Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, February 21, 2011

Komen kat bawah entry, BAGUS....Sebab??

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Sekarang ni berada di kampung....Ada sebabnya aku ada kat kampung nie...Tapi sikit geram sebab apa yang dirancang tak seperti yang dirancangkan...Huhhh...Takper, perlu lebih berhati hati lepas nie....Kata orang kena skali, beringat ingat la pasnih....hehe

Berkaitan dengan tajuk aku kat atas...Kenapa...Kenapa aku cakap komen kat bawah entry, BAGUS....

Sebab...

Kadang-kadang orang bagi komen kat bawah entry kita boleh kena gak keyword yang orang komen tuh...Kalau korang ada nuffnang la kan..Kadang2 korang mesti selalu check keyword kat nuffnang...Kan...kan..tul tak....hehe...

Pastuh korang mesti tertanya-tanya kan..."Aik...aku tak buat pun entry pasal nih, tapi kena gak keyword tuh"...Ha tu la penyumbang keyword daripada orang komen kat entry korang...Bila terkena keyword tuh, of course la traffik pun naik gak kan....Korang kena berterima kasih kat pengomen2 kat blog korang...Nak2 pengomen setia korang....Thanks pengomen2 tegar aku...Sayang korang...:) Tak leh bagi kiss, takut korang muntah hijau lak...hahaha...

Bukti?? Sebab kadang2 aku selalu gak pelik nape la aku tak buat entry pasal tuh tapi kena lak keyword dia...Sebab aku dah try check...Aku copy paste keyword yang kena tuh and then search kat google...dari situ la aku perasan...Kalau tak caya, cuba la try...hehehe...


p/s: nanti2 la aku jenguk blog korang okeh....senyum senyum selalu :)

35 comments:

KUREKURE COMEL said...

ehhh..sama sama kasih ye....hehehe

Prince Halilintar said...

owh..ade gune gak eh..baru taw..hehe

echah mashuri said...

komen cmne neh?xpaham la adah.sori blur sikit.hee

Mr iz said...

he he ....mcm tu ye....tima kasih ye...he he

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: hehehe...



prince halilintar: hehehe...ade gunanya tuh..:)



echah mashuri: cmni echah...cnthnya kan ni echah komen adah 'sori blur sikit', then kalau org search kat google then taip 'sori blur sikit', maybe dapat traffik kat blog adah...mknanya kena la keyword tue...
agak2 echah faham x lg...hehe

iqbalsyarie said...

tadi agak pelik tapi dah baca, faham apa yang adah maksudkan :)

M a W a D D a H said...

mr iz: ak ah..hehe..sama2...



iqbalsyarie: hehe..x berapa reti nak explain...bgus dah faham...:)

Abang Jonni said...

huhuhu.. mmg.. keyword pelik2...

kirim kopok...

CIK TOM said...

betul..cik tom mmg setuju...cik tom selalu dpt keyword search engine dr ruangan komen..huhu ^_^

M a W a D D a H said...

abang jonni: keyword apa yg abg jonni dapat tuh yg pelik2...kekekeke



cik tom: hehehe...sama lar kita...:)

aniz said...

keyword yang selalu melalu adalah tentang kanak-kanak..hakhakhak

gud info adah =D

Sabihah said...

ooo..gitu ker??bile nak balik trg nih??hehehe

syarifah radiah ibrahim said...

hee faham faham~
thanks fr the info!
;D

aibaks said...

hmm.. camtu rupenye.. thanks mwdah

nur aisya humaira said...

Assalam..ehh??ade gak camni..baru tau..hehe

Sabihah said...

gatai2 tangan tag kamu..hehehe..jom ke blog i ye??^_^

M a W a D D a H said...

aniz: hahaha...ok gak tuh...maybe ada gak yang terselit tue..hehe



sabihah: yer bie...hehehe...aku dah ade ganu nie...esok malam balik kot...

M a W a D D a H said...

syarifah radiah: sama2...:)



aibaks: ak ah..hehe...sama2..:)



nur aisya humaira: ada2..hihihi..ni nak gtau nie..hihi



sabihah: aku dah terjah blog mu..contest yang menarik..akan di join..(wink...wink)

qellissa said...

owh cenggitu..baru paham..patutlah kenkadang ramai sgt org cr keyword pelik2 padahal xde plak buat pos tu..

skandaLdariLangit said...

lama tak buka nuffnang~

mR.sYaH said...

oo.. mcm tu yerk.. mmg senang klu komen kat bawah entri..

Cik Ezy said...

ooo gtu ke.. saye bute iT..
haha

Edy Zaidi said...

hehe...berguna jugak kan benda2 macam tu

a.samad jaafar said...

ooo..gitu ye...err..tak paham..kihkihkih..

si para para said...

betul..komen tu penting bagi dua hala....hargai...

mie said...

betul..
gue pun ada dapat dan buat research dulu..
eheheee

little_teddy said...

adah...macam macam juga idea nie ek...bagus2...heheh

adah..tolong bagi nasihat sikit kat tuan aku yang perasan comel tu ek...mlm2 aku bisik kat telinga dia nnt .hehehe tq

M a W a D D a H said...

qellissa: ak ah..cenggini..hihi...itu la..dulu adah pelik gak..pastu try la wat research benda alah nie dan terbukti...hehehe..



skandaldarilangit: ehemm..mesti ada sebab kan bukak blog baru...huhu



mr syah: ak ah..senang lagi komen bawah entry..:)

M a W a D D a H said...

cik ezy: ala...adah pun dulu2..lame2 tau la..hehehe



edy: ya betul edy..:)



a. samad jaafar: tang mana tue xpaham...hehe...

M a W a D D a H said...

si para para: ak ah..hoyeahh...kena hargai dua2 pihak..:)



mie: sama la kite...hihi



little_teddy: nak nasihat camne erk kat tuan ko teddy...hehehehe...kalu dia dah memang comey, xleh disangkal lagi la teddy...hihihi

aibaks said...

baru la aibaks tahu trick blogging .. hehe

little_teddy said...

adah...ooo ko tak paham ek?mmm...tgk ah entry aku buat untuk dia.Dia kecewa again.Huuuu....

AngahSayang2314 said...

hehehe macam tue ye addah thankss

tehr said...

betul tu, adah
saya sendiri pernah kehairanan beberapa hari kerana kena keyword dari komen kawan2
hehe

XIX Dragunov said...

ouh~

Related Posts with Thumbnails