Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, May 14, 2011

Pelik dan seram...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Fuhhh!!! Gempak cerita pasal orang pelik yang simbah asid nie...Rasa seram pun ada dengar khabar berita ni...Perempuan kat area KL, awas! Jaga-jaga...

Tak paham apa motif suspek nie...Hobikah? atau Balas Dendamkah? atau Otak Mereng tak betul dah tue...Rasa macam tiap2 hari, meningkat jer bilangan mangsa yang tak bersalah nie...Kesian plak...Dah la cacat kekal...Uisskkhh...Moga di jauhkan semua nie...Dan hope la suspek yang seram+dasyat+hayun ni cepat2 lah ditangkap dan dikenakan balasan yang setimpalnya...

Ok2...Tukar topik plak...Amik mood malam yang sejuk2 ni...hehehe...Keadaan aku? huhuhu...

Nak menuju ke arah itu...
Nak sangat-sangat...
Tapi takut nak meniti hari-hari...
Takut nak memilih keputusan ni...
Takut tak boleh nak hadapi semua nie...
Sebab...
Takut ia berulang kembali...
Takut tak mencapai apa yang diimpikan...
Takut dan takut...
Dan bila dah takut...
Sakit kepala mula jadi kawan...


Doakan yang terbaik dan moga pilihanku ni betul...

Ya Allah ya tuhanku...Tolonglah mawaddah hadapi semua cabaran dan dugaan ni dengan mudahnya dan ungkaikan kekusutan dengan senang dan mudah-mudahan cepat-cepatlah kemanisan itu tiba....Aminnnn...



p/s: Kosong...

15 comments:

Cik Ezy said...

mybe org yg simbah asid tu dndam ngn awek die kot..
pastu sume pompuan jdk mngse..
huhu

Mr iz said...

ye la kot pasal awek la tu... dendam kesumat kot... pasal lelaki tak pulak kena simbah... addah kalu takut nanti tak la pulak dapat nak tempuh... tak dapat lah keputusan nya nanti...he he he... redah je... guna jalan yang terbaik...he he he... moga kemanisan itu sampai...he he he...jgn kena kencing manis sudah la ye...he he he

Keyyah said...

aminnnn...

zati embong said...

ma jat pn da sebakul nasihat ke jat.jgn kuar sorg2.jgn jalan sorg2.jgn mcm2..

adah,betul minta pertolongan dr tuhan, kdg2 jat suka biar masa yg menentukan.

Nasriq said...

hoho... betul jugak tu iz... tak boleh ada kemanisan jea... kena ada masam sikit, masin banyak... eh? lari topik?

.m y z. said...

org gila takde keje. main simbah2 asid kat org. or dia ni ada tekanan mental yang dasyat kot. awek mati kena simbah asid, pastu nak balas dendam kat sume orang. haha. suka hati je nak ckp ap :P

qellissa said...

takut kan Adah, lebih2 lg location dia area2 tempat Lissa jer..bahaya nak jalan sesorang..takut..mcm mana dia boleh dpt asid tu ye?

matdin said...

siapakah itu.. jeng3x.. he3x..

wadud@duad said...

heheeheh jangan risau sape kaco adah gtau wadud ea..:D

Hairil Rizal said...

Apa la yg agaknya menjadikan Adah ni dalam dilema ye?

Takpe..pk panjang panjang. Bila dah buat keputusan, lakukan dan jgn pandang belakang..

:)

little_teddy said...

cik adah...aku pun seram dengan orang simbah asid tuh...Dia simbah2 kat area KL yo????huissshhhh...seram.Dok umah je la kan.

p/s; gaya ayat hang mcm nak pilih suami jer...Taaruf la.hahahha..moga2 ko dapat kemanisan itu ok.hehe

aniz said...

aminnnnn.....aniz juga doakan yang terbaikkk buat adah...=D

emieysandra said...

kne cuba berani yer^^

| gad1s s0ypans | said...

baik ngaku sapa yg punya angkara sume nie......
c(:

x pasal2 sume 0wg dh tk0wt aann.....???

aNiS aNiSa said...

mintak di jauhkan dr bnda2 cmni..

isthikarahlah adah...moga3 diberi
ptnjuk dalam mmbuat kptusan =)

latest entry : Mampukah aku???

Related Posts with Thumbnails