Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, May 5, 2011

Bertambahnya follower | Apa tujuan berblog...

Assalamualaikum dan salam pagi semua....

Semoga semua kawan2, geng2 baik2 aje...Bila korang melirik mata di sebelah kanan blog, korang akan lihat yang follower (geng2) aku dah mencecah 1000 follower...Fuhhh...Berdebar rasanya...


Follower yang ke 1000 yang bertuah adalah owner blog ni...Hanis namanya...Owner blog yang mempunyai pandangan dan pendapatnya tersendiri mengenai dunia atau apa sahaja...Nice one...:)

Semua geng2 (followers) aku semua menulis dengan cara yang hebat dan mantap...Percayalah...

Berdebar sebab tak tahu apa pembaca mahu dari blog picisan ni...Mestilah pembaca nak membaca blog tu dengan perasaan terhibur, suka, dan ingin tahu apa isi kandungannya kan...

Bukan apa sebab blog ni pun dah macam dah jarang nak ber'update'...Apa kata pembaca kalau kita dah jarang ber'update'...huhuhu...

Apapun, thanks kerana membaca blog ni...Tak la sehebat blog2 lain...



p/s: entry tuk perjalanan aku sempena labour day di'hold' dahulu...tunggu feel dan mood yang baik, barulah boleh menaip...
p/s: tadi baru je buat research tentang dato eskay abdullah...amek ko...malas nak ulas lebih...just baca dan menilai sendiri je....

20 comments:

Nasriq said...

dato Eskay? ce cite ce cite...

ASaDa RyutaRo said...

oOo adah.. hehe :D

kenapa dengan dato eskay? ada talian sedara ke? :P

M a W a D D a H said...

nasriq: harharhar...dah banyak blog yang bercerita...kekekeke..



asada ryutaro: eheemmm..baru sampai ye kat blog nie...:p cehh..xde maknanya nak jadi sedara aku..buang karan je...haha

a.samad jaafar said...

MaWaDDah..
tahniah..pencapaian yg hebat nih..err..apa rahsia anda ? hihihi..

kagum dgn blogger yg mampu menarik follower yg ramai..tak terfikir dek otak batu saya ni..

dato' eskay ye..jap..aku call mamat nih.."hoiii..malam susah nak tido ke???".. malaun jaman edan..

qellissa said...

Yaaayyy follower Adah dah Jejak 1000..syabas mere bette..hihihi..samalah kita Adah, lissa pon menulis asal boleh..ada rasa nak update, update..kalau malas mmg x berupdate berminggu2..hihihi

Prince Halilintar said...

adah dah byk follower tu..blh la bg choki2 kat prince..hehe

adah update la baru meriah ade adah..klu x xde org nk gaduh gan prince la..hahahaa

hv a nice day =)

M a W a D D a H said...

a. samad jaafar: thanks..xder rahsia..huhu..lagipun ni blog cabuk..kesian plak kat follower aku bace kisah aku yg merapu raban nih..hehe..

ehem..ade pape ke ngan dato eskay? siap boleh call lg..hehehe



qellissa: tue lar...huhu..bile ada feel, baru boleh hupdate kan..tpi tue lar..bnyak merapu...kekeke

M a W a D D a H said...

prince halilintar: choki2 tu mintak kat mina je...hehe..

nak gaduh ye...hiyahh..rasakan tumbukan padu!! harharhar...

Cik Aish said...

wow..congratz! teruskan blogging tau!!

Jom baca: Student ALAM jatuh tangga bas depan awek. Oh man!!

M a W a D D a H said...

cik aish: thanks...insyaallah selagi ade kudrat..:)

alongxp said...

mantop...terbaek... tahniah...

KUREKURE COMEL said...

malu lah dgn adah....mina ckit je..hehehe

M a W a D D a H said...

alongxp, kurekurecomel: biasa2 je tue...blog lain lagi bnyk follower...

.m y z. said...

fuhyooo!!!!!

intan suraya said...

wah.. congrats ya adah.. apehal pulak tibe2 muncul name eskay nie?? ce cite..ce cite..

mabk.abubakar said...

huhuhu.. 1000 tu.. aku nak dpt 500 pun terkencet2..

Hairil Rizal said...

Ramainye follower dia!!
Tahniah! Tahniah!

alongxp said...

malware detected!!! ape kes?

emieysandra said...

congrats!

buat ape yg kamoo suke, satu kepuasan bile berblogging

~_^

HaDi said...

Pencapain yg menakjubkan ni....
Bg la petua sikit...=)

Related Posts with Thumbnails