Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 25, 2011

Macaroon dah sampai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yeahhh...Akhirnya dapat jugak aku merasa macaroon CikMin...Sape yang tak terliur kalau tengok macaroon yang comel dan kiut itu...hehe...Actually sebelum ni pernah la jugak survey kat kedai2 kot2 la ada jual...Tapi tak jumpa pun orang jual...So, rasa sangat happy sebab dapat tempah dari CikMin...hehe

Selepas dapat emel dari CikMin, aku tertunggu-tunggu la van Gdex sampai rumah plus sampai tak sabar2 ha...Sampai tak gi lab....hohoho...

Bungkusan yang sempurna...

Aku beli perisa Dark Chocolate, Blueberry dan Dulce De Leche.

 Korang tengok pasti teruja kan....

Kalau yang tak tahu mende alah ni, meh nak citer...Ni adalah kudapan manisan daripada Perancis...First masuk dalam mulut, dia rasa rangup sedikit, kemudian...Waahhh!!! Sedap!!...Mungkin sekarang ni macaroon baru nak femes kat Malaysia...Dah tak payah pergi Perancis dah kalau nak makan macaroon ni...hehehe...Tapi awas pada mereka yang tak berapa suka manis dan mengalami kencing manis sebab macaroon ni memang manis...

 Gigitan asmara dariku...kehkehkeh...Perisa dark chocolate...

Kalau sape2 yang teruja nak jugak rasa, leh la order kat CikMin kat SINI. 
Ada lagi perisa lain yang mengujakan....
Lagipun sekarang ni CikMin ada buat promosi untuk 100 boxes...Sampai tarikh tertentu...Sapa cepat, dia dapat....hehehe...



p/s: Akhirnya dapat jugak aku rasa macaroon ni...:)

23 comments:

Cik Ezy said...

wahhhh sedapnyeeee~
nk ckitttt~
hahakk

intan suraya said...

alahai.. terliurnye...
nk gak!!:P

pena said...

pernah dengar tentang macaroon ni..
tapi tak pernah makan..

aisyh.. nampak sedap..

puteraduyong said...

sedap ke... rasa ape ek..? ade tak macam biskut marry...

Miss Mirror said...

La... bila nak buat sendiri ni Adah? Penat tau MM taipkan resepi dari aritu.

qellissa said...

teringin gak nak order dgn cikmin tu tp ramai sgt yg ngordernya..manis sgt x adah yg cikmin buat?

M a W a D D a H said...

cik ezy, intan suraya: nak meh sini...ade lagi dlm peti tu..



pena: skrg memang femes...try lar rase nati...



puteraduyong: xrasa macam biskut merry...macam ape erk nk ckp..mcm macaroon lar...tp memang manis...

Nasriq said...

ermmm... dah la tengah lapo ni! ermmmmm....

M a W a D D a H said...

miss mirror: ntah bilanya nak buat sebab xde oven kat rumah ni...adussshh...hehe



qellissa: kategori manis jugak la...sebab macaroon ni memang kena buat maniskan...hehehe...



nasriq: g makan nasi lemak sana...:p

syarifah radiah ibrahim said...

waahh dah rasa macarons hihi~
meh sini hantar jasin sikit
;p

Mr iz said...

bak mai seketui..nak rasa sebelum nak order ni...he he he.... pos laju ye... he he he

wadud@duad said...

pergh.. best la.. hehehehe... wadud xtau pon? huhuhuhu

Edy Zaidi said...

nak jugak..lapar ni...huhu

Heidi Shafiq said...

aku x bleh habiskan mkn bende ni.. manis giler.. uh x boleh tahan.. hehe.. :)

- GC - said...

seriyesli tetiba rasa nak order jugak!!! haippp

DALILA said...

Aduii..i terkena gigitan asmara u..
Xleh jadi ni..kalo g melaka mesti dah tak dapat rasa ..hukhuk

emieysandra said...

xpnah mkn..adah,nk cket^^

Prince Halilintar said...

sedap ke adah? prince dah dgr name ni sejak kebelakangan ni semakin popular..tapi xpernah merasainya lagi..

ASaDa RyutaRo said...

gigitan asmara tu yang tak tahan. hahahaha..

Abang Jonni said...

wahaha.. mcm sedap je... huhu..

skandaLdariLangit said...

nak. uwaaa

cikmin said...

Salam..

Maaf lambat cikmin singgah kesini...tgk statik ada link dari sini..kalau tekak cikmin..rasanya antara 3 kelas yg cikmin pergi..resepi ni antara yg tak manis sgt..tekak cikmin la...hiks..apa2 pun..terima kasih sudi oder dan sudi beli..kalau tau cara menikmatinya..insya'ALLAH kemanisan tu sedang2 je..

.m y z. said...

nak satuuuuuuuu!

Related Posts with Thumbnails