Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, February 19, 2011

Senget...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Minah senget yeay...Minah senget yeay...Dolu2 zaman dak2 dulu selalu la ejek minah senget kat orang tue walhal tak senget pun...Cuma sedikit tak berapa nak betul....Camno tue....Bukan aku, orang lain...Aku pun tak paham kenapa la nama minah yang muncul...Kesian orang nama minah....

Bukan apa...Ni ha..Dekstop pinjam ni dah senget...Adooiii....Jangan la buat hal wahai dekstop sebab aku masih menyayangi dan memerlukanmu...Plizzzz...Betulkan balik dirimu yang senget nie....Pliizzzz....Banyak kerja lagi yang perlu aku settle nie....

Tadi duk pulun buat amigurumi kura2 crochet tuh...Tang mata dia yang payah nak buat tue...Tak leh sentuh2 sangat sebab berpotensi untuk tercabut...Adooiii...Nak tengok?? Nanti2 la...Malas nak amek gambor....Hehehe...Saje je kan...:p

Mata dah pedih2...Badan dah lembik...Masa tido pun dah tak stabil....Weng...Wengg....Mahu tidur...Krooohhh...Krooohhhh....

"Ya Allah...Permudahkanlah hidupku.....Aminnnn" Jom berdoa bersama sama....



p/s: Maaflah entry merapu ke laut....:)

11 comments:

Abang Jonni said...

selamat krohh... krohhh adah... weng... wengg...


gila ah ayat ko ni.... huhuhu..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Eh Adah...skrg ni ramai na org2 senget yg buat kacau bilau kan... bg anak mkn racun la, ada yg merogol.. naik takut plak kan dgn Joyah Senget2 ni semua.. Sepatutnya mereka dihantar ke pusat2 rawatan instead of dibiar bercampur org awam.

Eh ku membebel kat sini..sesaja, dah alang2 Adah crita psl orang senget kan ;)

sarah shafie said...

lor..kn ade desktop mung tu..ley je gune...hehe..cume sakit mata je..

Wan_hazel said...

salam pagi adah..adah wan jawab coaln adah dekat ruangn komen entri nie k..hope tak de masalah..

sebenarnya bukan masalah..tapi ade masalh sikit dekat blog org tu..macam yg terjadi kat blog wan..So adah kene tambah kod nie kat blkang link org tu..

/feeds/posts/default

masa adah nak link masuk blog org tu..

contoh

http://wanhazel.blogspot.com/

tambah link tu

http://wanhazel.blogspot.com/feeds/posts/default

ok ..so guna link nie k

E.d.Y said...

buruk benar bungi berdengkur tu..haha

Keyyah said...

alahai sian adah...2 petandanya nk kena lepak kat lab slalu..hehehe

skandaLdariLangit said...

amigurumi?

Prince Halilintar said...

desktop tu dah nak 'retired' kot..kene cari yg barulah adah..haha

KUREKURE COMEL said...

hahaha...ingt adah yg senget td...
sengal ek.....

adah tdo lwt sgt pun...ish2...
rehatkan badan ye...




p/s:mina pun xtau...tbe2...cm dh ok je...hehehe

echah mashuri said...

alaa..tukar je desktop baru.;p

dia nak berguraula tuhh sis.hehhe

a.samad jaafar said...

ceh..! patut la susah nak tido semalam..jiran aku kuat no berdengkurnyeee.. tak puas hati betui la..

Related Posts with Thumbnails