Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, May 7, 2011

Ce teka...Ce teka...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Salam pagi semua...Yang belum bangun tidur tu...Bangun!!!...Buat 'eye shit' ye...Ke buat 'map on the pillow'...Hahaha....Buruk betul anak teruna, anak dara, mak dara, laki orang bangun lambat...Wakakaka...Ceh..Mentang2 aku bangun awal...Agagagaga....

Ahhhh...Nikmat gila makan kek coklat ngan susu panas tadi...Tetiba rasa duk kat London plak...haha...Orang kita kan makan nasi lemak ke, nasi goreng ke, mee goreng ke...Dulu pagi2 suka la makan makanan berat2...Sekarang...Hurrmm...Dah kurang...Tapi kalau ada depan mata, bedal jer...Rugi tak jamah...Wahaha...Tahu sangat kan...Kekeke...

Hari ni nak buat apa ye...Hurmmm...Banyak benda sebenarnya nak kena settle...Tapi.....Ada perasaan 'M' dalam jiwa...Teruk betul....

Ok2...Hari tu kan aku kata nak cerita kemanakah aku masa labour day...Ce teka..Ce teka...Amboih adah, main teka2 plak...Hehehe...Skali skale, apa salahnya...Tak susah pun kan....

Klu...

 Tempat ni ada alga...Tumbuhan macam nie...

Tempatnya sejuk je...Tengok dalam gambar ada kabus2...Tapi masa aku g takde la sejuk sangat....

Ce teka...Ce teka..Aku gi mana...Haha...Tapi takde hadiah la...Aku bagi senyuman je...Senyuman yang menarik gitu...Hahaha...



p/s: Keyyah takleh teka ok...:p

13 comments:

zati embong said...

tgk bngunan 2 jat kenal!

genting highlands!

Nasriq said...

xde hadiah... malas nak teka... hoho...

qellissa said...

Adah pegi mana ni?Pegi Genting ke? ke cameron? ke pegi obersee?hihihihi..eh adah y ur blog ada Malware ni?

little_teddy said...

genting highland..hahahah

Cik Ezy said...

kat cameron kot..
haha

ASaDa RyutaRo said...

ooo.. kalau sejuk camtu, dalam esbox la agaknya.. lalala~

Prince Halilintar said...

adeh adah..penin pale prince bace entri ni..

amboi2, mentang2 la bgun awal eh..perli2 org eh..bg la nk rehat lbh sikit..hari mcm ni la..sbb nxt week dah kene keje weekend sbb konvo..

hv a nice day..

intan suraya said...

waa.. nmpk cam genting je.. btul x?? x pn cameron..:)

TiKa LEh said...

pegi mana tu..ce cite ce cite..hahah

emieysandra said...

mane ni? bile mau date sme2 ni?huhu~

Keyyah said...

looo baru nak teka...mana tau kot2 dpt headband comeil 1...agagagaga

KUREKURE COMEL said...

adah pi cameron ke?...betul tak?hehehe....


mina pun nak senyum jgk lah kalau salah...hehehe

Cheritera Chenta said...

Adoi adah...klu pon confius laa

pic 1st tu cam kat cameron

pic 2nd tu macam kat genting

mana satu ni adah?hihi

Related Posts with Thumbnails