni tau la taktik2 camnih...Hahahaha...Tul tak...

2, 3 hari nie macam takde perasaan jer...Apakah maksud takde perasaan tuh...Yerla...Masa cepat jer berlalu tapi progress aku?? huhuhuh...Takper la..Tak yah paham sangat la...Melalut sebentar...

Tadi tengok filem Hantu Mak Limah Balik Rumah dan Khurafat...Nah, tengok dua dua filem seram skali ha....Macam biasa...Sambil tengok ni sambil bercakap dan buat dialog sendiri...Jadi kurang la sikit takutnya...Kehkehkeh...Suka buat dialog sendiri...Hihihi...Tengok lak ngan Keyyah...Sib baik layan la jugak minah nie citer ni walaupun sebenarnya dia tak suka tengok citer hantu...Kehkehkeh...Keyyah baca sila senyum...:p

Hari itu..Hari itu...Dan hari itu...

Aku dari kampung...Terlihat la surat pos ekspress dan jugak beberapa surat cinta...Bukan surat cinta aku tapi surat orang lain yang bercinta (kad kahwin la senang cakap)....Hehehe...Adeehhh..Bulan 3 ni ramai plak member2 sekolah dan U kawin...Huhuhu...Terkedu aku...Terasa lak diri ni makin dah tua...Tua pada angka saje...Wakakaka....

Ha...Yang pos ekspress aku dapat dari someone...:)


Tengok, siap ada love love lagi ha...Surat cintakah?? hehehe


Wowww...Cik adah yang macho gitu?? Adakah begitu macho...Atau camner tuh...hehehehe...
Thanks to cik jari atas hadiah tue....Suka bangat...:) dapat benda yang cute....Sila jangan jeles...Hehehe...Ekceli ritu aku ade join segmen kata2 terindah buat cik jari..Ker kata2 semangat?? .Chewahh...Bagi cik jari semangat sikit...Walaupun tak menang tapi, cik jari ni memang baik hati kan...Bagi kat semua contestant...:)

Nak berkenalan ngan cik jari?? Klik SINI...Dia seorang yang mesra gitu...:)

Adeehhh...Nak buat entry pendek tapi terpanjang plak...Dusshhh...Dushhh...



p/s: Tetiba teringat kat someone yang bagi surat tu yang ucap "GOOD LUCK" dengan karikatur yang comel gitu...Moga dia sihat2 selalu....:)

32 comments:

KUREKURE COMEL said...

amboi adah...ehem..ehem....hehehehe..



comel hadiah tu...jeles ni...hee

adah bila nak buat pulak..meh mina bg kata2 semangat pulak...kasi power punye..kihkihkih...

Abang Jonni said...

aiyakkkk... bley plak cik adah yg macho.... huhuhu


oh lupa plak...

Waalaikumsalam...

Cik Ezy said...

jeles2..
xde pon yg nk bg kite adiah comel2..
sobss

echah mashuri said...

pehhh..cantikkk..nak jugakk nak jugak!hehheeh..adah!mak limah tuh kelakar kan;p

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: ehemmm..ehemmm...ala mina...jgn la jeles...hehehe..

nak buat gak nie...sabo2...:)



abang jonni: hehehe...boleh..macho serta cute...eh...tambah2 lak kan...hehehe

M a W a D D a H said...

cik ezy: ala cik ezy..nati ade la tu yg bagi...kena sll join contest kot...hehehehe



echah mashuri: ak ah..memang kelakar habis...pecah perut tgk cerita tue...ntah pape jerk...:p

Cik Jari said...

yeay,adah memang macho...nanti pakai riben tuh,jadilah adah yang ayu... :))




selamat pergi kenduri kawen:)

JIJI YU said...

muahahah..ade ke cite maklimah tu seram..tahniah wo dapt sampul surat ade tulisan lawo

M a W a D D a H said...

cik jari: hehehe..xkire, nak jadi macho jugak...kekekeke



jiji yu: nama je seram...hehehehe...kelako..hihi

mR.sYaH said...

fuh macho tu...
betul tu.. tua pada angka jer.. ceria selalu.. awet muda.. hehe..

wah best dpt adiah..

Qaseh chenta said...

ohh...cik adah macho tue....
asyik dapat kad cinta org jer...kad cinta sendri bile lg...hehe

aiman said...

bakal guru kah?

aiman said...

bakal guru kah?

Suhelmi said...

anda tau kah maksud cinta?
Pe beza hanya sekadar sayang atau suka , mungkin minat sahaja?

jom intai blog saya....

skandaLdariLangit said...

saya tak bagi apa2. hoho

mie said...

memang macho..
eheheheeee

tehr said...

tak panjang mana juga, adah
kejap je baca
macam tak puas pulak

intro citer ngorat
semangat je aku baca
...akhirnya citer lain
hahaha

ïêmå å¢klê§ said...

comeynya adiah...
jelez..jelez..

XIX Dragunov said...

macho, macho, sebab tu boleh tau teknik ngorat...ahhahahaha~

Mat Ganu said...

waaa, tahniah2...hehehe

little_teddy said...

adah...aku tak paham la GA tuh..yang ko tag aku tuh..pulak tuh otak aku tengah blank gile semenjak 3 menjak ni..camano

Farhan Zulhusmi said...

hehehe....
dapat hadiah free2 erk...jap2 nama pun hadiah mesti free...kan2??hehehe.......
tahniah...

M a W a D D a H said...

mr syah: hahaha..macho kan...lalalala...hahaha..pada angka saje...:p



qaseh chenta: ngeee...soalan cepu emas tue...terbelahak jap...:p



aiman: ye kot...tak kot...eh..ntah la..:p

krole said...

walaikumsalam hehehe...
wuahhh!!!tahniahhh!!!wak...ngeee...

M a W a D D a H said...

suhelmi: tok..tok...tok...datang nak mengintai...hehe



skandaldarilangit: macy buat contest, orang join dah pastikan orang menang..hehehe...baru leh kate bg ape2..hihi



mie: ngeeeee....

M a W a D D a H said...

tehr: hahahaha...ade masa aku bagi nanti teknik2 mengorat yang berkesan...wakakaka...



iema: hehehe...jgn la jelez...:)



XIX dragunov: wahahahaha...itu la kan..memang macho habis...:p

M a W a D D a H said...

mat ganu: thanks...:)



little_teddy: kalau blank, pliz fill in the blank...hehehe



farhan zulhusmi: hehehe..ak ah la...namenya hadiah..ahaksss...thanks

AngahSayang2314 said...

ada yekk perkataan macho tuk perempuan???? heheheee

M a W a D D a H said...

krole: hehehehe...thanks...:)



angahsayang: hehehehe...ade..ade...hahaha

Prince Halilintar said...

amboi..betapa macho nye adah..phewwiiit =)

bella luna said...

wah comelnya jeles.... huhuhuh

Keyyah said...

hehehe... mmg xsuka tgk cerita hantu tp terpengaruh ngn cakap2 org...

Related Posts with Thumbnails