Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, May 8, 2011

Mengarut je....

Yahooo!!! Yahooo!!! Aku boleh mengarut....Hakhakhak...Seronok jugak boleh mengarut dengan tukang karut...Kadang2 pening kepala aku kalau baca tukang karut punya entry...Hakhakhak...Siap kutuk plak...Tapi ok what...Orang kata apa..."Santaiiiii!!!" hehehe...

Dah tutup dah contest nie...Tapi si tukang karut ni suka mengarut dan ikut suka dia lah nak tutup bila contest ni so aku dibolehkan mencelah sedikit dalam contest dia nie...Ha..Siap merayu rayu lagi...Apa kes....Hakhakhak...

Dah tutup tapi sebab apa nak join....Nak mengarut la bersama tukang karut...hahaha...

Saya suka tukang karut bila tukang karut mengarut benda yang mengarut asalkan tak mencarut...hahaha...Bila dah tukang karut dah mengarut mula lah dahi aku berkerut kerut memikirkan apa lah yang di karut tue...Si tukang karut memiliki idea yang mengarut tahap simple pun ada tahap complicated pun ada...Hahaha...So pembaca yang membacanya kena pandai menilai....Hahaha....Kadang2 si karut ni emosional...Kadang2 jiwang karat...Kadang2 suka berpuitis...Berpuitis yang ada maknanya....Kadang2 jiwanya memberontak....Yang ni salah, yang ni tak betul.....Kadang2....Kadang2...Ahhhh...Aku tak paham si tukang karut....Hakhakhak.....

Kadang2 si tukang karut menyembunyikan apa yang ada dalam jiwanya...Kadang2 straight to da point ja...Biar senang orang nak paham...Dan aku rasa si tukang karut ni mengarut mengikut mood dan persekitaran momentum yang hijau, biru dan ada kalanya macam kaler pelangi...Kalau korang tak paham takpe sebab aku tahu si tukang karut je paham....Hahahahaha....

"Wei tukang karut...Nape ko nak mengarut?" Tanya si budak comel....Dan aku pasti apa jawapan si tukang karut....."Weh..Sukahati lar aku nak mengarut apa..Ko pedulik apa" Wahahaha...Confirm..confirm si tukang karut ni ignore je perasaan orang lain...Tapi kadang2, boleh buat orang sedih...Dan boleh buat orang hepi...Aku rasa je.....Agagagagaga....

Suatu hari nantikan aku rasa bila si tukang karut dah meningkat dewasa....Bukan aku kata sekarang ni budak2...Hahaha..Mesti dia terfikir...."Ya ampun...Apa yang aku mengarut ni dulu-dulu...Tak matured langsung"...Hahahaha....

Tapi yang pasti ada maksudnya yang mendalam dan fikir-fikirkan........

Ok...Aku dah puas mengarut dan aku tahu bukan kreatif pun entry mengarut untuk si tukang karut...Tapi aku puas sebab boleh memberitahu apa yang aku rasa pasal tukang karut...Hahahahaha...(Gelak sambil pandang atap syiling...) Sapa nak kenal si tukang karut yang merapu meraban ni...Sila gi page SINI



p/s: Entry khas buat si tukang karut...Entry yang sepatutnya baik dan perlu ada untuk hari ibu ni adalah entry yang sebelum nie.....
p/s:Kenapa aku nak join? Suka hati aku lar...Ni pengaruh ayat si tukang karut okeh!!
p/s: Entry ni sepantas halaju cahaya yang fikir taip fikir taip tanpa hiraukan sekeliling...Harharhar...

13 comments:

intan suraya said...

all da besh..:)

Hairil Rizal said...

Agak sukar memahami kekarutan yg ada ini tatkala mata agak mengantuk...


Hehehe!

Prince Halilintar said...

bile adah start mengarut mcm2 die tulis..haha..adah jeles ar tu rini prince bgun awal..prince gi jln2 la pg tadi..kekhehe..

zati embong said...

hahaha.adah ni lawaklah.bukan ape kan adah,kita nk support dia.2yg kita join walaupun last min 2.haha

KUREKURE COMEL said...

hahaha....kalau tak menang..kita bakor dia..kihkihkih...rasaiiinnnn..
hehehe...

emieysandra said...

tgh mengarut ea? okey la xnk ggu. huhu~

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Contest "mengarut"? Haha... ada2 je bebudak ni. Tapi ok la, sesekali buat contest yg lari dari kebiasaan, membuat ramai org berminat nak join.

Nasriq said...

Haha... adah... aku pun garu2 dagu gak ni... kena faham ke? tak perlu..

Cheritera Chenta said...

ape-ape je lah adah...

asal bahagia ok.hikhik

Mr iz said...

he he he he steady la cik addah... bole tu... tak pun minta je hadiah kat tukang karut tu secara paksa....he he he.... dia mesti bagi punya... baik hati woo si tukang karut ni... he he he

little_teddy said...

waka waka..mek karut ye.Hehehe...
Janji santai kan...betul3x..heheh

P/s: adah..tuan aku bersedih lagi la..dia pun tak paham nape lelaki selalu mainkn perasaan dia..huuhuhu..do we talk?ada email kah?

aniz said...

lama x kesini....rindu adah...=D

CIK TOM said...

cik tom mmg suka tukang karut..sbb rasan santai je..hehe

Related Posts with Thumbnails