Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, February 13, 2011

Sekejap je menjenguk gathering...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semalam...Semalam...Semalam....Semalam punya cerita....

Jumpa si Macy dak busuk + comot....Hahaha...Kesian dia kena rempit ngan aku...Sape suh rela nak g gak...Badan tak sihat mahu gak rempit...Kesian...Kehkehkeh....Nasib baik aku tak buat wheelie...Kalau tak lagi lah kesian...hahahaha....

Setelah didesak dan dipaksa oleh Macy, wahh...Tak tahan ayat tuh....Aku gi gak la teman Macy gi gathering Melaka tue....Bukan apa...Aku pemalu orangnya...Ahakssss....

Seronok...seronok tengok diorang....Bermain bowling (diberi peluang oleh Intan...kehkehkeh...)...Ber'ice breaking'...Itu jer la yang sempat...Sebab singgah sekejap jer tadi...Tak sempat nak beramah mesra ngan blogger2 lain yang ramai itu....Semua cun2 dan hensem2 belaka...Ada yang kenal, ada yang tak, ada yang perasan sikit, dan maybe ada yang aku terjah blog diorang cuma tak perasan orangnya....Yang tak kenal tu sori sesangat...Bukan apa, sebab sekarang ni dah jarang blogwalking....Hanya jadi silent reader yang tegar saje...hahahaha...So tau gak la cerita korang okeh....

Mereka2 yang say hi hi bye bye (Tak jumpa semua sebab ramai dan tak perasan...huhu)....Intan, Emieysandra, Sarang Platipus, Heidi Shafiq, NurulChumel...Yang lain tak dapat bagi link sebab tak dapat dijejaki...Oppsss...

Gambar??? Seharusnya takde sebab malu nak kuarkan henset cikai ni sebab diorang semua pakai henset dan kamera yang canggih manggih semuanya....So tiada gambar...Tengok la kalau ada sape2 yang nak sedekahkan, aku terima ngan hati yang terbuka....Ngeeee....Nak2 aku cilok yang ada gambar aku...Of course la kena bagi kredit kan...Kekekeke...

Seharusnya aku mahu berjumpa dengan mereka yang aku kenal di alam maya nie...Haruskah...:)



p/s: Pagi yang ceria dan sejuk je sambil mendengar burung mengicau....

14 comments:

maCy said...

pemalu. jum muntah reramai. hak3

maceh kak. jaouh tu durian tunggal ke durian daun. keke

emieysandra said...

sonok jumpe kamu!!

Prince Halilintar said...

pemalu rupenya adah ni..merempit kemain lagi eh..haha..xjemput prince pun?huhu

syarifah radiah ibrahim said...

amboi nak wheelie ye
dasat2
:D

Fatin Aimie 88 said...

ghater kt melaka?alaaaaaaaaaa nk join gak,,sob sob sob

Abang Jonni said...

aiyoooooooo.... siap wheelie tu..... huhuhu...

tak ajak aku pon...

M a W a D D a H said...

macy: muntah hijau pun xpe macy...kekeke..jauh kan..i rela kerana u...ahaksss...



emieysandra: sama la...:)

M a W a D D a H said...

prince halilintar: yer la...adah kan pemalu...huhu...on the spot gi ritu prince...ngee



syarifah radiah: hehehehe...nak try je tapi xpenah wat...takuttttt....ngeee

M a W a D D a H said...

fatin aimie: dah lepas la fatin..lain kali ea...ehehe



abang jonni: alaaaa...jom la..lain kali...ngeee

KUREKURE COMEL said...

ehhh...nak jumpa mina?jom2...

mlm ni set kul 12am kite jumpa dlm mimpi ekkk...hehehe...


gurau je...best betul korg....

M a W a D D a H said...

kurekure comel: mina!!! nak gak jumpa mina..:) xmo tido lagi kul 12 am mina, camne nak jumpa dalam mimpi...kekekeke

najihah sahami said...

waa..jeles nya macy pergi gath tu huhu

Encik Psychopath said...

mane gambar?

M a W a D D a H said...

mish: datang la sini mish..leh jumpa..:)



encik psychopath: xder lor...uhukkk...sedey...

Related Posts with Thumbnails