Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, February 9, 2011

Jangan tinggal daku....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

"Jangan tinggal daku...Oh...Dewi...Oh...Manisku..." hahaha...Ntah betul ker tak lagu P-Ramlee nih...Sape reti sambung, sila tulis kat bahagian komen...Kekeke...

Bukan apa...Banyak dah member2 aku pergi meninggalkan aku di sini...Bila ntah aku mahu pergi dari sini...Oh tak boleh lagi...Banyak benda kena settle lagi nih...Tapi tak tahu penghujungnya macam mana....Oh..Tidakkkk...Aku pun tak paham apa kena dengan diri aku nih...Ntah betul ker tidak solution yang aku pilih nie...Nurrrr (cahaya)....Datanglahhh...

Budak busuk, dalila dah nak kerja kat Penang minggu depan....Yang lain dah bekerja, nak bekerja dan mula mencari kerja...Ramai yang dah mula down...Kata diorang, diorang lebih banyak komitmen sebab dah berfamili lagi...Anak lagi...Kerja lagi....Macam-macam lah...Tapi kalau nak diikutkan, kalau banyak sangat kerja, sampai tak menang tangan kan...Nak pikir itu..Nak pikir ini...Huhuhuhu...Ntahlah...Lain orang, lain caranya....


Dan tadi tetiba....Tweet...Tweet...SMS....Henset aku berbunyi...kekekeke....Dan tak sangka....




"Asm. Tesis awak macammana skrg. Harap semuanya on track.Wslm "...



Oh rasa kecut jer perut....

Ritu dari Main SV, sekarang dari Co-SV...Wahhh...Sume berlumba-lumba mengejar aku dari belakang...Lariiii....

Oh...Tak boleh...Lari bukan jalan penyelesaiannya....Kena hadapi dan selesaikan sendiri....Tapi itulah...Ermm...Ntah lah nak cakap ape....Masalah kalau dapat diatasi alangkah bahagianya hidup ini....Leh lompat2 bintang....Leh bahagia selama 100 tahun kalau masalah lain belum tiba lagi la..hehe...Rasa macam ada kemanisan kalau dapat settle kan....arrggghhh....Kalau lahhh.....




p/s: Thanks to Kak Nadia....:) Pasnih leh tempah lagi okeh...hehe...

14 comments:

Abang Jonni said...

waaaa.... main lari2 ngan bos ye... bestnya... huhuhu...


gudluck

deAnza-wAnda said...

kanda sedang rindu...hihi betoi ka?? hantam....

M a W a D D a H said...

abang jonni: memang best main lari2 nih...hiyahhh...hehe

thanks abang jonni...:)

echah mashuri said...

haippp..kena buat gak!!!

Cik Ezy said...

gud luck utk awk!!
smge tros berjayeeee dlm idop!!
=)

Hairil Rizal said...

Go Go Adah!

Bila smpai garisan penamat nnti mesti legaaaa punya :)

KUREKURE COMEL said...

jom kite main lompat sme2...hehehe...

Cik Jari said...

all the best :)

E.d.Y said...

haha...habis la.bos sudah tanya

aniz said...

chaiyok! chaiyok! hehe

Yuni Aisyah said...

bersusah2 dlu bersenang2 kemudia...pastu mesti rase lega..:)

✿ CikCimi said...

lari mmg xleh selesai mslh.
:)
tpkse jg atasi.

Keyyah said...

adah jgn lari laju sgt....tggu keyyah sama oke...huhu

tehr said...

masa sekolah dulu suka lompat tinggi
w/pun sebenarnya tak tinggi mana pun

Related Posts with Thumbnails