Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, February 25, 2011

Crochet: Amigurumi ladybird...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Salam pagi jumaat semua...Moga berada dalam keadaan sihat sejahtera...Yang berduka tue jangan lah berduka...Pasti ada perkara yang menggembirakan mu hari ini...

Hari itu gatai tangan nak buat amigurumi ladybird aka ladybug plak...Dah lama siap...Tapi tak berkesempatan nak snap gambar ritu...Macam biasa, kamera henset tak canggih mana...huhu...

 Ladybird bertenggek atas daun

Ladybird sudut lain plak...

Ladybird tanpa daun pandangan atas...:)


Hari tu buat amigurumi kura-kura...Kat SINI...Nampak gayanya semua suka....:) Dah ada plan nak buat giveaway untuk korang tapi belum tiba masanya lagi....Bagi warming up dulu...Kehkehkeh....

Tapi hari ni aku mood sedih gak...Sebab mak limah kesayangan mina dah takde...Aduhaiii....Mak limah sangat cute okeh....

Mak Limah kesayangan Mina....

Kesian kat mina...Baru je dia tempah headband kat aku hari tu...Tapi tak sempat nak bergaya dengan lebih lama...Huhuhu...Dan wak ketoro (pasangan baru mak limah) kesunyian lagi...Mungkin dah sampai masa dia mina...Dah...Dah...Jangan sedih lagi....Nah..Adah bagi pinjam bahu jap...Jangan lap hingus dah....hehehe...

Hari ni hari jumaat, maybe ada hikmah disebalik kejadian itu...Siapa yang tahukan....huhuhuhu...

"Senyum lah...senyumlah...ahaaiii cek mek moleh"....Ewaahhhh...:) Ok, mina dah senyum...hihihihi....



p/s: ada projek terbaru yang tengah di'settle'kan...:)...

12 comments:

Prince Halilintar said...

prince tgk ladybird tu dah mcm kure2 je..tapi stil cute..hehe

aniz said...

WAAAAAA RASA NAK GEGET ARNAB TOMEY TU!!!! GGRRRR

comel la crochet tu....nak 1! hehe =D

skandaLdariLangit said...

xleh blah rabbit tu. huhu

echah mashuri said...

tulaaa...mklimah dah matiii..wwuwuwuwu

ïêmå å¢klê§ said...

ladybird 2 sangat comel....

2la kesian wak ketoro, baru je dapat mak limah, dah kena cari laen....

KUREKURE COMEL said...

adah....thanks memahami...aaiii kan manje...not gedik tau....kihkihkih...


nak kurekure satu blh?hehehe

gigiAriEma said...

alolor.....comey nye mak limah kan..gigi pon sedih nih..
sllu pergi jln tgk mina ngn mak limah je..

JIJI YU said...

arnab tu dah berganti dak..ahaha

Mr iz said...

cantik...he he he... macam kure kure pun ada...he he he......kreati gak cik adah ni... he he

Edy Zaidi said...

alahai..comel lak rabbit tu..huhu

tehr said...

mak limah sakit apa, adah?
jangan sedih2 lagi tau

Cik Ezy said...

comel comel comel sgtttttttttt..
huhu.. jeles ngn bakat awk..
sobs

Related Posts with Thumbnails