Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, February 24, 2011

Mak Dara 1st Giveaway (GA)

Aku telah di tag oleh Bie, kawan cuteku untuk join GA nie...Menarik tu GA nie...Sebelum tue...


Ni banner dia...Wajib letak nie....GA dari Mak Diva...Seorang penulis skrip drama dan filem tau...Jangan memain...hehe

Apa yang perlu dibuat adalah....BERIKAN SATU TAJUK DRAMA....Dan tajuk aku adalah....

"HATINYA MENGGERUTU"

Bukan kutu...Apatah lagi kutu babi...hahaha...Kenapa hatinya menggerutu...Hatinya menggerutu sebab...........Ha..Kalau nak tahu selanjutnya, tunggu aku menang dulu...Kalau tak menang, tak yah cerita...Hahaha...Tau tak apa menggerutu tu?? hehe

Aku nak tag mereka yang kreatif ideanya...Antaranya....

Kurekurecomel
Little Teddy
Prince Halilintar
Tehr
Keyyah

Ha...Sila..Sila keluarkan idea kreatif anda...lalalalala......

Nak join klik banner kat atas atau SINI 

Oh ya..Tarikh tutup 3 March 2011 tau...

19 comments:

Cik Ezy said...

kalo dh join msti saye akn ckp gud luck!
haha

Edy Zaidi said...

good luck yer

echah mashuri said...

huhuh..mengerutuuuu?;p

mR.sYaH said...

hahah.. xbleh byg mcm manalah drama tu klu tajuk hatiku menggerutu.. klu kulit mgkn boleh terima... apa2pun semoga menang yerk..

sumanje said...

berkunjung malam
blog saya
jemput ke blog sumanje..
thanks......

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

menarik tajuk....macam........

Keyyah said...

ya ampun..kena tag...hahaahaha...
ish cm na erk hati meggerutu...

Prince Halilintar said...

best..best..prince nak join...hehe..klu letak 'Hati Kutu' boley?hahahha:P

little_teddy said...

adehhhhhh...mau seminggu aku nak kene pk nie.Huuhuhhu

M a W a D D a H said...

cik ezy, edy: thanks ya..:)



echah mashuri: ngeeee...lebih kurang macam kulit katak tue...haha



mr syah: hahahaha...biarlah penulis skrip membayangkan...ngeee...thanks ya

M a W a D D a H said...

sumanje: orait..:)



nonickname: macam apa?? hehehe



keyyah: haaa...dalam hati siapa yang tau...ngeeee

M a W a D D a H said...

prince halilintar: bagus prince...nati hadiah tu kongsi2 ea...hihihih...hati kutu?? boleh jugak kot...kekekeke



little_teddy: jangan la pk sampai xtido malam teddy...rileks ar...hehehe...takpun letak je..."hati kecil seorang teddy"...Ha...adah dah bagi idea nie...:)

KUREKURE COMEL said...

ehhh...aaiii ni kreatif ke?
kembang muke ni...hehehe....


nnti mina buat ye...

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: of course la kreatif...:)

tehr said...

alamak, adah
kena join drama ke ni?
thanks

aibaks said...

wa.. gudluck mwdah!

M a W a D D a H said...

tehr: bukan join drama..just bagi nama drama je...kalau menang, penganjur bagi hadiah...:)



aibaks: thanks aibaks...:)

mie said...

menarik ni!!
gud luck..
ehehee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

Related Posts with Thumbnails