Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, May 11, 2011

Hai...Saya budak comey...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni duk umah je...Tak selesa + sakit perut + sakit pinggang...Macam tak biasa lak kan...Takper la..Abaikan itu..Hari ni nak perkenalkan sorang budak comey dan kiut gitu...

 Hai...Saya budak comey...Comel kan  saya...Lagi maniskan saya pakai ni...Lalalala...








Tapi saya suka naik kereta ni...Leh gerak2...Tak nak turun! Tak nak turun!..hehehe....Sebab ni first time saya naik benda ni...Seronok...

Tapi saya adalah lelaki tulen...Sengal betul orang kenakan saya pakai tudung hitam nie...


Hahahahahahaha....

Orang yang bertanggungjawab bagi pakai benda tu sambil gelak2 sakan adalah aku, macam biasa dan angah (anak buah aku)...Aku jahat sikit je...Angah tu jahat banyak...hahahahaha....

Dia gak buat header kat blog aku yang satu lagi...Blog crochet aku tu...Kat sini.
Oleh kerana dia kanak2 ribena lagi, terhasil lah header yang kartun ala kiut miut tu...Mungkin kah header blog ni akan ada? tunggu...Ngeeee...



p/s: Aduhhh...Gedebuk!!!

18 comments:

.m y z. said...

HAHAHAAHAHAHAH alaaaaa comey2. ayuuuuuuuuu nya afiq!! biar ar. bukan sng nak buat jahat dkat afiq :P

mungkin kah ada header blog ni???? tungguuuuuuuuuuuuu :PP

backlink2. hahah

KUREKURE COMEL said...

hahaha....mak sedara ni...tak baik tau.....mina kemain ingat pompuan la td....comel gila....hihihi....



nsib baik tak letak riben sekali..hihihi

M a W a D D a H said...

myz: tunggu ar dia besar nanti ha..haha...

buat comey2..kalau xcomey xmo amek..haha



kurekurecomel: hahaha...skali skale...hehe..xsempat letak riben, tu pun dia dah nak cabut da...hehe

.m y z. said...

hahahah kesian ada yg tertipu ingat afiq pompuan!

amboih, demand. tgok ah. ambik masa setahun kot bru siap header tu. hahaha

M a W a D D a H said...

myz: jahat gelak tu...amboihhh...:p

setahun?? peram dulu ke header tu jd budu bru nak kuarkan...haha

Prince Halilintar said...

cutenye bdk tu..prince gatkan perempuan la tadi..ape la adah ni bg die pakai tudung lak...hampir tergoda prince..kahkahkah..

adah nk pkai header..ala..nnt prince xde geng la camni prince pon xde header..wuawuaauaaaaa

M a W a D D a H said...

prince halilintar: prince leh tergoda gak ker...awww...hahaha..oo..nak geng ngan adah ye..bila nk belanja adah makan...(tetiba)..hahaha

.m y z. said...

hahah sorang lagi tertipuuu :PP angah rasa bila besau nanti, muka afiq mesti JAMBUUUUUUU ^__^

intan suraya said...

alolo.. comeinye..hehe

emieysandra said...

hai..sy pun budak comel. erkk =.="

kimslm peluk cium kt bebudak tu eh..mmg comel!

Abang Jonni said...

gedebuk!! .... sapa pengsan?

huhuhuhu...

Cik Ezy said...

comelnyeeeee..
hak3..
geram tgok..

Mr iz said...

ko ni cik addah.... tak ke kes naya tu...ha ha ha... tapi manis juga muka dia paki tudung tu...he he he... betol betol aku ingat kan pompuan tadi...he he he.... tapi besar mesti hendsome..... ha ha ha

M a W a D D a H said...

myz: jambu air ke jambu batu..haha



intan suraya: comey mcm penulis blog ni kan...hehe



emieysandra: eh..same lar kita..hihi

M a W a D D a H said...

abang jonni: sape yg bace blog ni semua pengsan..harharhar..



cik ezy: geram yea..:p

zati embong said...

adah!ingtkan perempuan.blur jap jat td.budak2 mmg comel,2yg kita duk suka pakaikan tudung 2.

Nasriq said...

huhu... tengok budak je mesti nampak comey... apasal tengok orang dewasa tak comey pun padahal dulu pernah kita comey jugak apa...

zacky ~786~ said...

chumel3..

Related Posts with Thumbnails